Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שמע, "שף" עם עשר מסעדות חובקות עולם זה לא שף, זה מסעדן.

שף יושב במטבח ובודק מנה מנה מה יוצא לו בסרוויס.

זו גם הסיבה שכל כוכבי הטלויזיה לא מקבלים כוכבי מישלן ואם כן, זה בזכות השף שנמצא להם במסעדה, לא בזכותם.

2. לא נפלנו על כלום, זה הסטנדרט שם במסעדה. כשהתלוננתי על מנה (גם ראשונה וגם עיקרית) יצא לי מנהל סרוויס מהמטבח ו"הרגיע" אותי שאין כל בעיה במנה וככה היא יוצאת תמיד. אומרים לך פה גם אחרים שישבו אצלו, אכלו ולא התעלפו.

3. מאחר ואני רואה את ההתלהבות גם כאן וגם בסופר שף (או מסטר שף, אנא ערף, לא רואה את השרלטנות הזאת) אז רק אדווח שטרנד המזון המולקולרי והמזון שמתחפש למשהוא אחר עבר חלף לו מן העולם והלך לאותו פח זבל קולינרי של הנובל קוזין. טרנד שפשט את הרגל ורק כאן עוד מתעקשים להתפעם ממנו.

4. תפסיק להאמין לכל מה שרואים בטלויזיה, למשל, בעל 3 רשתות המזון בינלאומיות, סלף מייד מליונר, הצוקלטייר המפורסם עלי אדמות שככה משוורקים אותו בבייק אוף (גם את השרלטנות/חרטטנות הזאת אני לא רואה) הוא למעשה חסר כל שנוסע יום יום לעבודה באוטובוס.

ככה הוא משווק במאקו:

הישראלי שכבש את העולם עם קוביית שוקולד אחת

עודד ברנר, אחד השוקלייטרים המפורסמים בעולם, הוא ישראלי גאה ועכשיו גם שופט בתחרות האפייה -"בייק אוף ישראל". רגע לפני שהוא המריא בחזרה לעסקיו בניו יורק, תפסנו אותו לראיון קצר ומתוק במיוחד

http://www.mako.co.il/food-bake-off-israel/season1-articles/Article-bf100b7cd800451006.htm

המציאות קצת שונה:

שוקולד מריר: "עודד איבד כל אגורה ממקס ברנר"

בניגוד לתדמית המצליחה שבריאליטי האפייה "בייק אוף" מנסים לבנות לאיש שמאחורי "מקס ברנר", המציאות נראית קצת אחרת. אחרי מאבק משפטי מול "שטראוס" והשקעה עצומה ברשת חדשה, מצבו הכספי של עודד ברנר הגיע לשפל. "פגשתי איש מנותק. מרוקן. אדם שבור", אומר חבר קרוב. הכתבה המלאה תתפרסם מחר ב-"7 לילות" של "ידיעות אחרונות"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4811064,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אדוני,גרניט,רושפלד ועוד לא שפים בעינך?

אתה עושה רומנטיזציה לכל העניין. בעולם של היום כמעט ואין שפים כאלה, התפקיד של השף הוא הרבה יותר כללי מלעיוד ולבדוק מנה מנה.. אולי הוא באמת בא ועושה סרוויס בשבוע.

ירון שליו נמצא בטוטו כל יום ומסתובב כמו טווס בחדר האוכל.. ומה? האוכל אשכרה ברמה של מסעדת חוף בינונית. הדבר הכי טעים מהארוחה המאוד יקרה שאכלנו שם היה הפיצה. ושמע קטע.. התלוננו על המזון ובא המנהל כשהשף ברקע ואומר שזה מה יש וככה המנות אצלנו. אני במקומו הייתי מתבייש בעצמי נכנס למטבח ומכין משהו שראוי את הכסף שהוא גובה על מנה. מה אני בא להגיד? הנוכחות של השף מאוד עוזרת אבל אם הוא פוץ נפוח זה לא תמיד המקרה ורובם כאלה. שף צריך לתת דרך, לבנות תפריט, למצוא את האנשים הנכונים והספקים הנכונים.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

אני לא מאמין.

שש שנים אני בפורום ורק עכשיו אני נחשף לעובדה שבגירה עבר במסעדה שנקראת התרווד הורוד.

או בוי, חבר, מזה אתה כבר לא תצא...:shock::-D:twisted::splat::rofl::2gunfire::roflmao::loco:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ואתה קורא לעצמך "אחראי פורנו"...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
ואתה קורא לעצמך "אחראי פורנו"...

אני מצטער, התרווד הורוד זה הרבה מחוץ לתחום הפורנו...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רק אני חובב פילה בקר עם כבד אווז, מעליו?

מממממ, הזכרת לי שעוד חודש יש לי תור באלבמה :-)

פורסם (נערך)

שש שנים אני בפורום ורק עכשיו אני נחשף לעובדה שבגירה עבר במסעדה שנקראת התרווד הורוד:

אציין שעד שורות אלו הייתי בטוח שהוא עבד בארה'ב במסעדה שנקראת:

Heatherwood Harvard

שזה בטח במקומות כמו ויסקונסין או מצסוסטס [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
^^^

אלבמה בנתניה?

אכן, לא מכיר הרבה מקומות שפילה עם כבד אווז מעל זה מנת הדגל שלהם, אשמח לשמוע על עוד :-)

פורסם
אני מצטער, התרווד הורוד זה הרבה מחוץ לתחום הפורנו...

נכון , :wink: זה היה זמן ההתעוררות וההתגלות.

לכל מי שהיה באזור, התקופה והזמן, יודע איך תל-אביב חיה נכון.. פעם.

ניסיונות באוכל, במירקמים וטעמים, הכלאות ראשונות של ברווז ואווז - ויש מולרד..

במוסיקה, בשתייה, ובחומרים שונים.

הפינגווין, ליקוויד, רוקסן, המועדון, ומה זה באמת ליווי VIP.

(ולבולשת / היחידה המרכזית, היה עדיין מותר להרביץ)

התרווד הורוד הוקם ע"י צחי בוקששתתר ואישתו, והיה אבן דרך של מסעדת שף.

הן בשרות ההגשה, ובמרקמים וטעמים חדשים.

זו גם התקופה שחיים כהן התחיל את הניסיונות בקרן באבן-גבירול, ואח"כ באזור רח' אילת.

ומאחר והלילה היה מסתובב ולא נגמר, היו ארוחות בוקר בנרגילה.

עם סטקים של כבד בקר צרוב, מוקפץ עם ביצים ופטריות ב 5 בבוקר.

יניב, הבנתי בעבר כי הייתה בסביבה, אבל לא ידעתי שכזה קרוב..יפה.

נ.ב - צחי (מר בוקששתתר - מסעדות, המבורגר בלאק)

עדיין מגיע אלינו עם הילדים למסעדה לסירוגין. (אנחנו נשארנו בסביבה)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

היו גם סגירות של הלילה "בבגדד" בבן יהודה.

וסמבסוק אמצע הלילה במאפיית "התנור" באזור הבורסה ברמת גן (למי שהיה רחוק מיפו). או במסגר (פחות טעים).

וריקודים על השולחנות בקט-בלו בבן אביגדור.

היו ימים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...