Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הכיוון הוא נופש זוגי בכרתים באיזור אמצע החודש הבא לזוג צעיר.

1. כנראה שנרצה גם בלילה להגיע למועדונים\פאבים, והבנתי שמאליה זה המקום המרכזי למסיבות, אבל אנחנו לא ממש רוצים לקחת מלון במאליה. האם כדאי פשוט לקחת מלון בחרסוניסוס ובלילה לנסוע למאליה? (הבנתי שלא מרחק גדול בכלל). או שיש ערים עדיפות יותר?

2. מלון מומלץ? שלא יהיה יקר כמובן, קרוב לים ועם קצת איכות, עם כמה שפחות ילדים.

3. דרך איפה להזמין?

4. מתי להזמין? אוגוסט זה חודש תיירות גדול, המחירים ירדו ככל שמתקרבים למועד הטיסה או שעדיף להזמין מראש?

5. איך נודדים באי עצמאית, לא חושב שיש אפשרות לשכור רכב, אנחנו לא ממש נהגים ותיקים.

אנחנו חושבים להגיע ל4-5 לילות, קצת בטן גב אבל מן הסתם גם טיולים ברחבי האי כי אי אפשר לשבת כל היום במלון.

פורסם (נערך)

לא ציינת מה תקציבך ובכמה זמן מדובר.

כרתים הוא האי היחיד שיספק תעסוקה ליותר מ-4-5 ימים.

איני מדבר על חיי לילה - על תחום זה אין לי כל ידע. אם זה מה שחשוב לך עליך לבדוק איזה איים או אתרים מתמחים בעניין.

לגבי מועד ההזמנה - אני מניח שהמחירים יעלו ככל שתתקרב למועד הנופש. אולי תוכל למצוא הצעות זולות ברגע האחרון (48 שעות) בחוליו, אבל זה הימור כיון שהדילים עשויים להתמלא קודם, במיוחד בעונת השיא. וכדאי להביא בחשבון שחלק מהטיסות והמלונותמכורים מאש לסוכנויות התיירות, כך שאינך יכול להזמין בהן מקום באופן עצמאי.

מציע לך ליצור קשר עם חבר הפורום סלע, הבחור בעל מקצוע והדעות עליו בפורום ברורות מאד: המלצות חמות (שוב, לא ניסיון אישי שלי, אלא פידבקים בפורום).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקר טוב

מאליה ידועה בקרחנות שלה-עד גיל 18.(לא ציינת גילאים.)

בין חרסוניסוס למאליה מפרידים 13 ק"מ, מרחק נסיעה של כמה דקות באוטובוס.

לוח הזמנים הרשום בתחנות האוטובוס אינו מחייב, וכל קשר בינו לבין המציאות הוא מקרי בהחלט.

לא הייתי מחכה לרגע האחרון, הסיכויים למבצעים של הרגע האחרון באוגוסט אינם גדולים.

לא רוצה מלון עם המולת ילדים? המנע מלבחור מלון הכל כלול,או כזה עם מגלשות/פארק מים.

סלע

פורסם

תהנה מהצרצרים [emoji23]

בחרסוניסוס יש המון מועדונים

ניתן לשכור טרקטורונים או רכב קטן

מוניות יקרות יחסית למרחק

האוטובוס נוח וזול

עובד גם בשעות הקטנות

• תוכן חדש...