Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות ערכה כזאת.. ייעני נייר שיוף, לשייף כמו שצריך וליצור שכבה אחידה.. אחרכך לנקות כמובן, ואז לרסס צבע, ואז לקה.. אתם אומרים ייצא לי מקצועי?

אני רוצה לעשות בגג של הרכב (גג פצוע ביותר) ובמכסה מנוע (הוא ניהיה כבר שחור)

צבע ירוק בקבוק/מטאלי או איך שלא קוראים לזה.. מדובר בסיוויק 99..

יש לכם המלצות מאיפה ניתן להזמין ערכה כזאת? יש את הסרטון הזה, אבל זה בתל אביב וזה פורסם לפני שלוש שנים.. אין לי בעיה לנסות להתקשר אליו, אבל הייתי שמח אם אתם הייתם אומרים לי אם שווה לי לעשות את זה.. אני לא מדבר על שריטות קטנות, אלה צביעה מחדש של כל המכסה מנוע והגג. השאלה אם זה יוציא לי עבודה כמו שצריך.. אני בכללי יודע בדיוק איך לעשות, הבנתי את זה טוב מאוד, אבל השאלה היא זה אם ייצא עבודה נקייה, מבריקה, שכבה אחידה.. האם הנייר שיוף הזה בכלל יוריד לי בליטות של צבע שמרחתי עם טוש וכאלה..

קיצר, אם מישהו גם מכיר אתר טוב להזמין ערכה זהה או דומה אשמח להצעות..

דרך אגב,

שווה לי להיכנס לאוטו דיפו ופשוט להסביר לאחד מהדיילים שם מה אני רוצה לעשות?

ייעני יש להם את המוצרים שאני מחפש? (צבע לפי מספר צבע, לכה, נייר שיוף מיוחד לפח ולפלסטיק)

תודה מראש

6_40x.png

פורסם

אני רוצה לקנות ערכה כזאת.. ייעני נייר שיוף, לשייף כמו שצריך וליצור שכבה אחידה.. אחרכך לנקות כמובן, ואז לרסס צבע, ואז לקה.. אתם אומרים ייצא לי מקצועי?

אם אתה פחח מקצועי, בעל נסיון, יש סיכוי שבעבודה בבית לא תגיע לאותה רמה שאתה מגיע בדכ בסדנא עם הציוד וחדר הצבע המקצועי שיש לך בעסק.

גם פחח מקצועי לא ישיג עבודה ברמה מושלמת בלי ציוד ותנאי עבודה. עדיף לך לבצע את העבודה בעסק הרגיל שלך, עם הציוד הקבוע שלך, ולא בבית בלי תנאים.

אם אתה לא פחח מקצועי - לא ייצא לך מקצועי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם אתה פחח מקצועי, בעל נסיון, יש סיכוי שבעבודה בבית לא תגיע לאותה רמה שאתה מגיע בדכ בסדנא עם הציוד וחדר הצבע המקצועי שיש לך בעסק.

גם פחח מקצועי לא ישיג עבודה ברמה מושלמת בלי ציוד ותנאי עבודה. עדיף לך לבצע את העבודה בעסק הרגיל שלך, עם הציוד הקבוע שלך, ולא בבית בלי תנאים.

אם אתה לא פחח מקצועי - לא ייצא לך מקצועי.

אם הייתי פחח מקצועי, לא הייתי פותח את האשכול :p בכל מקרה, אנסה בכל אופן לעשות את זה..

פורסם

עשיתי לחבר תיקון צבע עם ערכה של טופ קולור, מאוד מאוד קשה להגיע לעבודה ברמה בתנאים ביתיים. פתאום יש נגיד רוח והספריי צבע מעיף לכיוונים שלא כיוונת.. וכו'.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

צרף תמונת מצב של הפאנלים שאתה רוצה לתקן.

גג לא יהיה הכי נוח לצבוע, מכסה מנוע ניתן לפרק ולהגיע לתוצאה דיי טובה לדעתי אם תוכל להכניס אותה למקום מקורה..

שיוף תצתרך ככל הנראה לעשות מס' מעברים כדי להגיע לרמה אחידה ולעשות מילוי למקומות עם צ'יפים/חריטות.

ערכות לפי קוד צבע תוכל להשים בטופקולור/קארפיקס, ניתן לקנות רק ספריי+לכה ואפשר להשיג מהם ערכה מלאה כולל ניירות לטש

פורסם
להפך....זה טוב שאיש רוצה לנסות לבד,יש לו זמן והכי חשוב רצון....

אין חכם,כבעל ניסיון....

בהצלחה

תודה, זה מחזק אותי :p חחח סביר להניח שאני בטוח ב-100% שאני הולך לנסות את זה..

צרף תמונת מצב של הפאנלים שאתה רוצה לתקן.

גג לא יהיה הכי נוח לצבוע, מכסה מנוע ניתן לפרק ולהגיע לתוצאה דיי טובה לדעתי אם תוכל להכניס אותה למקום מקורה..

שיוף תצתרך ככל הנראה לעשות מס' מעברים כדי להגיע לרמה אחידה ולעשות מילוי למקומות עם צ'יפים/חריטות.

ערכות לפי קוד צבע תוכל להשים בטופקולור/קארפיקס, ניתן לקנות רק ספריי+לכה ואפשר להשיג מהם ערכה מלאה כולל ניירות לטש

אהלן, לגבי התמונות.. הרכב עכשיו לא אצלי, אבל כשיהיה אעלה לכאן תמונות :)

בכל אופן, כמובן שאם אני נוסע לטופ קולור אז אני קונה ערכה מלאה (אפילו 2 או 3 ערכות אם יידרש)

לגבי המכסה מנוע.. אין עליו פצעים של פחחות או משהו.. רק צבע שרוף, ולפי מה שהבנתי אין צורך לקלף אותו, אפשר תחילה לשייף טוב טוב את המקומות שיש להם בליטות של הטושים והזבל מהאיביי.. ואחרכך לצבוע בצבע ייסוד, צבע שהוא לא צבע הרכב, והוא נדבק חזק לרכב כדי שלא ייתקלף הצבע שאצבע.. לאחר 2 שכבות של צבע ייסוד, אני עובר על כל המכסה עם צבע אמיתי, כנ"ל 2 שכבות אם יש צורך אפילו 3.. לאחר מכן 2 שכבות לקה, ולדעתי אין סיבה שלא ייצא לי עבודה נקייה ומבריקה.. בתאכלס הם דוגלים על זה שייצא לך כמו שאתה עובד.. אסור לעצור את הפחית ולרסס במקום אחד.. אלא רק בתנועות אופקיות.. אסור לשים יותר מידיי צבע בסיס/אמיתי/לכה בשכבה אחת.. הם אומרים שגם אם זה לא נראה יפה, צריך לעבוד בשכבה אחידה, ואסור לנסות לצבוע הכל פיקס בשכבה אחת.. אחרת יהיו נזילות של צבע, או נקודות בולטות שצבעו.. לדעתי ייצא לי ממש טוב.. רציתי לדעת אם הם פעילים, אך בדקתי ואכן הם פעילים עד היום, ויושבים בתל-אביב.

אני יודע את זה ב-100% שיש לי יד עובדת, ואני מבין טוב את השיטה לאחר שצפיתי בכל הסרטונים שלהם..

נראה לי שעוד איזה שבועים שאני יקבל משכורת, אני אסע לתל אביב לרכוש את הערכות.. אגב, צריך להתקשר אליהם לפני בכדי להזמין את צבע הרכב?? ואם ידוע לך, כמה זמן ייקח לצבע להגיע אליהם לחנות? כי אני לא רוצה לחכות חודשיים או שלוש בשביל זה..

פורסם

זה לא עיניין של חודשים, אולי מס' ימים לכן עדיף שתבצע את ההזמנה מס' ימים לפני ושיודיעו לך מתי שהצבע מוכן.

כמו כן לדעתי תקח מהם גם ידית אחיזה לספריי, לגבי רמת עבודה הספרי שאתה מקבל הוא מבכינת איכות לא ברמה של מוסך פחחות נורמלי, לכן התוצאה על שטח גדול תהיה מעט ירודה יותר, אך עם עובדים נכון אפשר להגיע לתוצאה נחמדה מאוד(פדנטיות)

כמו כן תצתרך ללטש כמה שאפשר את שאריות הלכה ולהכין את השטח קלינית לפני שכבת יסוד, שאר השכבות אולי יצתרכו לעבור גם שיוף קל כדי למתן את מרקם התפוז שיתכן מאוד שיהיה.אז קח בחשבון שזה לא פרוייקט קצר בתנאי בית(למוסך פחחות יש יתרון ענק כי יש לו תנור יבוש)

שבוע טוב ובהצלחה :)

פורסם
אם הייתי פחח מקצועי, לא הייתי פותח את האשכול :p בכל מקרה, אנסה בכל אופן לעשות את זה..

אם אתה לא פחח מקצועי, לא ייצא לך מקצועי, בטח לא בתנאים ביתיים עם ציוד ואזור עבודה מאולתר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
להפך....זה טוב שאיש רוצה לנסות לבד,יש לו זמן והכי חשוב רצון....

אין חכם,כבעל ניסיון....

בהצלחה

לא כל דבר בחיים חייבים לנסות,בטח לא צביעת רכב - שאין לבחור לא את התנאים, ולא את הניסיון.

אם זה בשביל החלטורה/הכיף ועל רכב בלי ערך? אין בעיה. אבל אל תצפה שמישהו ירצה לרכוש את

הרכב אחרי הטראומה הזו.

בכל זאת בהצלחה.

פורסם

עשיתי את הטעות הזו. ויש לי המון חוש טכני. עד שתגיע לרמה טובה יצא לך הנשמה.

צריך פוליש (וידע לעשות אותו) וניירות מים (עדינים מאוד 2000-3000) בנוסף כדי למתן את התפוזיות ולהוריד את האבק שנתפס על הלכה.

בנוסף לספרי יש התזה לא ממש אחידה שמשפריצה כתמי צבע לא אחידים.

לצביעת גג ומכסה מנוע תצטרך לכמות רבה של ערכות. והמחיר כבר ממש לא ישתלם לך.

סע למוסך גוונים באשדוד ראיתי שיש לו מחירים נוחים. וגם ביקורת טובה כאן בפורום לדעתי ישתלם לך יותר.

(אני כותב לך אחרי נסיון רע עם 6-7 ערכות כאלו זה מתאים לפגיעות קטנות לא לצביעת משטחים!)

פורסם

גם אני ראיתי המון סרטונים וגם את הסרטון שהעלית וחשבתי שאני יודע הכל, רק שאז התברר לי שצריך שכבות ממש דקות ובאזור סגור בלי רוחות ועוד דברים שאי אפשר לראות בסרטון.

עצתי, רד מזה ותשקיע את הכסף בצביעה במקום נורמלי.

• תוכן חדש...