Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אאוטלנדר 2016 חדשה.

דוושת הגז אינה מגיבה ליניארית, הרכב לא מאיץ, קיימים אזורים מתים לאורך המהלך של הדוושה בהם הרכב לא מגיב כלל או שקיימת תגובה חלשה ואיטית של עליית סל"ד כאשר המהירות עוכבת אחרי הסל"ד בעיכוב רב ובעצלתיים. בקיצור 'עגלה'.

היה לי מיצובישי אאוטלנדר 2013 עד לקבלת הרכב הנוכחי ואני מכיר היטב את תגובת הגיר הרציף. פה- זה לא המצב.

תגובת היבואן: הרכב נוסע בובה, מה אתה רוצה.

האם מישהוא נתקל בתופעה כזו? האם קיימת בדיקה שבה ניתן לבדוק ולכמת את התחושה של הנהג לנוכח תגובת הרכב?

פורסם (נערך)

כתבו על זה פה. זה הגיר הרציף המשופר. כתבת פה משהו שצריך להבהיר: בלחיצה עד הסוף הסלד עולה מהר ונתקע גבוה ורק האוטו לא מאיץ? האם זו התופעה ? כי מתגובתך ניתן בטעות להבין שלחיצה על הגז גם לא מזיזה את מד הסל"ד.

בקשת חוות דעת ממוסך אחר?

אם תתמיד בלחיצה תגיע ל 100 ?

אם כן : תוך כמה שניות ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כבעלים של אאוטלנדים משנת 2011 כשהנוכחית היא 2016.

אני לא מכיר את התופעות שאתה מזהה (נוסע על גיר רציף של אאוטלנדר משנת 2011 ועד היום)

יש ריקול חדש ממש מלפני כמה ימים (יצא ב19 לאוגוסט השנה)שיצא בינתיים רק בארה"ב שמזכיר את תופעת ההשתהות בלחיצה על הגז, בינתיים לא יצא ריקול כזה בישראל, אולי שווה להראות את זה לנציגי היבואן.

האם הגעת כבר למנהל הטכני של כולמוביל או שאתה מתנהל מול המוסך בלבד?

http://www.autoblog.com/2016/08/22/mitsubishi-recall-82426-cvt-transmission/

http://www-odi.nhtsa.dot.gov/acms/cs/jaxrs/download/doc/UCM537784/RCAK-16V563-9567.pdf

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה!

מסמך הריקול האמריקאי מתאר בפשטות ובקצרה את הרכב שלי !!!

לדאבוני, אני נתקל בקושי רב מאוד מול מיצובישי: מוסך אזורי, מוסך מרכזי חיפה, מנהל שירות לקוחות ארצי וכו' כולם מתנערים מהבעיה למרות שהצגתי בפניהם את מסמך הריקול האמריקאי. "האוטו נוסע, מה אתה רוצה, זה האוטו" וכו'

האם ניתן למצוא ברשת את דוח הבודק של הריקול אשר בו מתוארת הנסיעה ומה בדקו - מול תגובת הרכב, אשר הביא למצב ריקול כל כך נרחב?

הרכב שלי עגלה ואני ממש במצוקה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...