Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לפני כמה חודשים לדירה חדשה ובעל מקצוע עשה לי גבס למזגן מרכזי

העבודה כשלעצמה - סופר מקצועית ואסתטית, לפחות במראה עין.

אלא שכאשר המזגן פועל, בין אם זה בחורף על חימום או בקיץ על קירור, שומעים כל מיני פיצוצים (רק קולות, לא משהו נראה לעין) בצורה רנדומלית לחלוטין.

בחורף התדירות גבוהה מאשר בקיץ.

מישהו כאן במקרה מבין בזה ויודע ממה זה נובע ואם יש איך לסדר את זה?

פורסם

ככה הנחתי, כי הצלילים בוקעים גם מאזור הסלון וגם מאזור החדר שינה, ונשמעים באותה עוצמה כשהמזגן עצמו יושב באזור החדר שינה

פורסם

נשמע מוזר

אני מהמר שבכל זאת זה מהמזגן, ומסיבות אקוסטיות אתה שומע את זה גם בחדרים אחרים אליהם מגיעה ההנמכה.

ייתכן גם שהמתקין שכח כמה ברגים בתוך המסלולים / ניצבם, ואלה רועדים ומקשקשים ויוצרים רעש מתכתי.

אולי תעלה הקלטה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

גם אצלי היו קולות מוזרים. לא התעצלתי והזמנתי טכנאי. כמובן שהוא לא מצא כלום אז המשכתי להציק עד שבסוף הסתבר שהמזגן היה רוקד על אחד הניצבים. הטכנאי הרכיב גומיה ומאז הכל דבש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני הייתי מתחיל מלתחוב את הראש שלי לתוך פתח השירות, ולנסות ללכוד את מקור הרעש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יכול להיות שיש לך שכנים אטיופים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש מצב שהאוויר חוזר לא מספק ונוצר וואקום בהנמכת גבס

בזמן הפעלת המזגן המפוח שואב ואם אין לו מספיק יכולת לשאוב את מלוא ההספק הוא ירים מעט את הגבס וזה הרעש של הפיצוצים שאתה שומע

• תוכן חדש...