Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה מתאר זה סוג של התפשרות. לבחור בין מה שיש.

נכון, סוג של גישה פראקטית.

בסופו של דבר גם אתה קנית את מה שקנית, אני מניח מתוך מגבלות מסויימות של אלטרנטיבות מול היכולות שלך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

האמת שאני בדקתי שלל רכבים וחיפשתי את מה שייתן לי מענה לצרכיי. היו מספר אופציות שנשקלו, בין היתר 135 (הS3 נפלה מתוקף היותה משעממת), נהגתי ב-135 ולא התרשמתי בלשון המעטה. לא התחברתי. חשבתי לכיוון בוקסטר אבל המחיר גבוה מדי כרגע, לטעמי זה קפיצה מעל הפופיק נכון להיום. לא רוצה להרגיש שלקחתי צעד גדול מדי. בדקתי את המיאטה והיא פשוט הדהימה אותי. מאז אני נעול ודלוק על האוטו. אני מאמין שגם אם הפוקוס הייתה מיובאת, הבחירה שלי במיאטה עדיין הייתה מתבצעת. מן הסתם שיש הגבלה של אמצעים, אם הייתי יכול הייתי רוכש 911 טורבו או 488. אבל בטווח שלי, דווקא בחרתי באופציה שהיא מתחת למגבלת התקציב, בגלל הפאן שהיא נותנת.

• תוכן חדש...