Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שסתום EGR - אסטרה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, בחצי שנה האחרונה נאלצתי כבר 3 פעמים לנקות את השסתום.

מה שהתחיל בזיופי מנוע ביום שישי האחרון נגמר בכך שהמנוע דומם ולא הצלחתי להניע את הרכב עד שלא פירקתי ושחררתי את השסתום. אני שוקל 2 אפשרויות, להזמין חדש (מקורי) או לחסום את הנוכחי.

רציתי לשאול מה ההשלכות בחסימת שסתום EGR?

פורסם

תודה, הבנתי למה לא מומלץ אבל ראיתי בהרבה פורומים בחו"ל (אנגליה בעיקר) הרבה מתלוננים על הEGR ואפילו המוסכים המורשים חוסמים את השסתום בדגמים הספציפיים כמו אצלי (מנוע בנזין 1.6)

פורסם

יש מוסכיםממורשים שמנקים מסנני אוויר בלחץ אוויר. האם זה אומר שזה נכון לעשות זאת? יש כאן חברי פורום שיכולים להמשיך את הדוגמאות עד מחרתיים. לא יודע מה קרוה בחו"ל. אני מניחמ שיש בעיה עם השסתום ויש לא מעט יצרני אפטרמרקט שיכולים לספק שסתומים טובים מהoem צריך לחפור ולחקור. אני לא הייתי ממהר לבטל אותו. אך אינני מכיר את הרכב ואת הבעיות של הדגם. אני רק סיפקתי מידע כללי. אני מניח שתשקול את הדברים ותגיע להחלטה עצמאית. אולי מומחה לדגם הזה יגיד אחרת.

הזול עולה ביוקר

פורסם

לדעתי עקיפת בעייה בצורה זו או אחרת לא פותרת את הבעייה, היא רק... עוקפת אותה.

צריך לבדוק מה בדיוק קורה שם, לא סביר ששסתום EGR נסתם 3 פעמים בחצי שנה (אלא אם מדובר במחלה ידועה של הדגם, אבל מסופקני שזה המצב במקרה שלך), צריך לבדוק מה גורם לתקיעה שלו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לדעתי עקיפת בעייה בצורה זו או אחרת לא פותרת את הבעייה, היא רק... עוקפת אותה.

צריך לבדוק מה בדיוק קורה שם, לא סביר ששסתום EGR נסתם 3 פעמים בחצי שנה (אלא אם מדובר במחלה ידועה של הדגם, אבל מסופקני שזה המצב במקרה שלך), צריך לבדוק מה גורם לתקיעה שלו.

מדובר במחלה ידועה במנוע z16xe, כנראה השסתום עשה את שלו

פורסם
כמה שמן הרכב אוכל?

בטיפול אני קונה מיכל שמן 5 ליטר של שמן סינטטי מלא 5W40, בדרך כלל מספיק עד הטיפול הבא (עושה כל 10 אלף)

• תוכן חדש...