Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום, וחוץ מהשרשור הזה מ2009 לא מצאתי יותר מידי.

המצב הוא כזה:

באמבטיה יש שירותים וסמוך אליה יש שירותי אורחים נוספים.

1. כאשר אנו מנקזים הרבה מים דרך האמבטיה יש הצפה קלה מהניקוז ברצפה. ניקיתי באזרת קפיץ ספירלי (הדק ביותר) אבל עזר רק במעט.

2. בשירותי אורחים מידי פעם עולים מים מלוכלכים - אני מניח שיש קשר בין הסתימה באמבטיה,

מה אפשר לעשות? באיזה חומרים לניקוז סתימות כדאי להשתמש? סודה כאוסטית? (יש לי צינורות פלסטיק).

כדאי לקנות קפיץ ספירלי עבה יותר?

יש איזשהו ספר בסגנון אינסטלציה 101 for dummies?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

יש חומרים לניקוי הצנרת שמתאימים לצנרת פלסטיק, אני לא חושב שאם ארשום לך שמות של מותגים שנמכרים בארה"ב זה יסייע במשהו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

נקה את כל קופסאות הביקורת ועם הקפיץ גם את הצינור שיוצא מהקופסא האחרונה. סביר להניח שהסתימה בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני הקאוסטיק, תנסה להכניס צינור מים ולאטום את הפתחים

היטב.כח חזק של מים משחרר לפעמים סתימות ואפילו קשות,

ככה הצלחתי פעם במטבח עם ידידי האנסטלטור שלימד אותי.

אם לא אזי תנסה קאוסטיק אבל זה חומר מאד מסוכן יש להתמגן

בהתאם כולל משקפי מגן מסכה וכפפות.

אני משתמש בזה רק כמוצא אחרון.

פורסם

צריכה להיות קופסת ביקורת ("ניקוז ברצפה"?) ברצפה, היכן שהוא. תפתח אותה ותיראה שיש לה מבפנים, בצד, מין מגוף או סכר קטן מפלסטיק. הוא ניתן לתנועה מעלה - מטה. אצלי קרה פעם שעם השנים הוא אט אט נכנע לכוח הכבידה וירד לאט מטה עד שגרם לזרימה איטית ומכאן לתופעות החביבות שתיראת לעיל.

פורסם

ואגב קאוסטית: למי מכם יש המלצות לפותח סתימות אלים? הטמבוריה שלידי כבר לא מחזיקה סודה קאוסטית.

הוא אגב אומר שהתמיסה (שתגיע לו למלאי בעתיד) היא עסק חזק ומוצלח יותר מסודה קאוסטית נטו.

לא ניראה לי כל כך.

למישהו יש המלצות או דעה בענין?

• תוכן חדש...