Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיריים חשמליות .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב בעוד זמן קצר אני עובר ליחידת דיור ,אשר אינה מאפשרת חיבור לגז לכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על כיריים חשמליות בעלות 4 ראשים - שיהיו חזקים לבישול , רצוי משהו שלא עושה בעיות ולא יקר .

תודה מראש וחג שבועות שמח .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הבעיה בכיריים חשמליים 4 להבות היא שכדי לנצל את היכולת צריך בד"כ חיבור תלת פזי. אם אין מתחת לכיריים חיבור כזה מדובר בבזבוז משאבים מסויים משום שלא יוכל לנצל יותר מחצי יכולת המכשיר בזמן נתון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחר שימוש של יותר משנה.

שים לב אם מתאים לך טאצ' ואיך מתפעלים אותו, יתרון, המשטח בלי בליטות, חסרון אצלי די מטריד ההפעלה, צריך לעבור מלהבה ללהבה, סה"כ סביר אבל אם הייתי קונה חדש הייתי בודק. סביר שהרבה יעדיפו הפעלה עם עיגול לכל להבה.

טיפ כללי, בגלל שהזכוכית אוגרת חום ומתקררת לאט, במידה ורוצים חום נמוך ישר אחרי גבוהה מומלץ להעביר להבה, סה"כ מרוצה מאוד, שקניתי שמתי לב שכמה חברות בדגמים הטיפה יותר יקרים השתמשו בזכוכית מאותה חברה.

פורסם

כנראה שלוח המגע שלך לא מוצלח.

מזה קרוב ל-3 שנים יש לי כיריים אינדוקציה מתוצרת Sauter (איני יודע אם מדובר במותג המקורי או במדבקה ישראלית). סה"כ מצוין, עם לוח מגע שמאפשר פיקוד נפרד לכל משטח. היתה תקלה שהשביתה שני משטחים, תוקנה די מהר (יומיים שלושה) במסגרת האחריות.

המשטח החלק מהווה יתרון בניקוי, אם כי לוח המגע "משתגע" ממים ומצפצף עד שמיבשים אותו. כמוכן הבישול מהיר והמשטחים מתקררים מהר, בניגוד לכיריים חשמליים סטנדרטיים או קרמיים. ברכישת כיריים אינדוקטיביים צריך להשקיע גם בכלי בישול מתאימים - אצלנו זה היה לפחות כפליים ממחיר הכיריים עצמם - אבל במטבח פעיל זה שווה את ההשקעה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבעיה בכיריים חשמליים 4 להבות היא שכדי לנצל את היכולת צריך בד"כ חיבור תלת פזי. אם אין מתחת לכיריים חיבור כזה מדובר בבזבוז משאבים מסויים משום שלא יוכל לנצל יותר מחצי יכולת המכשיר בזמן נתון.

כבר היה אשכול על זה והוכחתי בו שהטענה הזו לא ריאלית

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

או.קיי.

לאור התגובות כאן, אנחנו מחפשים כיריים חשמליות עם 2 ראשים, חזקים וטובים לבישול.

המלצות בבקשה

פורסם

חפש בזאפ את הכיריים ב-150 ש"ח. הם באחריות לשנה. ממילא בעוד שנה-שנתיים תתקדם.

פורסם

אני מחפשת כיריים חשמליות טובות בעוצמה שמתאימה לבישול, כי אנחנו מבשלים הרבה.

תודה מראש

פורסם

תקנה כאלה:

7012-1.jpg

יש של שלל מותגי המדבקה הסיניים המוכרים (זק"ש, גולד ליין וכו...) חזקות לא פחות מכיריים על גז. מחיר כ-350 ש"ח.

היו לי והייתי מרוצה, החיסרון היחיד זה שהן מווסתות טמפ' ע"י כיבוי והדלקות מחדש, כלומר הן או מתחממות או כבויות. בסיר\מחבת עם תחתית עבה זה פחות מורגשת, לי זה לא הפריע לרוב.

הכיריים שעולות 150 מתקשות אפילו בבישול ביצה.

פורסם (נערך)

יש לי כאלו, זה מיועד למי שמתעקש לטגן שניצל שיקח אותם ויכין לעצמו שניצל מיחוץ לבית.

על הפנים של מוצר, לא מטגן ולא מבשל כראוי

החלק החם זה העיגול הפנימי, אז תארו לעצמכם כמה קטן שטח החימום

וכמו שנאמר, החימום זה עי טרמוסטט, להרתיח מים לפסטה לוקח המון זמן וזה מחייב סיר קטן, על מוקפץ אין מה לדבר, וטיגונים יוצאים ממש מעפנים בגלל הקטע שהחום לא רציף

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

4 ראשים יש המון דגמים, הרבה דגמים עם זכוכית schott ceran, זה סוג של סינון עבור איכות טובה, לא שכל מה שלא הוא לא טוב, שלי עם 9 דרגות חום, ישנה ספירלה, דרגה 1 נדלק נגיד 2 שניות כל 40 שניות דרגה 2 7 שניות כל 40 שניות וכו'.

פורסם

קיבלתי המלצה ממוכר בחנות מוצרי חשמל לכיריים מחברת ZANUSSI

4 ראשים כיריים חשמליות.

האם אתם ממליצים? אם כן איזה דגם?

תודה מראש

• תוכן חדש...