Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד 2007 או מאזדה 6 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי הונדה אקורד שנת 2007 ואני מרוצה מהרכב אבל רציתי להתייעץ אתכם לגבי מכירה הרכב וקניה של מאזדה 6 שנת 2004.

המכירה והקניה יכולה להשאיר אותי עם 20 אלף שקל.

הייתם עושים מהלך כזה רק מבחינה כלכלית אפילו שאתם מרוצים מהרכב הקיים?

תודה!

פורסם

לא. המאזדה כבר מעל עשור על הכביש, יכולות להיות הפתעות לא צפויות ויקרות במוסך. וזה לא רק מסתיים במחיר הרכב (המאזדה זולה יותר)- יש לך העברת בעלות, בדיקה, זמן וטרטורים [ודלק] לנסוע לראות מכוניות, זה גם עולה לא מעט כסף.

טוב לך עם האוטו שלך? אתה מטפל בו כמו שצריך? עונה על צרכייך? אם יצאו לך 3 נכונים, לא רואה למה שתחליף רכב. אם כבר להחליף, אז אולי לרכב קטן יותר משנתון דומה שיחסוך לך בדלק וחלפים.

פורסם
004.

המכירה והקניה יכולה להשאיר אותי עם 20 אלף שקל.

הייתם עושים מהלך כזה רק מבחינה כלכלית אפילו שאתם מרוצים מהרכב הקיים?

אני מניח שאתה זקוק לכסף הזה כרגע אחרת לא היית שוקל את זה.

עד כמה אתה זקוק לו רק אתה יודע, ולכן קשה מאוד לענות על השאלה.

ברור שאם לא, אז אין שום סיבה הגיונית לעשות את זה.

פורסם

לדעתי ההנחה בבסיס כל העניין שגויה ההפרש בין המכוניות במחירון הוא אכן 20000 ש"ח. השאלה היא אם תצליח למכור במחירון (כמעט בטוח שלא כי הוא מאד גבוה לשנתון) וכמה מתחת למחירון תצליח לקנות (ולקוות שיישור הקו לא יעלה לך חלק ניכר מהחסכון)

לדעתי יש פה סיכון גדול וסיכוי קטן.

נסה למכור את הרכב שלך - אם יבוא קונה במחיר קרוב למחירון, תמכור ותקנה משהו זול יותר לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הוא רוצה לחסוך בעלויות- שימכור את שלו ויקנה משפחתית או סופר מיני משנתון דומה או מתקדם.

אני באמת לא רואה סיבה לעשות את כל הטרחה הזו (לפרסם, להיות זמין שכל אחד בא, לתת לכל אחד נסיעת מבחן, מיקוח, העברת בעלות, לחפש רכב חדש, לנסוע לחפש, 500 שקל בדיקה, עוד פעם העברת בעלות, יישור קו), בסוף החיסכון ממש לא יצא לך 20,000 אלא (הרבה) פחות.

פורסם

תודה רבה לכולם.

בואו נגיד שהצורך שלי בכסף הוא ככה שהייתי שמח לסכום של 15-20 אלף (לצורך שיפוץ במקום הלוואה)

אבל לא ברמה של להתרוצץ בין מוסכים או לסבול ברכב מיושן. (לא ששלי חדש כל כך חח אבל עדיין מפנק)

בגלל זה עלתה לי המחשבה לעבור למאזדה 6 שנתון נמוך יותר.

מקבל את עצתכם לרכב קטן יותר באותו שנתון. יש המלצה לרכב כזה בטווח של 8-12 אלף שנת 2006-2008? (לא גטס)

פורסם
אילו נסיעות אתה עושה? מה הדרישות שלך מהרכב? גיר ידני או אוטומטי?

נסיעות קצרות בתוך העיר. עדיפות גבוהה לאוטומט.

פורסם

קודם כל - תמכור. יש לי הרגיש שתגלה שזה בכלל לא מובן מאליו ועדיף שתקח הלוואה כדי לשפץ כי המכירה תקח זמן רב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...