Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור זנח את הפוסט... לטעמי שווה לסגור אותו.

לגברי אבארט, משנת 2013 הרכב עבר עדכון למתלים רכים יותר.

וגם רכב מלפני 2013 יכול לעבור אותם המתלים במחיר טוב.

פורסם

פותח השרשור מבקש רכב כמו פולו ולאון ומציעים לו 500 אבארט? זה אחלה שאתם אוהבים את הרכב וב80 אלף זה מה שהייתם קונים, אבל איך אתם יכולים להמליץ למישהו שמחפש סופר-מיני / משפחתית האצ' - אבארט 500? וזה יהיה בזבוז כי הוא לא ינצל את היכולות של הרכב. לא צריך להתלהם על כל מי שלא מסכים אתכם. ולא, זה לא הרגיש שאתה רפוי.

פורסם

אנא תסתכל בכותרת "רכב צעיר\ספורטיבי" הרבה בחורות צעירות שחיפשו את ההגדרה הזאת נוסעת ב500 קבריו אבארט אוטומאט, הרכב לא מאוד קשה, יש לו לוק ספורטיבי ושיקי.

בזבוז שהוא לא ינצל? איזה שטויות במיץ אתה זה שמחליט אם מישהו "מנצל " את הרכב?

בכל מקרה פותח השרשור לא מגיב פה ויש פה רק מלחמת הודעות מיותרת, אם הוא יחזור לכוון אותנו מה קורץ לו ברכבים שהוא הזכיר אולי נוכל לאפיין טוב יותר ולעזור לו.

פורסם

אם היית כותב את התגובה הזו אחרי שהיית קורא את מה שפותח השרשור כתב בתוכן ההודעה - אני מניח שהיית מגיב אחרת. אבל מסתבר שאתה קורא רק את הכותרות.

אם פותח השרשור יחזור אני יותר מאשמח לעזור כמובן.

פורסם

אשמח להכיר בנות ):

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

^אתה כבר שלוש הודעות טוען שהשרשור מיותר, וממשיך להגיב.

פרדוקס.

שרשור לא נועד רק למי שפותח אותו.

אבל ניהול של שרשורים נועד רק למנהלים, והמלצות אפשר לשלוח בהודעה פרטית או לדווח על הודעה (משולש אזהרה קטן מתחת לפרטי המשתמש). לחוות דעה על התוכן בהודעה - זה מיותר.

אני חושב שאבארט זו המלצה טובה לדרישות, גם אם פות"ש לא ינצל יכולותיה. הרכב מיוחד, מבפנים ומבחוץ.

וולוסטר יושבת על הדרישות בול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוולוסטר בהחלט עונה על הדרישות. גם אמינה, גם יפה (לטעמי מאוד), גם חזקה יותר מהרכב הנוכחי שלו וגם מהנה יחסית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...