Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי מספר פעמים שחייגתי מהסלולארי למספר באנשי קשר וחיבר אותי בפועל למספר אחר ולא מוכר.

זה היה מפלאפון לבזק.

בצד השני אמרו שכאשר התקשרתי והופיע מספר שלי בשיחה מזוהה דיבר מישהו אחר על הקו.

קרה לעוד מישהו? אתם יודעים מה יכולה להיות הסיבה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יכולתי לערוך, מתנצל. אני חושב שמצאתי תשובה כאן:

https://community.republicwireless.com/thread/10624

מה אתם אומרים על ההסבר שלהם? נשמע הגיוני? אם כן יש בעית תשתית בארץ והכיסוי לא טוב. לדור 4 הכיסוי בהחלט מאוד חלקי, אבל ניראה גם ברשת הסלולארית לשיחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הסבר אפשרי, אך לא יחיד.

לי זה קרה אולי פעם פעמיים ב-15 השנים האחרונות.

מדי פעם יש באגים, בסך הכול יש שרשרת די ארוכה של "לחיצות יד" בין המערכות עד לביצוע השיחה עצמה, זה יכול להשתבש בשלל מקומות - קורה, אך נדיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קרה לי לפני כמעט עשור.

הסלולרי צילצל והופיע המספר של אשתי. כשעניתי, הופתעתי לדבר עם מישהי זרה. אחרי שניתקנו, אשתי התקשרה שוב, ואמרה שחייגה אלי, אבל ענה לה מישהו אחר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

ההסבר שלי לתופעה הוא שיתכן שהסוויצ'ים של חברות הסלולר עוברים עדכון והתופעה מתרחשת עם מספרים מנויידים (אין דרך לדעת מלבד לשאול את הצד השני).

לי לצורך העניין קרה אתמול לראשונה משהו מאוד משונה. חייגתי מהסלולרי שלי לסלולרי של אדם אחר ובמקביל נשמעו שני צלילי חיוג באינטרוולים נפרדים עד לרגע שבו הוא ענה.

בנוסף לזה, לאחרונה קורה יותר ויותר שכשאני מחייג לסלולרי של אדם אחר ישנו צליל חיוג ראשוני בטון אחד ומיד לאחר-מכן סדרת צלילי חיוג בטון שונה, עד לרגע שהאדם עונה (כאילו מתבצע חיוג לקו שבוצע עליו "עקוב אחרי"). יתכן שההשערה שלי תופסת גם במקרה הזה.

המספר הסלולרי שלי לצורך העניין הוא מספר מנוייד של גולן ע"ג 012 (פרטנר).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
ההסבר שלי לתופעה הוא שיתכן שהסוויצ'ים של חברות הסלולר עוברים עדכון והתופעה מתרחשת עם מספרים מנויידים (אין דרך לדעת מלבד לשאול את הצד השני).

במקרה שלי מעולם לא היה ניוד למספר. זה מספר בן 15 שנה+ שלא עבר מעולם מחברה סלולארית.

פורסם

לא קרה לי, אבל אני בהחלט מתכוון לשמור את השרשור הזה כרפרנס, למקרה שאישתי תתקשר אלי ותענה לה אישה זרה...

:wink:

פורסם

לי קרה משהו יותר מוזר.

פעם התקשרתי למישהי ובזמן שאני מחכה שהיא תענה שמעתי דיבורים מהפלאפון, הם לא היו ברורים לגמרי אבל שמעתי שתי בנות מדברות בינהן לכמה שניות.

הסתכלתי שוב על המסך ואני רואה שעדיין לא ענו לי והשיחה עוד לא התחברה! אבל עדיין שומע דיבורים מהפלאפון! :shock:

זה לא היה נשמע כמו הקול של אותה אחת שהתקשרתי אליה, אבל אני לא בטוח לגמרי כי הקולות לא היו ברורים לגמרי.

כן, אני בטוח שזה היה מהפלאפון כי הייתי לבד בחדר סגור ואף אחד לא היה בבית.

גם שמעתי את זה רק מהאוזן שהייתה צמודה לפלאפון.

They are trying to ban me...

פורסם

אם הכוונה ל"פעם" של השנים 199x-2000 ככה, כשעוד היו מכשירים סלולריים אנלוגיים, אז זה ככל הנראה מסביר את זה.

אם מדובר במכשיר GSM סטנדרטי מאוד לא סביר שדבר כזה יקרה.

פורסם

מקרה מוזר , אולי אחת מהאפשרות של "עקוב אחריי" מופעל על הטלפון.

לי קרה מקרה דומה עם סבתי , שהפעילה את השירות "עקוב אחריי אם תפוס" לטלפון של אחי

לרשותך מספר אפשרויות מתקדמות להפעלת שירות "עקוב אחריי":

• 72* עקוב אחריי: כל השיחות הנכנסות לקו שלך יופנו היישר ליעד שתבחר מבלי שקו שלך יצלצל. אם תרים את שפופרת הטלפון, יישמע צליל קצר המעיד ששירות "עקוב אחריי" פעיל
  • 73* עקוב אחריי אם תפוס: שיחות הנכנסות לקו שלך יופנו ליעד שתבחר רק כאשר הקו תפוס (אם שירות שיחה ממתינה קיים בקו הטלפון שלך, השיחה לא תופנה, וחיווי על שיחה ממתינה יישמע כרגיל)
  • 74* עקוב אחריי באין מענה: שיחות הנכנסות לקו שלך יופנו ליעד שתבחר רק אם לא תענה לאחר מספר צלצולים אשר ייקבע על ידך
  • 71* עקוב אחריי בחוסר זמינות: שיחות הנכנסות לקו שלך יופנו ליעד שתבחר רק כאשר קו הטלפון אינו זמין

לביטול השירות חייג : חייג #71, #72, #73, #74. בהתאמה.

^ מהאתר של HOT ^

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני יכול להגיד באופן ודאי שלא מופעל שירות עקוב אחריי על הטלפון שלי או על הטלפון שהתקשרתי אליו.

מה שמענין שהניתוב היה לא נכון מאותו מקום פיזי בדיוק (בפתח תקווה לצורך העינין בתחנת רכבת).

• תוכן חדש...