Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הפתעות.

הוזכרו ההום סנטר והאופיס דיפו (לפחות בגלגולו הקודם) - גם לי היה אתם ניסיון טוב.

אבל המפתיע ביותר היה "שזר" בקריון: קניתי שם איזה חצי תריסר נורות LED במבצע. צוינה אחריות לשנתיים. בקיצור - אחרי שהתקלקלו שתי נורות פניתי לחנות - ביקשו חשבונית, אמרתי שהיא בבית. בדקו את הנורות, ראו שלא פועלות, שלפו שתיים מהמדף ושלחו אתי לדרכי. בהמשך גם שאר הנורות התקלקלו, הפעם הגעתי עם החשבונית (שבמקרה נותרה בשקית עם הנורות), הוחלפו בלי שום שאלות.

היום קניתי שוב כמה נורות. ירדו למחסן בשקית עם החשבונית. יש אחריות ל-3 שנים.

עוד חברה שאתה היה לי ניסיון מעניין התיתה תדיראן ז"ל, לפני כ-27 שנים. הפעם היה לא היה מדובר במוצר קטן ,אלא במכונת כביסה. קניתי עם זוגתי מכונת כביסה - דומני סימנס - שהיתה באחריותם. למחרת שמתי לב שבדופן הצדדי יש dent. התחלתי משא ומתן טלפוני מולם, אבל היה קשה מאד לסגור את המו"מ (ביקשתי החלפת הדופן הפגומה), אבל להפתעתי בלי שום תאום, כעבור יומיים הופיע בדלת מוביל עם מכונה חדשה ולקח את הפגומה. ללמד שגם בשנת 1990 היו חברות עם תודעת שירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא ציינת את החברה של המוצר, אבל אם זה לוג'יטק אני מציע לך לפנות אליהם כי יש להם שירות מעולה. מקרה אישי שלי... אשתי קנתה לפני כ 4-5 שנים עכבר אלחוטי של לוג'יטק. לפני כשנה העכבר התקלקל וכל הניסיונות שלי לסדר אותו עלו בתוהו. אשתי אמרה וותר נקנה חדש... אמרתי לה חכי שניה, שמעתי נפלאות על השירות והתמיכה של לוג'יטק. יצרתי קשר איתם באתר, פתחתי תקלה וחזרו אליי מהתמיכה... תוריד דרייבר כזה ותנסה ככה וככה. הגיעו למסקנה שהמכשיר תקול ושיאשרו לי החלפה. ביקשו רק חשבונית קנייה (שלא הייתה לי) ומספר סידורי .רשמתי להם את זה, תוך כדי צירוף של תמונה עם צילום של העכבר עם המספר הפנייה שלי. אחרי כמה דקות חזרו אליי, לפי המספר הסידורי אתה שייך לאירופה ואנחנו השלוחה של ארה"ב. אל דאגה, העברנו את כל פרטי הפנייה שלך לשלוחה האירופאית שלנו והם יצרו אתך קשר. לא עוברות 5 דקות (לא נסחף!!!) ומייל מלוגיטק אירופה. קיבלנו את הפניה שלך בקשר להנפקה של עכבר חדש , אנא רשום לנו את הכתובת למשלוח ושאר פרטים. כל זה היה בשישי בשעות הצהריים, כאשר אחרי כה שעות קיבלתי כבר מייל עם מספר מעקב של העכבר. יום ראשון בצהריים התקשר אליי שליח של UPS, אני בדרך אליך חבילה. יש לציין שהעכבר שהיה לי היה מדגם מיושן, אז קיבלתי שדרוג לדגם מתקדם יותר.

בקיצור מעכשיו רק לוג'יטק שקנו אותי בתור לקוח שלהם לכל החיים :)

את כאמת זה היה לוג'יטק אבל זה ההוראות של היבואן שלו- בנדא מגנטיק.

אתה אומר שאני יכול לעקוף אותו ולפנות ישירות ללוגיטק העולמית?

פורסם

אני מזמן אומר שהאחריות הישראליות לא שווה שקל אחד. זה הקייס היחיד שיש לרוכשי מוצרים בישראל וגם הקייס הזה בטל לחלוטין.

אחריות בישראל... וואו. לא מילאת טופס בעת הרכישה? אין אחריות. לא עונים, כן עונים, מסננים, מחרטטים, מזבלים. אם כבר יש לך מזל אז הסכימו לתקן את המוצר, מי יתקן אותו? מישהו שעבר קורס השתלמות מקצועי בחברה המייצרת? לא... איזה טכנאי מוצרי חשמל דרגה ד' שלמד (אם בכלל) במכללת התיקונים של שמעון באשדוד. הרי ברור לחלוטין שמוצר שישראלי שם עליו את ידו וניסה לתקנו - ימות בזמן קצר, אם זה בגלל החזירות והקמצנות שתוביל לרכישת חלקי חילוף מזויפים, זולים במיוחד, או שזה בגלל חוסר ההבנה שתיקון קלוקל יפגע בטווח הארוך במכירות העסק, או בגלל חוסר המקצועיות שתגרום לו לחבר לך רמקול "קצת שונה" בטלפון ואז תוך חודשיים תצטרך לחזור אליו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם. אין שום עניין באחריות ישראלית, גם לא ליבואנים "רשמיים". אם המוצר לא יוחלף, הוא לא יוחזר במצב נורמלי, בדוק.

פורסם
אני מזמן אומר שהאחריות הישראליות לא שווה שקל אחד. זה הקייס היחיד שיש לרוכשי מוצרים בישראל וגם הקייס הזה בטל לחלוטין.

אחריות בישראל... וואו. לא מילאת טופס בעת הרכישה? אין אחריות. לא עונים, כן עונים, מסננים, מחרטטים, מזבלים. אם כבר יש לך מזל אז הסכימו לתקן את המוצר, מי יתקן אותו? מישהו שעבר קורס השתלמות מקצועי בחברה המייצרת? לא... איזה טכנאי מוצרי חשמל דרגה ד' שלמד (אם בכלל) במכללת התיקונים של שמעון באשדוד. הרי ברור לחלוטין שמוצר שישראלי שם עליו את ידו וניסה לתקנו - ימות בזמן קצר, אם זה בגלל החזירות והקמצנות שתוביל לרכישת חלקי חילוף מזויפים, זולים במיוחד, או שזה בגלל חוסר ההבנה שתיקון קלוקל יפגע בטווח הארוך במכירות העסק, או בגלל חוסר המקצועיות שתגרום לו לחבר לך רמקול "קצת שונה" בטלפון ואז תוך חודשיים תצטרך לחזור אליו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם. אין שום עניין באחריות ישראלית, גם לא ליבואנים "רשמיים". אם המוצר לא יוחלף, הוא לא יוחזר במצב נורמלי, בדוק.

מחזק.

היום כל אחד עובר קורס מזורז של חודשיים ב"סידור" אייפון 5 וגלקסי 5, תגיע אליו עם סלולרי קצת שונה והוא ינסה לתקן באותה הדרך ויגרום לך נזק

עד היום לא נתקלתי במעבדה שבאמת יודעת מה היא עושה שלא דרשה מחיר מופקע, יודעים רק למכור מגן ב-50₪ כשאפשר לקנות עשרה באותו מחיר ברשת.

Peace

פורסם

אתה מנשק את אמא שלך עם הפה הזה?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז אפשר להגיד כאשר אתה מכניס את הרכב לטיפול שגרתי של שמן ופילטר, הורסים לך את הרכב. כי זה בדוק.

פורסם
את כאמת זה היה לוג'יטק אבל זה ההוראות של היבואן שלו- בנדא מגנטיק.

אתה אומר שאני יכול לעקוף אותו ולפנות ישירות ללוגיטק העולמית?

לנסות לא עולה כסף :)

פורסם
Spire

ואז הוא היה בא ומתלונן על זה שהיו *חייבים* להביא לו עכבר לא נחות מזה שיש לו, או לחלופין שגנבו לו כסף, והאמת במקרה של סגירת מסגרת, גם אני הייתי בא להתלונן.

פותח השירשור הגישה שלך היא באמת גישה של "מגיע לי". סך הכל יש לך תעודת אחראיות, האם כתוב בה שחייבים להחליף לך במקום או להביא לך "עכבר חלופי"? כי אם כן, אז אני איתך. אבל אם לא, זה כמו לבוא בטענה למוסך שלא מביא לך רכב חלופי כשאתה מכניס את שלך לטיפול.

פעם אחת ולתמיד.."אחריות" ולא "אחראיות". לא יודע מאיפה הומצאה המילה הזו ,שאגב ,די נפוצה משום מה.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...