Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במידה ועצרת בשוליים ולא הפרעת לתנועה למה הוא בא ונופל עליך לא מובן לי גם ??

מקווה בשבילך שלא תקבל שום דוח והסיפור יסתיים כלא היה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני מהמר על זה שהוא כן הפריע לתנועה... עוד לא ראיתי אחד מהחברה האלה שמדביקים מודעות ושלטים ולא הפריע לתנועה

פורסם
ומה הדרך המקובלת לסגור כביש ?

לשים קונוסים וכו' - הוא לא רשאי.

להזמין שוטר בתשלום שיסגור את הכביש כאשר הוא עובד - המעסיק לא יהיה מוכן לממן.

האם החמצתי משהו ?

כאשר גוף מסודר כמו עירייה או מע״צ סוגרים נתיב, במיוחד השמאלי, ובמיוחד בלילה, הם מביאים קונוסים וגם תאורה מתאימה.

חשוב שפות״ש יבין שהוא מסכן גם את עצמו וגם את האחרים.

תשובה בסגנון של ״המעסיק לא מוכן לממן״ לא מעניינת אף אחד.

פורסם
ומה הדרך המקובלת לסגור כביש ?

לשים קונוסים וכו' - הוא לא רשאי.

להזמין שוטר בתשלום שיסגור את הכביש כאשר הוא עובד - המעסיק לא יהיה מוכן לממן.

האם החמצתי משהו ?

ליצור קשר עם התחנה המקומית, לדבר עם האחראי ולתאם את סגירת הכביש כנדרש.

עדיף לשלם כסף מאשר לשלם בחיי אדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי ישלם?

המעביד לא מוכן, העובד מהמשכורת שלו?

אם פותח השרשור יסרב להמשיך לתלות שלטים בתנאים האלה וידרוש מהמעביד סגירת כביש רשמית בתשלום, הוא יעוף ממקום העבודה שלו לטובת מי שמוכן לסידור הישן.

אולי זה לטובה, כי מה שקורה זה מסוכן, אבל לא ראיתי שהבחור רוצה להחליף מקום העבודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראה, כל אחד עושה את החשבון שלו, את הפשרות בחיים.

הכי קל להיות צדיק מאחורי המקלדת, לתת עיצות ולהתחכם. בחיים האמיתיים הגישה קצת שונה, במיוחד באי סדר הכללי בנושא חסימת הנתיבים. אני גר ברמת גן, כמעט בכל רחוב באיזור שלי בונים לפי תמ"א 38, משאיות בטון, טרקטורים חוסמים נתיבים, לפעמים את כל הרחוב. ולא ראיתי ליד כל אתר בנייה שוטר בשכר. אילו רק בעל עסק של שלטים היה היחיד במדינה שלא משלם לרשויות על חסימת הנתיב, אולי אפשר היה לדרוש משהו ממנו. אבל לדרוש לשלם כדי להיות צדיק בסדום. ...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא נראה לי שפות״ש מבין היטב את הסכנה שהוא גורם גם לעצמו וגם לנהגים אחרים. זו שעת לילה, לא ביום. נהגים לא עירניים, נוהגים במהירות, לא שמים לב. בטח לא דומה לעבודות בניין עם בטון בשעות היום.

לא דורש ממנו לשלם. אבל בהחלט להבין את הסכנה. ולא להתפלא אח״כ שהשוטר איים בדו״ח. האם הדו״ח גם יגיע? זה קשה לי לדעת.

פורסם

לא מדובר על צדיקת ולא סדום, מדובר על החיים שלו.

כמו שהוא לא יעלה לנקות שמשות מקומה 4 בלי ריתמה ביטחון,

אין סיבה שהוא יחסום נתיב 4 שמאלי עם משולש של רכב שגם אותו דורסים אם הרכב נמצא על השול בצידו הימני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברים יקרים.

הדיון הזה סתם גולש לפסים לא נעימים.

פות"ש קיבל את כל התשובות וההצעות האפשריות.

כפי שנאמר ע"י VLADCAR - כל אחד עושה את החשבון שלו, את הפשרות שלו בחיים.

תניחו לפות"ש לעשות את החשבון שלו.

אין צורך ואין טעם להטיף לו מוסר. כולנו מבוגרים.

פורסם

סיכום פשוט - פות"ש ביצעת עבירה (6453/6245 ). לא קיבלת דו"ח על המקום כי לשוטרי סיור אין פנקס דו"חות כמו לשוטרי תנועה. ייתכן ותקבל דו"ח בהמשך. האם השוטר ביקש ממך לפנות את הנתיב טרם רישום פרטיך? אם כן, האם עשית זאת?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
סיכום פשוט - פות"ש ביצעת עבירה (6453/6245 ). לא קיבלת דו"ח על המקום כי לשוטרי סיור אין פנקס דו"חות כמו לשוטרי תנועה. ייתכן ותקבל דו"ח בהמשך. האם השוטר ביקש ממך לפנות את הנתיב טרם רישום פרטיך? אם כן, האם עשית זאת?

הוא שלח שוטר להביא פנקס, אז הוא שאל אותו של הקנסות? הוא אמר לו לא של דו''ח אירוע. המשכתי לעבוד בשמאל, בסוף הוא אמר לי תעשה מה שאתה רוצה, אני ראיתי אותך אני חייב למלאות דו''ח אירוע ואני יעביר את זה לטיפול של המפקד שלי. ואחרי 20 דקות הוא עוד פעם חזר לראות איך אני עובד נסע לידי ולא אמר כלום.

צודק בהכל זה המצב.

פורסם
חברים יקרים.

הדיון הזה סתם גולש לפסים לא נעימים.

.

מה לא נעים?

מנהלים דיון בנושא,

לכל אחד עמדה שהוא מציג ומנמק מדוע בחר בה.

אף אחד לא מתלהם ואף אחד לא מנבל את פיו.

הכל בסדר.

ל'

• תוכן חדש...