Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

המון זמן מאז שכתבתי בפורום, מבקש המלצה ספציפית או לדבר עם בעל ניסיון עם המכשיר, כמו כן אשמח להמלצה על מכשיר דומה בתכונות.

תודה,

מתן ש

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מתן,

כרגע יש לך כאן בפורום את אורן שרכש מגבר שכזה והיה גם את CNX - המשותף לשניהם הוא שאני כיוונתי את הכוונים הראשוניים על המערכות שלהם לאחר התקנת הפרימה וגם דרור.

אז בגדול אם יש לך שאלות, אתה יכול לשאול אותי ישירות כאן או בהודעות פרטיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מתן

אם תחכה ליום שבת אני יוכל לתת לך תגובה לגבי המגבר אני אמור להתקין מחר את ה4.9 שזה אותו דבר כמו ה 8.9 רק 4 יציאות אבל 70 rms ולא 35 rms כמו ב8.9

lexsus IS250 2007
-audio system
x-330.2
+ audio system
x-80.6
+steg
st650cx4
+steg
sq30x4
+audio system
165 phase evox2
+audio system
165 dust evox2
+audio system
m 12 br
+steg dsp
6
to
8

פורסם
Cool אם אתה מגוש דן אשמח לראות גם

וואלה לא בדיוק אני מאור עקיבא אבל אני מתקין בבת ים אז בדרך חזרה או משהו כזה אחרי ההתקנה אני יגיב בפוסט ואם יזדמן להיפגש להראות ולהשמיע לך בכייף:-)

lexsus IS250 2007
-audio system
x-330.2
+ audio system
x-80.6
+steg
st650cx4
+steg
sq30x4
+audio system
165 phase evox2
+audio system
165 dust evox2
+audio system
m 12 br
+steg dsp
6
to
8

פורסם
על מה בדיוק אתה רוצה לשלוט?

יש המון פקדים שעוברים דרך המערכת, שואל אם זה מבטל אותם?

אדי כבר ענה שכל הפונקציונליות נשמרת,

טנקס

פורסם

הפרימה הוא מגבר משולב פרוססור - לא מדובר על הביט פליי אלא בסה"כ על מגבר משולב פרוססור - כל מה שעבד לך לפני כן ימשיך גם לעבוד אחרי כן.

האינטגרציה לפונקציות של הרכב היא נושא בפני עצמו כאשר מדובר על שילוב של ביט פליי שהוא נגן היי אנד אשר מתחבר במקביל למערכת המורכבת ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...