Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבל פריקה והצתה נשרף (cdi)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה בסדר שזה פה אני חדש ולא ראיתי אם יש מקום ספציפי לשאלות על טרקטורונים אך ראיתי כי לחברי הפורום יש ידע בנושא אז אנסה את מזלי

יש ברשות אבא שלי 250 kymco mxu שנת 2006 אנחנו כבר שנים לא נוסעים ורק מניעים אותו מדי פעם

כאשר זמן מה לא הנענו אותו אבי החליט שהוא רוצה להתחיל לנסוע עליו וקנה מצבר חדש ולפני שהחליף גם את הפלאג שלא הוחלף מעולם (הטרקטורון נסע אולי 3,000 גג לא יותר אפילו הרבה פחות) ניסה להניע ולאחר כמה פעמים שנתן סטרטר ה-cdi פשוט נשרף , השאלה שלי היא , מאיפה משיגים כזה קבל עם הצמה שיתאים , מה העלויות ומה יבטיח לי שדבר כזה לא יקרה שוב האם בגלל שלא הוחלף הפלאג או סיבה נוספת שיכולה להיות שגרמה לאזור שם לבעור כולו , ממש תודה לעוזרים ושבת שלום

WhatsApp Image 2016-09-02 at 14.09.51 (1).jpg

WhatsApp Image 2016-09-02 at 14.10.11 (1).jpg

פורסם
השאלה שלי היא , מאיפה משיגים כזה קבל עם הצמה שיתאים , מה העלויות ומה יבטיח לי שדבר כזה לא יקרה שוב האם בגלל שלא הוחלף הפלאג או סיבה נוספת שיכולה להיות שגרמה לאזור שם לבעור כולו , ממש תודה לעוזרים ושבת שלום

לא לקנות קימקו :-).

אי החלפת פלאג פוגעת בהספק,לא שורפת שום דבר.

הסביר זה שהבעיה מקומית במודול.

תבדוק מס' קטלוגי של המודול מקטנוע באותו נפח,למשל GRAND DINK 250.

אולי תוכל למצוא משומש במחיר רצפה.

פורסם

תודה על התגובה, חחח חבל שלא אמרת לי את זה ב2006 , סתם

הבנתי שצריך להיות מאוד מדויק לגבי ה-cdi אתה או מישהו אחר יכולים להגיד אם באמת אין בעיה למצוא משהו דומה כי הבנתי שצריך את הספציפי שלו ואם כן אם מישהו מהניסיון שלו מכיר מקום שמוכר את זה חיפשתי קצת בתלפיות ולא מצאתי רק בארה"ב שמן הסתם לא שולחים את זה לארץ (אין באיביי)

• תוכן חדש...