Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

חזרתי מהעבודה להפתעה לא נעימה. הרכב שחנה בחניה כמה ימים חיכה לי פגוע כתוצאה מתאונה.

משאית נכנסה ברכב שחנה מאחורי בעוצמה. הרכב מאחורי (רכב מיני) נגרר (או עף מהמכה) ישירות לרכב שלי. הרכב שלי מהעוצמה עף קדימה למכונית הבאה בתור - מה שיצר סוג של תאונת שרשרת אבל שכל הרכבים מכובים.

הפח כמובן פגוע גם באזור האחורי, וגם באזור הקידמי. מחר בבוקר אני אסתכל יותר מקרוב (היה חושך כשהגעתי) אבל נראה שאין נזק לאזור המנוע (אבל אוכל לדעת במדויק מחר בבוקר).

מה שכן, גם אין אכן נזק ישיר כתוצאה מהמעיכה באזור המנוע, הרכב זז כ 1-2 מטר קדימה מהמכה. הוא חנה על הכביש והמכה היתה מספיק חזקה להרים את הגלגל האחורי על המדרכה.

השאלה שלי כזאת - עכשיו שמתחילים את עניין הביטוחים וכו' - איזה נזק יכול להיגרם כתוצאה מזה שהרכב זז כמה מטרים עם ההאמברקס למעלה והרכב מכובה וב Parking? נזק לגיר אולי? כשאני יהיה במוסך - מה אני צריך להתעקש שיבדקו במוסך כדי לא לתקן רק את הפח ולגלות לאחר מכן שיש נזק רציני יותר?

תודה!

פורסם

לגיר ולמנוע אין נזק. צריך לבדוק מתחת לטמבונים שהקורות לא התעקמו. הייתי בודק גם את הגלגל שעלה על המדרכה, אולי התעקם, ושכל המערכות תקינות בו.לבדוק שהבגאז' לא עקום אחר''כ נכנס מים בחורף.לבדוק שכל הדלתות נפתחות ונסגרות כמו שצריך.לבדוק שהמערכת פליטה לא התעקמה.לבדוק שהפנסים לא סדוקים. לא רשמת איזה רכב זה.בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על העזרה Absulutt. מדובר על קיה ריו שנת 2003. אני אבדוק את כל מה שאמרת. מה זאת אומרת לבדוק לבדוק שהגלגל לא התעקם ולבדוק שכל המערכות תקינות בו? אילו מערכות?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר מציע לך לקחת שמאי פרטי ולא מטעם הביטוח,אבל כך בחשבון שלפי השנתון של הרכב שלך מדובר פה בעלות תיקונים שקרובה לטוטאל לוס מבחינת הביטוח.

בירכותיי כנראה אתה היחיד שיצליח לקבל מחירון מלא על קיה ריו משנת 2003.

פורסם

בירכותיי? :-(

להפך, אני ממש אתבעס אם זה יגיע לטוטל לוס. הרכב במצב שמור מאוד, טופל בכפפות של זהב (טיפולים קבועים) ועם קילומטרז נמוך (47 אלף).

פורסם

לא נורא החיים ממשיכים אתה תמיד יכול לנסות לקחת את עלות ירידת הערך במקום להגדיר את הרכב טוטאל לוס אבל לדעתי האישית למרות שמדובר בדגם יחסית אמין אין שום סיבה בעולם להישאר אם רכב ישן אפילו אם הוא שמור.

במידה ויציעו לך טוטאל לוס קח את הצעה וקנה לעצמך משהו קצת יותר חדש עם כריות אוויר וabs.

פורסם (נערך)

"אתה תמיד יכול לנסות לקחת את עלות ירידת הערך במקום להגדיר את הרכב טוטאל לוס". מה זאת אומרת? אם השמאי אומר שזה טוטאל לוס, אני לא יכול לסרב לקביעה הזאת לא?

בנוסף, האם יש שמאי פרטי מומלץ שאנשים יכולים להמליץ שיתן חוות דעת אמיתית ולא חוות דעה שמוטה לחברת הביטוח?

עריכה אחרונה על ידי SYpde
פורסם (נערך)

http://www.almdtraffic.co.il/%D7%9E%D7%94%D7%95-%D7%90%D7%95%D7%91%D7%93%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%9C%D7%9B%D7%94/

במידה ויוגדר כאובדן להלכה תוכל לבקש פיצוי על ירידת הערך ולתקן בעצמך.

אני אישית השתמשתי באבי חביב שמאי שעובד במרכז הארץ חלק מהפורום השתמשו באלי אמרן וחזרו עם חויות חיוביות ממנו.

אני מאמין ששניהם יעשו עבודה טובה.

בקיצור תחזור לעדכן כשהיה משהו חדש.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תוכן חדש...