Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי אצל אבי ברחובות נוזל קירור ממותג שאינו מוכר לי. הומלץ לי שזה נוזל איכותי. המחיר מאוד סביר :

4 ליטר - 50 ש"ח.

הנוזל תוצרת ספרד ונקרא Northern Wolf. ה"זאב הצפוני" מיוצר על ידי חברת Proguisur.

מישהו מכיר נוזל זה ? חברה זו ? האם אכן איכותי ?

הנוזל מציין שלל תקנים של יצרנים להם הוא תואם - החל מ G12+ עד למגוון יצרנים.

מה שנראה לי מוזר/לא סביר/מתיימר הינו ההצהרה של היצרן העומדת בניגוד לכל מה שידעתי על עירבוב נוזלי קירור וצבעים שונים. היצרן כותב :"לשימוש עם כל היצרנים וכל המודלים, מכוניות ומשאיות קלות. ערבב עם כל הצבעים ומותגי נוזלי הקירור."

גם זול וגם תואם לכל דבר? הייתכן?

IMG_20160831_145143.jpg

IMG_20160831_145200.jpg

IMG_20160831_145221.jpg

IMG_20160831_145234.jpg

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
מחיקת צילום
פורסם

נתחיל בזה שהחברה הזו קיימת וזו לא רק איזו מדבקה. אני מאמין שאין שום בעייה עם הנוזל הזה והוא יעשה את העבודה על אף מחירו הזול והמחשיד לכאורה.

באופן אישי אני מעדיף ללכת על נוזל מקורי או נוזל מחברה בעלת שם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...