Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ה 208 דיזל חוץ ממנוע וגיר טובים(וזה הסיבה לצריכת דלק מעולה) ...אין לו כלכך מה להציע (נפתח את השרשור הזה בעוד 5 שנים נראה איך האוטו מתפקד)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-- ^ --

היא מציעה נוחות גבוהה (בטח ובטח ממקובל במגזר), שלדה והיגוי מהנים, מרווח פנים טוב (ביחס למגזר). מה עוד יש לבקש ?

אהה... רכב צרפתי מחר מתפרקת !

פורסם (נערך)
כן... זהו...ניחשתי שזה קשור ל-DPF ומערכת ה-SCR...תודה אבל לא הבנתי כלום. :)
2.0 l / 100 km with a standard PEUGEOT 208 BlueHDi: an absolute fuel consumption recordA 1.6 litre BlueHDi 100 S&S PEUGEOT 208 has set a new long-distance fuel consumption record, under the supervision of UTAC. 2,152 kilometres were covered on 43 litres of Diesel, an average fuel consumption of just 2.0 l /100 km (141.2 mpg). This record confirms the technological excellence of the Euro 6 BlueHDi Diesel engines and their contribution to the reduction of CO2 emissions.record-conso-208-vign.jpgThis performance was achieved at the end of April on the PEUGEOT test circuit at Belchamp in France, supervised by the french Type Approval authority, UTAC (Union Technique de l'Automobile, du motocycle et du Cycle). A strictly standard PEUGEOT 208, fitted with the 1.6 litre BlueHDi 100 S&S engine and 5-speed manual gearbox, ran for 38 hours and 2152 kilometres while consuming only 43 litres of fuel! In doing so, the new PEUGEOT 208 set an absolute long distance fuel consumption record for a standard production vehicle. Several drivers were used to arrive at this result, each taking a turn of 3 to 4 hours at the wheel during the test.The PEUGEOT 208 tested was a "Very Low Fuel Consumption" version, available from the dealer network as part of the range. With an official combined fuel consumption figure of 3.0 l / 100 km (94.2 mpg) and low CO2 emissions of 79 g / km, it takes its place as the world benchmark for a standard production model powered by an internal combustion engine. This version is characterised by the presence of an aerodynamic rear spoiler and the adoption of ultra-low rolling resistance Michelin Energy Saver + tyres. These values are already exceptional, but combined with the dynamic qualities of the new PEUGEOT 208 – compact, light, fun to drive - they offer the potential to go even further. Challenge taken up, challenge won!Associating SCR (Selective Catalytic Reduction) and an additive particle filter in a unique way, the BlueHDi technology demonstrates once again that it is the most efficient and effective Diesel emissions control system on the market.On sale in Europe from June, the new PEUGEOT 208 offers exceptionally economical and efficient Euro 6 petrol and Diesel engines. As regards CO2 emissions, the petrol range offers remarkably well-contained values from 97 g / km while with Diesel, the BlueHDi range is now entirely below 95 g / km.PEUGEOT is rapidly reducing the CO2 emissions of all of its vehicles in a tangible way. The accelerated implementation of the 3-cylinder PureTech petrol and BlueHDi Diesel engines, as well as the new 1.6 litre THP engines and the EAT6 transmission, now places 20 PEUGEOT vehicles at the best level in their power class for CO2 emissions (five PureTech, three 1.6 litre THP and twelve BlueHDi).These engines meet the demand by the PEUGEOT brand for development that takes account of the environment, with in particular, engines that are ever cleaner and produce less CO2. PEUGEOT's environmental performance made the PSA PEUGEOT CITROËN Group the leader in Europe in 2014 with average CO2 emissions of 110.3 g / km, in a European market where the average is at 123.7 g. This result is achieved without any change in the mix of segments.

• 05/05/2015
  • PERSONAL CARS

http://www.peugeot.com/en/news/2-0-l-100-km-with-a-standard-peugeot-208-bluehdi-an-absolute-fuel-consumption-record

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם
לגבי ה 208 דיזל חוץ ממנוע וגיר טובים(וזה הסיבה לצריכת דלק מעולה) ...אין לו כלכך מה להציע (נפתח את השרשור הזה בעוד 5 שנים נראה איך האוטו מתפקד)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

ובגלל זה אין תחרות. בגלל זה מביאים לנו בלי בושה את היונדאי קרוסאובר עם מנוע וגיר עתיקים. בגלל זה תשכחו ממאזדה ידנית או דיזל. כי למה להם להתאמץ?

הצרכן הישראלי ברובו עם חשיבה של קצין רכב של צי ענק בתוספת מנה גדושה של דעות קדומות (אני אמנם סטודנט רווק שעושה המון קילומטרים אבל נראה לי שאני אקנה סדאן אוטומטית כי יש לזה יותר ביקוש וגם לפי לוי יצחק יונדאי היום חזקה אז אני אלך על I25, בן דוד המוסכניק שלי אמר שהן לא רואות מוסך ויש להן פח עבה מגרמניה).

בנתיים אחרי 900 ק"מ של נהיגה מנהלתית כולל פקקים הגיע הזמן לסור לתחנת הדלק. יצא 40 ליטר ב-5.26 לליטר.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

פורסם (נערך)

תוכל להעלות פה את מפרט הטיפולים של הרכב לאורך שנים?

הקקטוס שלך עם אותו מנוע דיזל כמו ה 208 ?

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם (נערך)

אותו מנוע. 1.6 טורבו, 8 שסתומים. הרכב קצת יותר כבד וקצת פחות אירודינמי. צמיגי מישלן אנרג'י קוטר 16 רוחב 205 חתך 55.

הרכב חדש, נדבר בעוד חמש שנים לגבי הטיפולים והתקלות.

יש טיפולי 15 אלף ואחריות לשלוש שנים או מאה אלף.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
ובגלל זה אין תחרות. בגלל זה מביאים לנו בלי בושה את היונדאי קרוסאובר עם מנוע וגיר עתיקים. בגלל זה תשכחו ממאזדה ידנית או דיזל. כי למה להם להתאמץ?

הצרכן הישראלי ברובו עם חשיבה של קצין רכב של צי ענק בתוספת מנה גדושה של דעות קדומות (אני אמנם סטודנט רווק שעושה המון קילומטרים אבל נראה לי שאני אקנה סדאן אוטומטית כי יש לזה יותר ביקוש וגם לפי לוי יצחק יונדאי היום חזקה אז אני אלך על I25, בן דוד המוסכניק שלי אמר שהן לא רואות מוסך ויש להן פח עבה מגרמניה).

בנתיים אחרי 900 ק"מ של נהיגה מנהלתית כולל פקקים הגיע הזמן לסור לתחנת הדלק. יצא 40 ליטר ב-5.26 לליטר.

כשקונים רכב עושים חישוב של סך כל עלות השימוש בתקופה שאתה צופה שתחזיק אותו והדלק הוא רק אחד המרכיבים.

אם אתה נוסע מעט אז מרכיב ההוצאות הקבועות (פחת, ביטוחים וטיפולים) יותר משמעותי מהפרש הדלק אבל אם אתה נוסע הרבה לצריכת הדלק יש משקל הרבה יותר גדול (ומצד שני פחת פחות מעניין אותך כי ממילא תמכור במחירי זנות).

בקיצור, אתה לא יכול להפריד נתון אחד בלבד ולקבוע רק לפיו מה הכי נכון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

נכון מאוד. אבל אני נוסע די הרבה (עבודה, משפחה, טיולים) ולכן מרכיב הדלק גדול מאוד.

לגבי פחת קשה לקבוע. מצד אחד הרכב עלה יותר לקניה, מצד שני באופן מסורתי בישראל רכב דיזל פרטיים שומרים היטב על ערכם.

הזמנתי כדור בדולח מאליאקספרס, כשהוא יגיע אני אוכל להגיד לגבי הפחת הצפוי המדויק.

פורסם

שוב, זו מתימטיקה די מסובכת. גם מרכיב הפחת שונה אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 10 שנים לעומת שנה.

פורסם

המתמטיקה מסובכת בכל מכונית והפחת תלוי במספר שנות האחזקה גם עם יונדאי קרוסאובר.

הדיון הוא על צריכת דלק ובסוגיה הספציפית הזאת ה-208 (ובמידה מעט פחותה הקקטוס) מקבלת מדלית זהב.

פורסם

היא מקבלת מדליה כמו כל רכבי הטורבו דיזל מסילה משותפת מהשנים האחרונות. לא פחות אבל גם לא יותר.

המתימטיקה נכנסת כשאתה מתחיל לחשב עלויות אחזקה ואם החיסכון הזה שווה לך (למשל מרווח טיפולים צפוף יותר שלא משרת את מי שנוסע מעט או עלות טיפול שאין לי מושג איך היא ביחס לבנזין). אחרי כל זה כשאתה מקבל מספר מקורב צריך להחליט אם זה שווה לך את רעש הדיזל.

אישית אם המספר גדול מספיק הייתי הולך על דיזל בלי לחשוב פעמיים לעצמי אבל באותה המידה הייתי הולך על טורבו בנזין לאשתי.

פורסם (נערך)

ה-208 בהחלט מקבלת מדליית זהב בשוק הישראלי נטול האלטרנטיבות.

הסטפווי לא מגיעה לנתונים כאלו, בוודאי שלא הקוריאניות וצ'מפיון לא מביאים פולו/איביזה/פאביה עם ה-1.6TDI החדש והנקי שלהם ובכלל מתמחרים את הדיזליות שלהם באופן הזוי.

ועל איזה רעש דיזל בדיוק אתה מדבר?

פורסם

טורבו דיזל ותיבה ידנית זה מתכון מנצח. עוד 5 שנים? ייסע כמו גדול. גם עוד 10...

הפג'ו הזו היא פשוט חבילה מצויינת.

פורסם
ה-208 בהחלט מקבלת מדליית זהב בשוק הישראלי נטול האלטרנטיבות.

הסטפווי לא מגיעה לנתונים כאלו, בוודאי שלא הקוריאניות וצ'מפיון לא מביאים פולו/איביזה/פאביה עם ה-1.6TDI החדש והנקי שלהם ובכלל מתמחרים את הדיזליות שלהם באופן הזוי.

ועל איזה רעש דיזל בדיוק אתה מדבר?

קטנות דיזל באמת אין הרבה (גם מהסיבה שאנשים עדיין מקובעים ומי שנוסע הרבה מעדיף לעלות סגמנט לפלואנס ודומותיה).

לגבי מה המתחרות מגיעות צריך לבדוק בנתוני אמת ולא במסלול דמיוני שטוח ובמהירות האופטימלית לרכב הספציפי ואז לראות את ההבדלים.

לגבי הרעש, נכון שזה לא מה שהיה פעם אבל עדיין הדיזלים יותר רועשים במיוחד בסרק.

פורסם

בדקתי נתוני אמת כפי שמדווחים ב-honest john

ה-208 מצטיינת גם בעולם האמיתי. הקקטוס פחות. שתיהן עדיפות על הסטפווי.

• תוכן חדש...