Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוקטביה 2004 נהנתי ממנה עד הגג שנתיים ולאחרונה היא משגעת אותי

בעיר היא נוסעת מעולה לא מתחממת ולא מאבדת מים

מחוץ לעיר - בין אשדוד לירושלים הייתי צריך למלאת מים בדרך

אין מים בשמן ולא שמן במים

ולא מים באגזוז

אני מסופק האם הבעיה ברדיאטור ולכן הרכב מתחמם ומאדה את המים

או באטם ראש שהמים בורחים לבוכנות ולאגזוז

כי בבדיקה במוסך בלחץ אין שום נזילה

החליפו לי לאחרונה

משאבת מים

טרמוסטט

ועוד

האם ניתן לבדוק בבדיקת גזים באגזוז אם מגיע לשם אדים של מים ?

בתודה מראש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסית להחליף פקק למיכל עיבוי?

ראית בועות במיכל עיבוי כשהמנוע עובד?

אם היה פריצה באטם ראש הרכב היה שורף מים, אז היה גם מתחמם ופולט עשן לבן ומסריח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

sook,

לאחי היתה פאביה 2003 עם בעיה דומה.

מה שקרה בסוף הוא שהלך המנוע עקב התחממויות חוזרות, ושחיקה של גלגלי שרשרת הטיימיניג.

המוסכניקים האשימו את משאבת השמן שלא תפקדה וגרמה לכל ההתחממות, ולאחריה גלישת מים- חוסר מים- התחממות וחוזר חלילה.

האמת- היה לי קצת מוזר ההסבר, אבל ברור לי שתפקוד לקוי של מערכת השמן יכול להוביל להתחממות.

אין לי מושג איך אפשר לבדוק תפקוד משאבת שמן.

בהצלחה.

פורסם

משאבת שמן בודקים עם שעון לחץ שמן ואם הלחץ שהיא מוציאה תקין אז אני לא רואה שום בעיה. לפותח השירשור - ייתכן והפקק לא תקין. כמו כן, האם האיבוד נוזל החל לאחר החלפת משאבת המיים והטרמוסטט? או שהיה לפני?

ובדיקת גזים שחודרת למערכת הקירור לא על האגזוז אלא בפתח מיכל נוזל הקירור. ניתן גם לחלופין לבצע בדיקת לחץ הפוך.

פורסם

החלפתי פקק

אין בועות כשהמנוע לא חם - כשחם כולו בועה אחת

בנסיעה מחוץ לעיר כשמתחמם חסר הרבה מים

לא פולט עשן

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים

פקק החלפתי

במוסך בדקו לחץ הפוך וזה תקין

יש לי חשד שבורח לחץ רק כשהמנוע מתחמם

אודה לך אם תפרט איך בודקים גזים בפתח מיכל נוזל הקירור

פורסם

ישנו בקבוקון ששמים בתוכו נוזל ואז מניחים בפתח הרדיאטור או פתח מיכל העיבוי אם אין מיכסה ברדיאטור ואם חודרים גזים למערכת הקירור הנוזל משנה צבע. אם עשו בדיקת לחץ הפוך והכל תקין אז מיותר לעשות את הבדיקה הזו. נסה לראות בשטיח של הנהג והנוסע אם קיימת רטיבות. לא הגיוני שאין נזילה אם חסרים מיים!

• תוכן חדש...