Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מצלמה לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

טוב, אז ביצעתי חיפוש באתר ולא מצאתי שרשור פעיל בנושא וגם בגלל שהטכנולוגיה משתנה מיום ליום אז החלטתי לפתוח שרשור חדש.

המצלמה לאח שלי, שמבלה לא מעט זמן על הכביש ובעקבות תאונה שלא באשמתו..

תקציב, עד 200 שח אפשר למתוח יותר אם זה ממש הבדל גדול.

חשוב שתהיה לה זווית צילום רחבה על מנת ללכוד כמה שיותר פרטים בכביש.

תודה לעוזרים.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

אדם חטף לי את התשובה.

אתמול בערב הזמנתי לאשתי A118C , עלתה לי $46.7 בגירבסט (על זה קיבלתי הנחה של כמה דולר תמורת נקודות) - עכשיו מצאתי מבצע חדש, זה יורד לכ-$42. מדובר במצלמה שנחשבת לאחת המוצלחות בין המצלמות הזולות, יתרונה בכך שהיא קטנה, כוללת קבל (במקום סוללה), נותנת איכות צילום טובה מאד ביום. בלילה איכות הצילום בינונית וכן יש בעיה של סינוור בנסיעהמול השמש.

בנוסף יהיה עליך לרכוש כרטיס זכרון, ואני ממליץ גם על ספק לשקע המצית עם כמה יציאות (אני קניתי מתוצרת Tronsmart בעליאקספרס), וכן כבל Mini USB. זאת כיון שהמטען שמגיע עם המצלמה יתפוס לך את שקע המצית ולא יותיר לך מקום לטעינת טלפון או אבזרים אחרים.

אם אתה רוצה להרחיב את התקציב יש מבחר לא קטן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...