Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

קיבלתי רכב מהעבודה והוא במצב גרוע, אני לאט לאט משקם אותו שיהיה אפשר לשהות בו במשך היום שאני על הכבישים .

אני מחפש ליקנות באיביי כיסויים למושבים, כי הם קרועים ומלוכלכים. לא נעים ביכלל לשבת עלייהם.

הרכב שלי הוא מסוג סיטרואן ברלינגו יש לי 3 מקומות קדימה 3 מקומות אחורה.

אני צריך את הדגם שלו בשביל לחפש כיסויים באיביי

מישהו יודע במקרה? תודה רבה

פורסם

לא אצלי יש רק 3 קדימה, 3 אחורה, מאחורה יש לי בניה של ארגזים

יש לך מושג איפה אני מוצא כיסויים לכסאות? באיביי לא מצאתי או שלא רשמתי טוב

סיטרואן-ברלינג&#14.jpg

פורסם

הדגם הזה מיוצר בויגו, ספרד ומגיע עירום למעט שלושת המושבים הקדמיים. את השאר מרכיבים בארץ, בדרך כלל בחברה הנקרת "יעלי תעשיות". זה רכב עבודה - אתה באמת מתכוון להשקיע מכספך?

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

רכב עבודה אומנם לא שלך אבל זה רכב שאתה מבלה בו כמה שעות ביום (או את כל היום), חשוב שיהיה נעים לשהות בו.

לדוגמא לפני שנים קיבלתי רכב עבודה שלא היה בו רדיו. אז מה, לא תשקיע 500 ש"ח ברדיו ורמקולים רק כי זה רכב עבודה?

תסע כל היום בלי רדיו, בלי מוסיקה?

פורסם
הדגם הזה מיוצר בויגו, ספרד ומגיע עירום למעט שלושת המושבים הקדמיים. את השאר מרכיבים בארץ, בדרך כלל בחברה הנקרת "יעלי תעשיות". זה רכב עבודה - אתה באמת מתכוון להשקיע מכספך?

יש לו אפילו גרסה בהתקנה מקומית עם 8 מקומות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תלוי כמה יעלה לי הכיסויים,

פורסם

גם אני חושב ככה,, אני רוצה שיהיה לי נעים ברכב בכל זאת חוץ מעבודה זה משמש אותי לנסיות בסופי שבוע בעיקר לצפון

השאלה איך אני מוצא באייבי או ברחבי הרשת כיסויים למושבים שלא יקרעו לי את הכיס

תודה

• תוכן חדש...