Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נסעתי היום לראות את הרכב ומאוד התלהבתי, לפחות מבחינה חיצונית ופנימית הרכב נראה מאוד שמור. גם על הנייר הנתונים יחסית טובים, יד 2, 80K ק"מ, טיפולים מסודרים, והמחיר מחירון (לעת עתה).

הרכב לטענת המוכר עבר תאונה קלה וכתוצאה מהתאונה הוחלף הפגוש הקדמי + פנסי חזית, הגיע שמאי מטעם חברת הביטוח ואמר שאין ירידת ערך בעקבות המכה. המוכר טוען שהשלדה נקייה לחלוטין וגם מוכן לשלם את מחיר הבדיקה במידה ויתגלה נזק בשלדה.

אני מניח שאני אראה בבדיקה פירוט בשלדת המרכב לגבי הפגוש שהוחלף, אבל במידה ואין דברים אחרים שמופיעים בקטגוריה של השלדה אני אוכל לקנות את הרכב בשקט לדעתכם?

אילו סעיפים צריכים להדליק אצלי נורה אדומה? חוץ מזה, האם כל סעיף שמופיע במנוע מעיד על בעיה רצינית?

אשמח לקבל גם המלצה למכון בדיקה טוב באוזר יהוד.

רב תודות לעוזרים!

פורסם
פורסם

הרכב בין 7 שנים - למצוא רכב בין 3 שנים, נקי מפגיעות בתנאי ישראל קצת-קשה.

השאלה מה בוצע ברכב.

אם הוחלף פגוש או כנף קדמית עם ברגים, לרכב מעל 3 שנים בכביש, זה לא סיפור.

לפעמים מחליפים במקום לתקן מכות.

לכן בודקים את הנזק, העבודה אשר בוצעה המחיר, ומצבו הכללי של הרכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם זה רק פגוש ופנסי חזית למי אכפת?

קח לבדיקה, נשמע שנפלת על אדם הגון שמתחייב על השלדה.

אם הכל תקין... תתחדש

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא רוצה לחזור ולומר למה שווה ההתחייבות על השלדה או למה לא צריך להתחייב על זה (או על כל דבר אחר במכירת רכב משומש).

עזוב את טענות המוכר - גבה עצמך בדו"ח שמאי קודם הבדיקה.

אני מאמין שיש ירידת ערך כלשהי (ולו פסיכולוגית בשל זה רכב עבר תאונה).

alfa 156 2.5.

פורסם

בדוח של השמאי חייב להופיע הסעיף של ירידת ערך במידה ויש כזו?

במידה ואין לו את הדוח, האם אפשר להתקשר לחברת ביטוח כדי לאמת מולם במידה וקיים סעיף של ירידת ערך? חוץ מזה, אשמח לקבל המלצה על מכון בדיקה מומלץ ביהוד.

תודה!

פורסם

בד"כ ירידת ערך על פגיעות קלות כגון כנף פגוש מכסה מנוע (חלפים המחוברים עם ברגים)

נותנים לרכבים חדשים, עד גיל 3-4 שנים.

ברכבים מעל 4 שנים - מאוד תלויה חומרת הפגיעה, דגם הרכב וערכו.

ברכבי הפלח הרגיל.

פגיעות קלות תיקון וצביעה נקודתית, כנפיים פגושים, הירידה היא אפסית באחוזים ובכסף.

אבל - בפגיעות קשות או גדולות תהיה ירידת ערך .(ריתוכים, שילדה גג רצפה)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...