Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי מצלמה ברכב אבל היא עובדת רק בהנעה. מדובר על A118C

לי זה לא נראה כצירוף מקרים. ו...לא ...אני לא חוסם לאף אחד ולא חונה כפול. חניה ברחוב כמו בכל השנים שחניתי.

ואין מצלמה ברחוב באיזור בו אני חונה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מצלמה מפסיקה לעבוד ברגע שמוציאים את המפתח ,לא? סביר להניח שמישהו שם את זה כשהאוטו סגור מאוחר בלילה ,איך הוא יראה?

פורסם
יש לי מצלמה ברכב אבל היא עובדת רק בהנעה. מדובר על A118C

ואין מצלמה ברחוב באיזור בו אני חונה

בדקתי,בדגם של מצלמה שלך יש אופציה הקלטה עם מחזוריות - תבדוק שזה מופעל ,חבר פלג של מצלמה ישירות למצבר להקלטה בלי הפסקה,תשדל שמצלמה תקליט או תטופס זוית נכונה- יש מצב שישברו לך מראה השניה...בקיצור אין לך ברירה.

פורסם

המצבר עלול להיגמר לי . מה אז אעשה ?

מישהו יכול לתת לי מקום שמוכרים מראות צד משומשות? מדובר באלנטרה 2007 אפורה .

איזור ת"א והוד השרון.

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אתה רואה את האוטו מהבית? אם כן שים מצלמה לכיוון שלו (עדיף עם זום אופטי). אחרי זה תוכל לראות איך אתה מתקדם עם ההקלטה למרות שהמצב שאתה מתאר (נזק מכוון) גורם לי לחשוב שהדרך היחידה תהיה פנייה למשטרה

פורסם

לדעתי מי שאשם באיזור רמת-גן במיוחד ברחוב הירדן אלה השיפוצניקים/הבנאים של תמ"א 38. 50 אחוז מהבתים עוברים תמ"א 38 וזו התוצאה.

תתנחם גם לי נכנס בורג דומה השבוע. מחר תמונה.

אל תשכח שאנחנו שכנים גרים על אותו רחוב/מסלול נסיעה.

איזה כייף לי :)

פורסם
המצבר עלול להיגמר לי . מה אז אעשה ?

תודה

ממש לא ,צריכת זרם של מצלמה מאוד נמוכה פחות מ100 מילי אמפר על 12 וולט -זה לא יגמור לך מצבר גם לאחר חודש ללא התנעה .

פורסם

לפי מה שכתבת , כל כמה ימים אתה מגלה הפתעה חדשה, נגיד כיסחו לך משהו ביום ראשון לצורך הדוגמא , ונניח שסטטיסטית יוצא "ימים בלי נזקים" כל 3 -4 ימים ,וכיסחו לך אחרי פרק זמן זה משהו נוסף ברכב, אז תחכה בערך באותו זמן שאמור להגרם נזק, ובערב פשוט תהיה בהיכון במקום מסתור בזמן שאתה מתצפת על הרכב, אז במשך שבועיים יהיו לך כמה לילות עם קצת פחות שעות שינה, אבל רוב הסיכויים שתתפוס את הפושע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הייתי במשטרה. אין להם מה לעשות יותר מידי

פורסם
לפי מה שכתבת , כל כמה ימים אתה מגלה הפתעה חדשה, נגיד כיסחו לך משהו ביום ראשון לצורך הדוגמא , ונניח שסטטיסטית יוצא "ימים בלי נזקים" כל 3 -4 ימים ,וכיסחו לך אחרי פרק זמן זה משהו נוסף ברכב, אז תחכה בערך באותו זמן שאמור להגרם נזק, ובערב פשוט תהיה בהיכון במקום מסתור בזמן שאתה מתצפת על הרכב, אז במשך שבועיים יהיו לך כמה לילות עם קצת פחות שעות שינה, אבל רוב הסיכויים שתתפוס את הפושע.

זה לא באמת פתרון, דווקא באותו לילה שהוא לא יהיה שם זה יקרה.

זה גם לא חייב לקרות בלילה.

אני באופן אישי שמתי מצלמה שמשקיפה על הרכב שלי ושל ההורים (חניה בבניין) מאז שאחד השכנים זרק מיץ סלק על הרכב של ההורים ושכן אחר דאג לדפוק לי את הכנף בלי להשאיר פרטים. :x

(ועכשיו השכן שחונה שם במקומו משאיר לי מלא דנטים על הדלתות, מזל שיש לי ציפוי שסופג את זה) :evil:

התייאשתי מהנהגים בישראל ומהאנשים גם כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברים, אשמח למקום מומלץ לרכישת מראה חשמלית משומשת

פורסם

המקרה שנשברה הייתה בצד של הכביש או המדרכה ?

גם לי הייתה תקופה של כמה שבועות שכל כמה ימים אני מוצא בורג בצמיג , כמו שכבר סיפרו לפני היה איזור בנייה ומסלול נסיעה קבוע שכלל בתוכו את האיזור המדובר.

לגבי מראה חדשה בדרך כלל חלופית חדשה תעלה כמו מקורית משומשת.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
ממש לא ,צריכת זרם של מצלמה מאוד נמוכה פחות מ100 מילי אמפר על 12 וולט -זה לא יגמור לך מצבר גם לאחר חודש ללא התנעה .

אתה טועה ומטעה, יש גם מצלמות שצורכות יותר (לא בטוח איך הגעת ל100 מילי אמפר) וגומרות את המצבר תוך יום ואף פחות.

ואני רושם את זה מנסיון.

פורסם

בדיוק. חבר שם blackvue ופשוט אחרי יום וחצי ללא התנעה המצבר כל הזמן נגמר הוא חשב שהמצבר דפוק החליף מצבר וזה שוב פעם קרה , השאלה האם קיימת מצלמה שמצלמת ללא הנעה לזמן של עד חודש בלי לגמור את המצבר ?

המחיר לא משנה רק שתהיה טובה .

• תוכן חדש...