Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן לאוקטביה דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מבין השמנים בצמיגות 5w40 ושל איזה חברה מומלץ לאוקטביה 1.9 דיזל? כרגע ברכב יש קאסטרול אדג. בחנויות יש של ליקווי מולי או פנסיאל.

בנוסף אין לי ספר רכב, אשמח לקבל קישור להורדת הספר נהג כדי לדעת מה צריך להחליף ולבדוק בכל טיפול.

תודה.

פורסם
[ATTACH]469815[/ATTACH]

רשימת השמנים שעומדים בתקנים השונים

מקווה שזה עוזר לך.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

מתוך הרשימה איזה תקן הרכב דורש?

פורסם
איזה מבין השמנים בצמיגות 5w40 ושל איזה חברה מומלץ לאוקטביה 1.9 דיזל? כרגע ברכב יש קאסטרול אדג. בחנויות יש של ליקווי מולי או פנסיאל.

בנוסף אין לי ספר רכב, אשמח לקבל קישור להורדת הספר נהג כדי לדעת מה צריך להחליף ולבדוק בכל טיפול.

תודה.

לגבי ספר רכב , איזה מודל הרכב ?

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

פורסם

507 מיועד ל long life והוא צמיגות שונה. במנוע הזה יש בעיה שהקמשפט נאכל בק"מ גבוה. הרבה בארה"ב החליפו קמשפט והם משתמשים ב 506.01 וב 507 , לא מתאים. אני עם היורול 460000 ק"מ הכל בסדר. היורול גם יותר זול וגם מתאים לך בול.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]469830[/ATTACH]

אני לא כל כך מבין המנוע שבאוקטביה שלי הוא לא pd אלא bxe איך איך אני יכול להתאים שמן למנוע? אסף, בנוגע לקישור הבנתי שבשביל להאריך את חיי המנוע מומלץ על שמל בתקן 507 השאלה אם לפי נתוני יצרן מומלץ השמן הנ"ל? בנוסף אשמח לקבל המלצות לשמנים וחברות ספציפיים.

507 מיועד ל long life והוא צמיגות שונה. במנוע הזה יש בעיה שהקמשפט נאכל בק"מ גבוה. הרבה בארה"ב החליפו קמשפט והם משתמשים ב 506.01 וב 507 , לא מתאים. אני עם היורול 460000 ק"מ הכל בסדר. היורול גם יותר זול וגם מתאים לך בול.
פורסם

כל הסדרה הזו היא מסוג מזרק משאבה ובראשי תיבות מהמילה הגרמנית pd, קודי המנוע בסדרה הם bls bxe bkc brm ועוד . המנוע שלך ללא מסנן חלקיקים ומתאים לו 505.01 והיורול עונה על זה יש לי שני מכוניות כאלה וזה מה שאני שם.

• תוכן חדש...