Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישת מזרון, ונתקלתי במבצע שנשמע טוב מספיק בשביל להיות חשוד מאד.

מהי רמת האיכות של מזרוני אולימפייה, האם מישהו יודע בבקשה?

שווה לקחת או עדיף לעזוב?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה אומנם תלוי מאוד בדגם, אבל מנסיוני, לא שיא האיכות. בשנתיים הראשונות הכל היה טוב, והמזרן

נוח מאוד, אבל עם הזמן נוצרו ממש שקעים במקומות שאנחנו ישנים עליהם, ואני ואשתי לא בדיוק גדולי ממדים.

למרות שהקפדתי להפוך אותו לפחות פעם בחודש, זה לא עזר. בהמשך הגיעו מהחברה, לקחו לתיקון, נתנו

מזרן חלופי לשבועיים, והחזירו. המזרן חזר תקין, אבל לאחר עוד שנה שוב חזרו השקעים, אם כי במידה

פחותה מהפעם הקודמת. בקיצור, לא נראה לי שהייתי קונה שוב מזרן שלהם, ומדובר בדגם שנחשב יקר יחסית.

פורסם

תודה.

אשמח לשמוע עוד דיעות או ניסיונות.

פורסם

ברווז יקר אם יש ספק, אין ספק. לא מענייני להיכנס לך לכיס אבל דעתי לגבי מזרנים היא שכדאי להשקיע במוצר איכותי גם אם התקציב דחוק, יש לזה השפעה ישירה ומוחשית על איכות החיים ביום-יום. כשתחתנתי והתקציב היה ממש ממש לחוץ קניתי מזרנים שעלו אם אני זוכר נכון בסביבות ה-6500 ש"ח.

פורסם

זו גם דעתי, למען הגילוי הנאות. אך מה לעשות, ותקציבו של ברווז דל הוא...כרגע אני מחזיק בדיעה של להתפשר על מוצר נחות, ולהחליפו במועד מעט מאוחר יותר, במשהו איכותי יותר כאשר אוכל להרשות לעצמי את זה. בינתיים, הישן כבר צריך ללכת לפח בכל מקרה.

(אם אני אשתפר, מאד אשתפר, התקציב יהיה ממש ממש לחוץ. כרגע הוא מזכיר לי את הערוץ של המכבש ההידראולי)

פורסם

הגעתי למסכנה שלקנות מזרנים הזולים = לזרוק כסף לפח (ולא ליהנות מהמזרן ). אחרי שנה-שנתיים שוב צריך לקנות מזרן אחר.

פעם אחת הספיקה לי וקניתי לפני 5-6 שנים מזרן של "דר. גב". אגב, לא היה כזה יקר.

http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=236&ArticleID=743

ברווז, אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל באמת לא כדאי לחסוך על איכות השינה. אחר כך משלמים בכאבי גב ובתור ממושך לאורטופד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכתבה זה לא מוזכר במפורש, רק מצויין שם שכ-80% מהמזרונים בארץ מיוצרים מחומרים שמגיעים ממנו.

אלא אם לא הבנתי נכון?

בכל מקרה, אם זה המצב, אז זה באמת לא משנה אם אני רוכש מזרון ב-1K או 7K.

פורסם (נערך)

תנסה עמינח,

יש מבצע ללקוחות ישרכארט נדמה לי,

משקיע כ 4K בתשלומים ובאמת נהנה (נהנים) מכל רגע

ולהרבה זמן,

הקודם החזיק מעמד מעל ל 8 שנים ונמסר כמו חדש,

כל הכאבי גב שהיו לפני (לשנינו) חלפו מייד.

אפשר גם לקנות בחנויות פרטיות,תשווה מחירים לפני,

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...