Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Opensky לבנה סופקה תוך שבועיים מיום ההזמנה/תשלום.

לקיה המקבילה היה מועד משוער של שלושה חודשים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ולבסוף נבחר הטוסון משתי סיבות: ימי מכירות עם הנחה והטבות שיצרו פער של 8000 שקל ובעיקר אספקה מיידית ביונדאי לעומת שלושה חודשי המתנה בקאיה.

האמור מתייחס ליונדאי opensky לעומת קאיה lx.

הייתי בדילמה הזאת פעם. הרכב שרציתי לא היה במלאי וזה שפחות רציתי היה במלאי. אני בחרתי בזמנו להמתין כי רכב לא קונים כל כמה חודשים או בכל אופן אני לא וחשבתי ששוה להמתין. אני מניח שהייתי ממתין לספורטאז' במקרה הזה. כמה חודשים המתנה הם מחיר הוגן לנסיעה של שנים על רכב עדיף.

אבל כל אחד ורצונותיו :-)

פורסם

לא חושב שיש כאן מישהו שידע להגיד לך מה תהיה ירידת הערך בעוד כמה שנים, אבל אם לשפוט לפי המאפיינים האחרים, לדעתי הספורטאז' לוקח בגדול. במילים אחרות- אם אתה בקטע של רכב "יפה", לך על הטוסון. אם אתה בקטע של רכב בטוח שמגיע עם מערכות בטיחות מתקדמות, לך על הספורטאז'.בעיניי הבטיחות קודמת לכל.

בהצלחה!

פורסם

אם הרכבים האלו היו אופציה אצלי הייתי הולך על הספורטאז' בגדול בזכות מערכות הבטיחות שמגיעות איתו. ועל הדרך הוא גם מרגיש יותר מרווח. אני לא מכיר את תנאי האספקה אצל החברות אבל יודע מניסיון שלא תמיד מה שאומרים קורה בפועל וגם מיידי זה לא תמיד מיידי. בכל מקרה הכי טוב לעשות נסיעת מבחן על כל אחד מהם ולבחור לפי השיקולים שלך (מנוע, בטיחות, לוחות זמנים... כל אחד ומה שחשוב לו)

מניסיון של חברים שהיו באותה ההתלבטות אני אגיד לך שהקיה משכנעת הרבה יותר מבחינת איכות נסיעה ואבזור בטיחות (במיוחד אם משווים את גרסאות הבסיס עם מנוע 1600).

הם היו נעולים על מנוע 2000, ולבסוף נבחר הטוסון משתי סיבות: ימי מכירות עם הנחה והטבות שיצרו פער של 8000 שקל ובעיקר אספקה מיידית ביונדאי לעומת שלושה חודשי המתנה בקאיה.

האמור מתייחס ליונדאי opensky לעומת קאיה lx.

פורסם

איך לא שקלת את הרנו קאז'אר, היא מוצעת, במסגרת ההשקה במבצעים מפתים.

גיפון טורבו דיזל מפנק, תעשה עליו נסיעת מבחן לפני שתחליט.

על הדרך יחסוך לך 30% מצריכת הדלק של המתחרות.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
לא חושב שיש כאן מישהו שידע להגיד לך מה תהיה ירידת הערך בעוד כמה שנים, אבל אם לשפוט לפי המאפיינים האחרים, לדעתי הספורטאז' לוקח בגדול. במילים אחרות- אם אתה בקטע של רכב "יפה", לך על הטוסון. אם אתה בקטע של רכב בטוח שמגיע עם מערכות בטיחות מתקדמות, לך על הספורטאז'.בעיניי הבטיחות קודמת לכל.

בהצלחה!

לגמרי לך על הספורטאז' .

פורסם

היי תודה רבה על התגובות והעצות

נראה שנסגור על הקיה בימים הקרובים.לאור כל מה שנאמר כאן,וגם לאור ההתרשמות שלי ממנה

שוב תודה רבה לכולם

• תוכן חדש...