Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים לסיטרואן C5 בפריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזדמן לי מהעבודה להגיע לצרפת לאזור שנמצא כ40 ק"מ מפריז בתחילת יולי ואני מעוניין לרכוש מספר חלפים עבור סיטוראן C5 2012 .

אני מבקש לקבל המלצות :

• אתר אינטרנט הכולל פירוט לכל החלקים ברכב עם תמונות ומק"ט בדומה לאתר שעובדים במוסכים מורשים (מצורפת תמונה לדוגמה עם חלק 7 שאני מעוניין בו).
  • חנות חלפים באזור פריז. עדיפות לחנות שיש לה אתר אינטרנטי שבו אוכל להזמין חלפים ולשלוח מבעוד מועד למלון.

כל הצעה או המלצה נוספת תתקבל בברכה.

חלפים.JPG

פורסם

כדי להכנס לאתר הזה צריך שם משתמש וסיסמא.

אין אפשרות להרשם למי שכבר לא רשום. פעם הייתה אפשרות להירשם בחינם לצפייה במק"טים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה רבה.

מה משמעות של השם משתמש והסיסמה האם יש אפשרות לקבל מאדם שכבר רשום בהודעה פרטית, או שיש שם אמצעי תשלום ומידע חסוי של המשתמש?

פורסם

תודה אני אבדוק מולם.

אני עדיין מחפש גישה לאתר שניתן להכניס מספר שילדה ולקבל מק"ט לכל חלק על מנת להקל על תהליך ההזמנה.

• תוכן חדש...