Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10% הנחה על כל דגמי ZERO 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה לעיתונות :

מותג אופנועי ZERO יוצא עם מבצע עשר:

ZERO חוגגים עשור של פעילות חשמלית ואתם נהנים: 10% הנחה על כל דגמי ZERO 2016

· חברת האופנועים החשמליים ZERO חוגגת עשור של פעילות עם מבצע אטרקטיבי שכולל 10% הנחה על כל מחירון 2016 של מותג

· אופנועי ZEROמספקים חיסכון כספי משמעותי וביצועים מרשימים עבור קהל הלקוחות עם טווח נסיעה של עד 300 קילומטר בנסיעה עירונית, מהירות מירבית עד 195 קמ"ש והאצה מ- 0 ל- 100 ב- 3 שניות. כל הדגמים מתאימים לרישיון 1A ועכשיו גם 2A.

· המבצע בתוקף עד ל- 10.10.2016

חברת Zero Motorcycles הוקמה במטרה לחולל מהפכה בענף הדו-גלגלי עם דגש עם חווית משתמש, חדשנות ועולם נקי יותר. עשור אחרי שראשוני האופנועים יצאו מפס ייצור, אופנועי ZERO הפכו למילה נרדפת לחדשנות, כשהם מספקים את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר הקיימת כיום, אופנועים חשמליים קלי-משקל, עם יכולת האצה וביצועים גבוהה שמספקת חווית רכיבה אחרת. עם טווח נסיעה של עד 300 קילומטר, מהירות מירבית עד 195 קמ"ש והאצה מ- 0 ל- 100 ב- 3 שניות אופנועי ZERO מציעים חוויה אחרת מכל אופנוע אחר.

בימים אלו חוגג מותג ZERO עשור מאז ששוחררו הדגמים הראשונים בסנטה-קרוז, קליפורניה, ולכבוד המאורע הפעם הפוקוס בחגיגות עובר לטובת הלקוחות: לרגל עשור פעילות יוצאת החברה בכל העולם במבצע חסר תקדים: 10% הנחה גורפת על כל מחירון דגמי 2016 של החברה! בין הדגמים המשתתפים במבצע: S, SR, DS, DSR, FX, FXS, עליהם תינתן ההנחה עד לסכום של 10,900 שקלים. במסגרת המבצע ינתן עד 100% מימון, בנוסף לתכניות מימון אטרקטיביות וללא ריבית בתכנית "דלק קל". המבצע תקף עד גמר המלאי או עד ל- 10.10.2016.

אופנועי ZERO מציעים את השלב הבא באבולוציה של האופנועים. באמצעות שילוב מיטב מאפייני האופנוע מייצרת Zero את הפתרון הירוק המושלם - אופנוע כביש מושלם, עם מומנט ועוצמה המתפרצת אפילו ממצב סטטי. האצה חשמלית חלקה, עם הנעה ישירה ומרכז כובד נמוך. תחושה רכיבה כיפית שכבר נעלמה מן העולם. ZERO משלבת תכנון מנוע חדשני ורכיבי פרימיום, והתוצאה היא אופנוע עם ביצועים עוצרי-נשימה וחזות מתוחכמת. לצד טכנולוגיה סופר מתקדמת, אופנועי ZERO מציעים חיסכון משמעותי, כך שלגבי הוצאות חשמל מדובר בחיסכון של כ- 90% לעומת הוצאות הדלק, וזה עוד לפני עלות הטיפולים. באופנועי ZERO אין צורך בהוצאות החלפת המצמד, פילטר אוויר ופילטר שמן, מצתים, שמן מנוע וכיוון שסתומים. אין עוד מותג אופנועים המשלב בין חיסכון כספי משמעותי לצד ביצועים מרשימים.

www.zeromotorcycles.co.il

פורסם

מעניין, מישהו כאן יצא לו לרכוב על האופנוע החשמלי הזה?

נשמע מבטיח, במיוחד בזכות עלויות ביטוח ועלויות אחזקה נמוכות.

אבל איך זה הגיוני? אופנוע בלי רעש?

פורסם

זה נוסע, חזק, בהשוואה לאופנוע בנזין אפשר להשוות את התאוצות לסופר ספורט 600 סמ"ק, רק ששם הכוח איתך תמיד, לא משנה אם אתה על 10 קמש או 140, הכח זמין תמיד באותו מידה.

הקונספט מגניב ואין ספק שזה העתיד (לצערנו) אבל זה עדיין לא בשל.

החיסרון? טווחי הרכיבה קצרים, חוסר בהנאה מרכיבה, מחיר יקר מאוד, האם זה מספיק כדי שזה לא יהפוך לרב מכר? תסתכל על המספרים, הוא לא מוכר.

פורסם

בשיקלול כולל (שגם טיפולים אין כמעט) אז לטווח הארוך הוא מאוד זול לתחזוקה (כל עוד לא הגעת למצב של בטריה שדורשת החלפה לא במסגרת אחריות), השאלה האמיתית היא הירידת ערך.

פורסם (נערך)

נסעתי על הSR (החזק ביותר) ועל הFX סופרמוטו.

תאוצות מצוינות, להערכתי באיזור הR6, יש מצב שאפילו קצת יותר טוב.

המון כח שזמין בכל רגע נתון, ממש ממכר :)

בנסיעת מבחן אגרסיבית מאוד של חצי שעה הסוללה ירדה בערך באחוז לדקה.

הטווח אמור להיות בסביבות ה200 ק"מ לנסיעה משולבת.

הכלי סבבה מבחינת התנהגות, אבל לא חד כמו הסופר ספורט (והוא גם לא אמור להיות)

FXS- במילה אחת, WOW. מתנהג מצויין, חזק מאוד (בערך 4.5 שניות ל100) קליל ומוציא ממך את החוליגן מרגע שהתחלת לתת "גז".

הטווח לכלי עם 2 סוללות אמור להיות בסביבות ה100 ק"מ מה שלצערי לא מתאים לי.

למי שנוסע רק בתוך העיר- זה ה-כלי ללוחמה בתנועה.

עלויות האחזקה של הכלים מצחיקות, ביטוח של 50 סמ"ק, טיפולים 300/600 (קטן\גדול) ואין כמעט מה שיתקלקל שזו הוצאה באחזקה שרוב הרוכבים לא לוקחים בחשבון.

כמעט קניתי, מודה שהתאהבתי בכלי כמו שלא אהבתי שום אופנוע לפניו.

הסיבה היחידה שלא קניתי זה שאין לי אפשרות להתקין שקע חשמלי בחניה (וניסיתי, אוי כמה שניסיתי למצוא פתרון)

להערכתי, מי שחייו סובבים סביב גוש דן ויש לו שקע זמין, לא ירגיש יותר מידי מצוקת טווח עם הSR או הS.

כמו כן, מי שמשתמש באופנוע ככלי תחבורה ראשי, מעריך שתוך שנים בודדות יחזיר את עלות הכלי בגלל עלות האחזקה הזולה.

בקיצור- הלוואי שהיה לי שקע בחניון :(

עריכה אחרונה על ידי fish

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם צריך שקע מיוחד?

למשל יש לי מחסן צמוד לחניה, ובתוך המחסן יש לי שקע רגיל 16A.

אם לוגיסטית הייתי מחצין את השקע כלפי החנייה, זה היה מספיק? או שיש צורך בשקע תלת פאזי או משהו?

כל מה שנאמר כאן לגבי ביטוח ואחזקה מפתה *מאוד*, הבעיה שכרוכב שמגיע מחוץ לת"א ועושה 85ק"מ ביום, אני אצטרך לקחת את ה S עם הסוללה הגדולה כדי שיהיה לי מרחב בטחון כלשהו ולא לחיות על הקצה מבחינת סוללה, והעלות היא למעלה מ100אלף שקל. מטורף.

פורסם

בקריאה נוספת זה נשמע כאילו אני מאוד נחרץ "נגד". להפך, פשוט יש לי ספקות מסוימים

אני גבוה (190~) ועושה כיום עם רכב בינעירוני כפי שאמרתי 85~ק"מ הלוך-חזור בכל הפקקים הידועים לשמצה של אזור המרכז

אני מחזיק ברשיון כבר כמה חודשים אך סינדלו לי את התכניות ברגע האחרון...עכשיו אני יותר נחוש.

האופציה שנראית הכי מתאימה לי מבחינה פיזית כיום היא ה CB500X - שילוב של מושב גבוה יחסית (כמה הוא גבוה בזירו ד"א?), מרווחי טיפולים גדולים ביחס ליתר החברות ומחיר של 50K לחדש. ביטוח יעלה לי אני מניח באיזור ה5-6 שנתי? דלק כ 550 שקל לכל חודש וטיפול כל חצי שנה בערך (12K נדמה לי)

בקיצור 50K הוצאת רכישה + אלף שקל לחודש הוצאות נלוות (דלק, ביטוח ואחזקה)

לעומת זאת זירו S עולה במחירון לדגם שמצויד ב 13קילוואט 55K + מימון 700שקל חודשי. ביטוח 2000-2500? ההוצאות זהות

ההבדל הוא שאת האפשרות הראשונה אני יכול למצוא גם בן שנה מיד ראשונה במחיר נמוך יותר, ולמכור מתי שאני רוצה אם לא מתאים לי.

הזירו יותר בעייתי, רכישה שלו בשוק יד 2 גוררת הוצאה מאוד גדולה מצד הקונה וכן ספקות צפויים לגבי הסוללה ושוק הרבה יותר קטן, ויש את כל העניין שרק היבואן יודע לטפל באופנועים האלה, וזה מגדיל את החששות לגבי העתיד (כי מי יודע מה יהיה שנתיים מהיום?)

• תוכן חדש...