Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי:

סוזוקי ליאנה 2005 מצב מכאני מעולה עם 280K קילומטר

האם לדעתכם יש טעם לנסות למכור אותו או עדיף לעשות עליו טרייד אין ולסגור את הסיפור הזה?

נראה לכם מאזדה 2 שנת 2012/2013 יספק אותי?

בגדול הרכב האולטימטי זה סיאט איביזה/סקודה פאביה החדשות אבל כרגע אין לי כסף לחדש וישן אני לא סומך על המכאניקה שלהם, בעיקר גיר.

**אני מחפש רכב אוטומט

פורסם

חסכוני זה לא ספורטיבי.

ספורטיבי זה לא חסכוני.

קודם תחשוב על התקציב שלך, אחרי זה יהיה אפשר להמליץ לך על רכב.

לגבי טרייד אין - זה בוודאות לא עסק משתלם ללקוח, אלא אם הזמן שלך שווה המון כסף - מכיוון שאני חושב שרכב כמו שלך שווה בערך 5 אלף ש"ח, רוב הסיכויים שפשוט לא יתנו לך במסגרת העסקה את ההנחה הרגילה של המזומן ויזכו אותך במקום זאת ב-5K.

בפועל מבחינתך זו עסקה שבה אתה נותן את הרכב שלך במתנה ולוקח מהם רכב אחר במחיר מלא.

משתלם? לדעתי לא. אפילו למכור לברזל יהיה יותר משתלם.

פורסם

תקציב 50K

ברכב ספורטיבי אני מתכוון לרכב כמו סיאט איביזה החדשה שראיתי שהיא חסכונית בדלק ויש לה ביצועים שעונים לדרישות שלי.

המחירון של האוטו שלי הוא 18K אתה אומר שהוא לא שווה כלום עכשיו?

פורסם

תמכור את הרכב שלך לבד, תקבל כנראה הרבה יותר ממה שתקבל בטרייד אין.

אתה היית קונה ממישהו ליאנה מ 2005 עם 280,000 ק"מ? ואם כן, היית משלם מחירון?

(זה אוטו שעשה בממוצע מעל 25,000 ק"מ בשנה. כל שנה.)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם תקבל על הליאנה 10 אלף (בשוק הפרטי) - תקח ותגיד תודה.

מנסיון של מכירת משפחתית יפנית בערך בגיל של הליאנה שלך, עם 300 אלף ק"מ, יד ראשונה. בקושי מישהו התקשר.

בטרייד אין תקבל הרבה פחות.

זה מסוג הרכבים שאו שנמכרים בגרושים או שעוברים לאחיין \ בן \ נכד, כי חבל למכור רכב שמתפקד מצויין בגרושים.

פורסם

המחירון של האוטו שלי הוא 18K אתה אומר שהוא לא שווה כלום עכשיו?

המחירון לא רלוונטי לכלום.

ראיתי פרסומת היום לאוטו סנטר, שמוכרים סיטרואן סי אליזה שנת 2014 ב-35 אלף שקל.

סביר להניח שיש להם את כל הצבעים, הם מתחייבים לתקן ריג'קטים וכו' וכו'.

אם היה לך 18 אלף שקל ביד, והם היו מציעים לך לקנות רכב שנת 2014 בתשלומים נוחים שלא מציקים לך - היית בכ"ז הולך לקנות ליאנה בת 11 עם 280 אלף קילומטר?

אני חושב שסביר להניח שאף אחד לא יתקשר אם הרכב לא יהיה במחיר מפתה למחפשי מציאות. כל דבר בין 5 ל-10 אלף שקל הוא ריאלי.

פורסם
אני לא הייתי קונה. אבל מזל שלא כולם זה אני.

+

אני חושב שסביר להניח שאף אחד לא יתקשר אם הרכב לא יהיה במחיר מפתה למחפשי מציאות. כל דבר בין 5 ל-10 אלף שקל הוא ריאלי.

= תמכור לבד במחיר סביר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...