Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

המצבר שלי (שנפ 46 אמפר) מת לאחר 4 שנות עבודה, (לטענת המוכר זה שנפ שיוצר בארץ והיום הכל כמעט ייבוא)

התקשרתי לחנות מצברים והוא המליץ לי על Varta שחור (power) עם 20 חודשי אחריות ב 450 ש"ח,

הוא טען שזה בדיוק כמו הVARTA הכחול רק שהכחול יותר יפה ועולה עוד 40 ש"ח.

בד"כ אני לוקח את היקר \ הטוב יותר, אך מכיוון שאני חושב שלא אחזיק ברכב עוד 20 חודשים אז לקחתי את מה שהוא המליץ.

התקינו לי Startup (שאם אני מבין נכון זה המקביל של Powerup)

האם אכן זה אותו מצבר כמו הכחול?

רשום עליו 08-09-16 מה הכוונה? (עכשיו אני חושב שאולי זה תאריך בפורמט אנגלי ובתרגום לתאריך המוכר 09/08/16)

המצבר לא היה מנויילן אלא פתוח, אומר משהו?

האם זו הייתה רכישה חכמה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי odhh
פורסם

מצביר Start Up בסדר גמור. נטען פה בעבר שזה בדיוק אותו מצבר כמו וורטה, אין לנו דרך לאמת את זה. מאמין שמיוצר לפי אותה טכנולוגיה.

תאריך שמטבע על המצבר מוטבע ברזולוציה של חודשיים. שלך זה חודשים 8-9 2016.

זה תאריך ניפוק המצבר מיבואן לספק או לחנות.

אחריות שלך מתחילה מתאריך רכישה לפי החשבונית.

• תוכן חדש...