Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא.

התשובה הנכונה היא: אם אתה מעוניין ברכב ספורטיבי יותר אבסולוטית - הקליאו. אם אתה מדרג אמינות בראש סולם העדפויות שלך, קנה קורולה.

רוני

שלום

6312 הודעות ואתה עדיין לא יודע שאיביזה יותר אמינה מקליאו ספורט,נכון הקליאו מתנהגת יותר טוב יותר מדויקת וממוקדת לנהג וכסטנדרט גם מעט יותר חזקה.שלא יהיה ספק אני גם חושב שהקליאו עדיפה מבחינה ספורטיבית על האיביזה ,(ולא שהאיביזה רעה) היא מצויינת אבל היא מורידה את הכפפה מכיוון שמצד שני ישנה מיתחרה פשוט יותר טובה.אבל לאמר שמבחינת אמינות זה סתם בילבולים - הרי ידוע לכול שהתוצרת הצרפתית אינה מרהיבה,ואת זה יכול לספר כול חובב צרפתיות מושבע,אפילו אני בעבר בעלים של 205 GTI ו 106 RALLY גם אני אוהב את אותו היגוי מפורסם,אבל לפעמים פשוט נשבר ללכת שוב למוסך ,ולכן ישנם אנשים תיתפלא? שמוכנים עים כול "הצער" להקריב מעט את יכולות השילדה המתזזת ולעבור (לפחות אני ל- IBIZA CUPRA2? ) ותאמין לי שבקושי מיתקרבים למוסך. ואים עדיין לא השתכנעת אתה מוזמן להכנס לאתרים הבאים שם תוכל לראות מה הקליאו או ה- VTS שלך שווה מבחינת אמינות WWW.RELIABILITY.CO.UK

WWW.WAHTCAR.CO.UK

אתה מוזמן גם לראות תגובות של בעלי מכוניות ב- CAR SURVEY מכול העולם ,שמשבחים בלי הרף את ה-GTI VTS CLIO SPORT אבל בסעיף האמינות תמיד תמצא את אותם דעות שהמכונית פשוט לא אמינה ויש המון תקלות מרגיזות. ואים אתה עדיין מתפלא אז איך זה שבכול שנה מבצעת חברת JD POWER סקר שביעות רצון מיצרנים ומכוניות ותמיד אבל תמיד התוצרת הצרפתית בתחתית הטבלה? כיום אני נוהג על YARIS T SPORT ותאמין לי שאין אפילו קרקוש מהרכב ואני מוכן להמר שגם בעוד 100000K היא עדיין לא תשמיע ציוץ. חומר למחשבה...............

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההודעה שלי הייתה מתאימה לתגובה שהיית מקבל מכל אחד שמכיר קצת או היה לו ניסיון מסוים. שאל לדוגמא כל כתב רכב שתרצה, בפשטות, "איביזה או קליאו". תקבל אותה התשובה בדיוק.
שוב פעם, תלוי בשביל מי. לא לכל אחד תתאים הקליאו לעומת האיביזה.

אם המצב היה כזה אז בוחני הרכב היו פשוט בוחרים איזה רכב יהיה בכביש. אז בכל סוג של מכוניות היינו רואים רק מכונית אחת מכל קבוצה. מהספורטיביות הפשוטות רק קליאו ספורט. סופר מיני רק יאריס. משפחתיות רק מאזדה 3. וכו' וכו' וכו'....

אני מכיר קצת ומחשיב את עצמי למבין קצת בנושא רכבים. ביום שישי במפגש שאל אותי במהלך שיחה מה כדאי לו, 106GTI והרבה הרבה עודף, קליאו ספורט או איביזה טורבו. לאחר שיחה מעמיקה הבנתי ממנו שסיבובים לא מעניינים אותו, אלא הפינוקים, הסאן רוף, לנהוג מהר מאוד בכביש מהיר, להיות מהיר לא פחות מאימפרזה, והוא פשוט חולה רייסים. אמרתי לו מהר שישלול את ה 106GTI. ושהקליאו ספורט תיהיה פחות עדיפה בשבילו מאשר האיביזה.

טעיתי בהמלצה שלי? אין לי אפילו קצת ניסיון? כל אחד והעדפה שלו.

אם זה לא עקרוני בויכוח, אז למה אתה מזכיר את זה? פוטנציאל בקו ישר? כמו שלא כל אחד נוסע לסדום ערד כל סופ"ש, ככה כל אחד לא מרביץ רייסים כל יומיים :razz:
תתפלא. יש אנשים שכן עושים כמעט כל יום...בשביל רייסים לא צריך לנסוע לכבישים מיוחדים בצפון\דרום\ירושלים.

כח לא מחפה על התנהגות. כח רק חושף את המגבלות של שלדה גרועה. האיביזה 156 (וגם החדשה, לצורך העניין) מכונית חזקה. אבל התנהגות הכביש לוקה מאוד בחסר. קל מאוד לבדוק את זה. מהירות במסלול אפשר להשיג בקלות באמצעים מסוימים, אבל מהירות =! הנאה.
צודק לחלוטין. אני לא יודע בדיוק מה אומר הסימן "=!", אבל אני ציינתי מקודם כבר שהאיביזה אומנם תיהיה מהירה מאוד במסלול, אפילו כמו קליאו ספורט, אבל בשום מצב לא מהנה כמוה.

עשיתי סיבוב. אז הדיפונים באיביזה מעט יותר רכים למגע, יש פחות רעשי פלסטיקה מתא הכפפות, המסך האדום המגניב באמצע עושה רושם על כוסיות, ובכלל בנהיגה יומיומית הקליאו היא כמו קייטרהם לעומת האיביזה (ובמילים אחרות - תעשה לי טובה)
רוני, אתה תסכים איתי שהאיביזה שלי מפנקת יותר מהסקסו שלך?

בוא תסביר לי למה בבקשה.

עכשיו, אחרי (!) שכתבת כבר את ההסבר, תחליף את המילה "סקסו" ב"קליאו ספורט" ותחליף את האיביזה ב"איביזה טורבו". זה פחות או יותר האמת.

אז נכון, ההבדלים הם לא קייטראם אבל הם קיימים. מי שלא מחפש את אשתאול\נס הרים\וכדומה אלא פשוט נהנה לנסוע מהר פה ושם, רוצה להרגיש קצת ספורטיביות ובכל זאת אוהב להתפנק אז האיביזה יותר תתאים לו. בדיוק מאותה הסיבה שגולף GTI יותר תתאים לחלק מהאנשים מאשר האימפרזה טורבו.

הסיבות הן (בפשטות וציניות :wink: ):

1. היא מושכת יותר כוסיות אחי.

2. מה, עם צ'יפ היא גוזרת את הקליאו גבר, מה קורה לך, זה טורבו.

3. היא יותר זולה, מה אני רוטשילד?

4. בואנה אחשלו סיאט היום זה פולקסווגן. ופולקסווגן זה אמין. (אם זה נכון או לא זה משהו אחר אבל זה מה לעשות שזה קו המחשבה אצל הרבה אנשים).

5. היא מפנקת.

הרשיתי לעצמי לערוך את סיבה מספר 4 ולהוסיף עוד סיבה.

סבבה, כל אחד והסיבות שלו. אבל מי שמחפש את הדברים האלה, האם האיביזה טורבו תיהיה בשבילו טעות? האם גם בשבילו אתה תמליץ על הקליאו ספורט? אני לא. מה לעשות, יש אנשים שיש להם דרישות שונות ממני, ותתפלא אבל יש להם דרישות שונות גם ממך.

{עזוב את העובדה שלדעתי האיביזה באמת תיהיה יותר אמינה. לי זה לא מה שהיה גורם להכריע בין המכוניות, אבל שוב פעם - יש אנשים שזה כן יגרום להם}.

Back to the original - NC again.

פורסם
כיום אני נוהג על YARIS T SPORT ותאמין לי שאין אפילו קרקוש מהרכב ואני מוכן להמר שגם בעוד 100000K היא עדיין לא תשמיע ציוץ. חומר למחשבה...............

ואני מוכן להתערב שבעוד 20 טריליון K היא עדיין לא תיסע ותרגיש כמו קליאו ספורט .

עכשיו זה שאלה של העדפה , רוצה שקט מציוצים או להנות מנהיגה.

פורסם
כיום אני נוהג על YARIS T SPORT ותאמין לי שאין אפילו קרקוש מהרכב ואני מוכן להמר שגם בעוד 100000K היא עדיין לא תשמיע ציוץ. חומר למחשבה...............
אם שמת לב בתחתית ההודעה שלך יש ציטוט של פורת והשאלה הנשאלת היא איזה מכונית תביא אותך להגיד את הדברים הללו. אם לא זו המכונית שאתה בוחר לעצמך אולי אתה צריך להחליף את הציטוט של פורת בניקוד של סקר.

יותר מתאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מגאן 200 שלום ,

אם רכשת את הרכב כי הוא הכי אמין מהספורטיביות , אז אני מרחם עליך .

קניית רכב ספורטיבי צריכה להגיע מהלב .

לא אם זה אמין / יביא כוסיות / יעשה אותי כלי בעיניי החברה'.....

אמינות בתחת שלי !

אני רוצה רכב שיגרום לי להתאהב בו למרות החסרונות .

רכב צריך לקנות בגלל תשוקה !

רכב שיעמיד לי ( מתנצל מראש ) בכל פעם שאני רואה אותו .

לא מעניין אותי השאר .

אותו הדבר יהיה בהמשך החיים .

אשתי תגיע מתשוקה ולא בגלל שאני אחשוב שהיא תהיה אמא טובה .

ראבאק ,

איזו השקפת עולם יש לכם קיבינימט.....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אשתי תגיע מתשוקה ולא בגלל שאני אחשוב שהיא תהיה אמא טובה .

חכה עד שיהיו לך ילדים.

בכל מקרה אתה יודע שאפשר מישהי שהיא גם ***ן טוב וגם אמא טובה (למרות שאף אחד לא אוהב לחשוב כך על האמא שלו...) :lol:

פורסם
חומר למחשבה...............

מה הקשר בין מספר ההודעות שלי לאבחנה ה"מדויקת" והקובעת שלך כי איביזה טורבו אמינה יותר מקליאו ספורט? אתה לא מבין למה מה שכתבת זו שטות? "ידוע לכל שהתוצרת הצרפתית אינה מרהיבה" - כן, זה ידוע למשולם, מוישה וצביקה מהמכולת. אלו שקנו צרפתיה ולדוד שלהם הייתה קורולה שלא עשתה בעיות. מה הקשר בין זה לבין קליאו ספורט? מי שקונה קליאו ספורט מצפה ממנה להיות קורולה? אם כן, אז שיתפכח מהר מאוד ויקנה יאריס TS, כמוך.

הטענה הגורפת ש-X אמין מ-Y היא מגוחכת, לא יודע מהם הכשלים הספציפיים של האיביזה, אבל עלויות האחזקה שלה לאורך זמן אינן בהכרח עדיפות משמעותית על פני אלו של הקליאו (וכמובן שיש כאן גם תלות גדולה בצורת האחזקה). כמות הכיף שנהג ספורטיבי יכול להפיק ממנה, לעומת זאת, נחותה בהרבה משל הקליאו.

רוני, אתה תסכים איתי שהאיביזה שלי מפנקת יותר מהסקסו שלך?

בוא תסביר לי למה בבקשה.

עכשיו, אחרי (!) שכתבת כבר את ההסבר, תחליף את המילה "סקסו" ב"קליאו ספורט" ותחליף את האיביזה ב"איביזה טורבו". זה פחות או יותר האמת.

בן, אתה צודק וכל אחד וההעדפה שלו, יש כאלו שיעדיפו את פוטנציאל הדראג האדיר הנוטף מהאיביזה, את איכות החומרים והפינוק ברמה של רכב יוקרה מהשורה הראשונה השוצף מדיפוניה המחוטבים, ואת ההנאה האדירה מהידיעה שהם נוהגים על רכב מבית VAG הידוע באיכותו המדהימה ובפוטנציאל השופוני הבוקע ממנו.

בנוגע לסימן =! - משמעותו "לא שווה" (הגיוני, לא? :wink: )

ועכשיו ברשותך, אני רוצה לצאת חוצץ כנגד השימוש המוגזם במילה "מפנקת". האיביזה שלך מפנקת יותר מהסקסו שלי? להזכירך, ישבתי בה. להתייחס אליה כאל "פינוק" זה קצת מצחיק. בשביל פינוק אני יושב בפאסאט, אקורד, 407, מרצדס S קלאס. האיביזה נראית אולי טיפה'לה יותר איכותית מבפנים, הדיפונים מעט חזקים יותר, האיבזור מעט עשיר יותר, המרווח טיפה גדול יותר (בעצם, לא בטוח) - אבל איפה פה הפינוק? אם הייתי רוצה פינוק הייתי קונה ספה של אמריקן קומפורט.

בנוגע לעריכת סיבה 4 - עזוב אותי מקו המחשבה של הרבה אנשים. מי שזה קו המחשבה שלו, שיקנה באמת איביזה וזהו.

וסיבה 5 - בוא תסביר לי אתה איך איביזה טורבו מפנקת יותר מקליאו ספורט. לך על זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל, אני מסכים לחלוטין עם קו המחשבה של TB, אך כמישהו עם כלכך הרבה סופרלטיבים כלפי האיביזה, אני באמת לא מבין למה הוא רוצה להשאיר אותה לבד עם מנוע דולק ליד פיצוציות. אבל ניחא.

לא כל אוטו מתאים לכל אחד, והרוב מחפשים ספורטיביות בשביל קו ישר, וזהו.

אבל, לפחות הקליאו דור 2 הרבה יותר מאובזרת\"מפנקת" מהאיביזה.

מצד שני, היא גם עלתה יותר.

ושוב, איך אפשר להשוות בין הפאן שמקבלים מיאריס T-ספורט, שעולה 106K, לקליאו, שאמורה לעלות 165K? הן בכלל לא באותה ליגה.

אני דווקא מבין לליבו של מי שקונה T-ספורט, זה לא האמינות כמו הידיעה שהאוטו שלך לא יקרקש וירגיש כמו פח זבל אחרי 30K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ושוב, איך אפשר להשוות בין הפאן שמקבלים מיאריס T-ספורט, שעולה 106K, לקליאו, שאמורה לעלות 165K? הן בכלל לא באותה ליגה.

אני דווקא מבין לליבו של מי שקונה T-ספורט, זה לא האמינות כמו הידיעה שהאוטו שלך לא יקרקש וירגיש כמו פח זבל אחרי 30K.

הפאן שמקבלים מיאריס T-ספורט הוא אדיר, אבל הקליאו אכן יכולת לתת הרבה יותר.

השיקולים האישיים שלי היו אכן אמינות וסחירות (התחלתי השנה לימודים לתואר ראשון, אין לי זמן למוסכים, וכשאני אסיים את התואר, כנראה גם כסף מהחסכונות לא ישאר לי), וחוסר בגרות. בחוסר בגרות אני מתכוון לכך שאני לא יודע אם בטוח לתת לי ביידיים מכונית חזקה מדי. אני נוטה לבדוק את הגבולות שלי יותר מדי. מאותה סיבה אני לא קונה אופנוע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שוב, אין לי בעיה עם אלו שמחפשים ספורטיביות בשביל קו ישר בלבד, אבל שלא ילכו ויתרצו את הבחירה שלהם בעזרת הצהרות חסרות ביסוס בנוגע לאמינות, פינוק, שם מותג, וכמות הקרקושים אחרי 24592 ק"מ.

בנוגע למי שקונה יאריס TS - אני בהחלט יכול להבין את הבחירה. אבל היא לא שונה מהבחירה של 206 XS ידנית, או כל קטנה חמימה אחרת. מי שקונה אותה רוצה מכונית קטנה, פשוטה וזולה לאחזקה, עם ערך מוסף. מי שקונה קליאו ספורט מחפש משהו אחר לגמרי. ותסלחו לי, אבל מי שמתלבט בין שתיהן הוא אידיוט.

אה, וקליאו ספורט לא מרגישה כמו פח זבל אחרי 30K. לאנשים פה יש מושג ממש מעורפל בנוגע אליה, זה מצחיק אותי לפעמים. אחרי שרשורים כאלו אני משוכנע שחצי פורום חושב שקליאו ספורט זו גרוטאה צרפתית מתפרקת וזוועתית לאחזקה. החצי השני הוא או בעל מעט שכל בקודקודו, או שיש לו ניסיון על הקליאו והוא מבין שזה שטויות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקליאו mk2 מרגישה מצויין גם לאחר 30K ק"מ אבל היא פחות פאן מה-Mk1. יש לנו את שתיהן במשפחה ומיותר לשאול אותי איזו אני מעדיף, אלא אם אני אמור לסוע לאילת עם המשפחה.

ואני יודע שאני משוגע. אני משוגע כי אני נוסע במכונית קרקשנית ולא איכפת לי. אני משוגע כי אני נוסע במכונית שנשמעת כאילו אני יושב על המנוע ולא איכפת לי. אני משוגע כי אני מתכופף לפחות פעם ביום להכניס את הילדה שלי למושב האחורי ולא איכפת לי. אני משוגע כי אני רב עם אשתי פעם בחודש על זה שאני לא מוכן לקנות רכב משפחתי למרות שמכל בחינה לוגית/כלכלית/התחשבותית/זוגית היא צודקת אבל אני משוגע (כאמור) ולכן לא איכפת לי.

אני אוהב את המכונית שלי. לא את הפח והמכניקה והאלקטרוניקה, אלא את איך שהיא נוסעת. זה כיף. זה כיף יומיומי, מתמשך שעושה לי טוב בדרך לעבודה, הביתה, לחברים עם המשפחה באוטו, בנסיעה מנהלתית - תמיד. ואם הכיף הזה עולה לי 500 ש"ח בחודש מוסכים - שווה. שווה!

אז אולי יש כאלה שריפוד הדלתות עושה להם את אותו הכיף, אם כי אני בספק גדול. או אולי יש כאלה שמקבלים את אותה רמת סיפוק מפתיחות ברמזור, אם כי גם בזה אני מטיל ספק. רק להמחשה, אני מעדיף המכונית שלי על 328Ci.

הדבר היחיד שיגרום לי לוותר על הכיף הזה זה עוד ילד.

ילדים זה יותר כיף...

פורסם
קודם כל, אני מסכים לחלוטין עם קו המחשבה של TB, אך כמישהו עם כלכך הרבה סופרלטיבים כלפי האיביזה, אני באמת לא מבין למה הוא רוצה להשאיר אותה לבד עם מנוע דולק ליד פיצוציות. אבל ניחא.

30K.

רועי, השרשור פה הוא על איביזה טורבו, לא על האיביזה שלי. נתחיל מזה.

נמשיך עם העובדה שאותם כמות הסופרלטיביים שיש לי על האיביזה טורבו, אני יכול להביא על הקליאו ספורט, ויותר. זה לא שאני מעדיף את האיביזה טורבו (כבר ציינתי שלא...) אלא פשוט אני, בניגוד אליכם למשל, מבין את הצד השני. אני יודע שיש אנשים שיעדיפו קו ישר נטו, קצת יותר אבזור ונוחות (סאן רוף כמו באיביזה זה כן מצרך חשוב לחלק מהאנשים, ע"ע קספר) מאשר התנהגות.

זה לא אומר שאני כזה, זה פשוט אומר שבניגוד לרוני, אני מבין גם את הצד השני.

רוני,

אנחנו בסופו של דבר באותה הדיעה, אתה מבין את הכוונה שלי אני חושב. אתה פשוט לא מוכן להמליץ על האיביזה בשום פנים ואופן. לעומת זאת אני ימליץ עליה לאנשים מסוימים שהיא יותר תתאים להם (כמו מה שרשמתי מקודם על הבחור שדיבר איתי ביום שישי על 106GTI\איביזה טורבו\קליאו ספורט).

ארבעת הסיבות שרשמת בציניות והסיבה החמישית שאני הוספתי הן אלו 5 הסיבות שמשפיעות הכי הרבה על מי שקונה איביזה טורבו.

מי שקונה קליאו ספורט יש לו 5 סיבות טובות לא פחות (הנאה מדהימה מנהיגה, מנוע אטמוספרי עם סל"ד גבוה חזק, וכו' וכו' וכו'). אני פשוט ציינתי את חמשת הסיבות של האיביזה טורבו. לא כי אני מסכים איתם, אלא כי אני מודע להם ולאנשים הללו. לאותם האנשים שאלו הם 5 הדברים שחשובים להם ברכב - עדיף האיביזה טורבו, לא?

לגבי איך איביזה טורבו יותר מפנקת? לא יודע להסביר לך. תשווה את שניהם ותראה.

נכון, להשתמש במונח שהאיביזה שלי יותר מפנקת זה לא הכי נכון כי רכב ספורטיבי לא אמור לפנק יותר מדיי, אבל בכל זאת אני חושב שתסכים איתי שהאיביזה שלי תיהיה נוחה יותר ליום יום ובנסיעות מנהלתיות מאשר הסקסו? אותו הדבר לגבי האיביזה טורבו לעומת הקליאו ספורט. שוב פעם, זה לא שמיים וארץ, אבל יש הבדל. (ובקליאו ספורט, לפחות בדור הראשון, כן יש קרקושים. באיביזה טורבו לא. מי שנוסע לא בשביל נס הרים אלא סתם לנסוע מהר פה ושם ולא רוצה את הקרקושים האלו - למה לקנות קליאו ספורט?).

FALOU - מסכים איתך. מי שנהנה מזה - זה שווה את ההשקעה במוסכים או דברים אחרים פעם בכמה זמן, כי החיוך שהרכב עושה לך שווה יותר. אבל אני חושב שבכל זאת, 328 ידנית תיהיה עדיפה... הלוואי והייתי יכול להשוות ביניהן:).

Back to the original - NC again.

פורסם
FALOU - מסכים איתך. מי שנהנה מזה - זה שווה את ההשקעה במוסכים או דברים אחרים פעם בכמה זמן, כי החיוך שהרכב עושה לך שווה יותר. אבל אני חושב שבכל זאת, 328 ידנית תיהיה עדיפה... הלוואי והייתי יכול להשוות ביניהן:).

בשביל עדיפות צריך אצלי 325 קופה מהדור הקודם. ה-328Ci עושה הכל אבל לא נותנת לך את ההרגשה שגם היא נהנית מזה...

פורסם

אפרופו קירקושים,

שלושה אקזמפלרים (172 דור ראשון) עם ק"מ של 55-60 אלפי ק"מ, בינתיים הכל מחזיק :-D

לגבי האקזמפלר שלי אני לא יודע מה יהיה המצב בעוד כמה אלפי ק"מ לאחר קוני מכוייל ל - 80% קושי.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אפרופו קירקושים,

שלושה אקזמפלרים (172 דור ראשון) עם ק"מ של 55-60 אלפי ק"מ, בינתיים הכל מחזיק :-D

לגבי האקזמפלר שלי אני לא יודע מה יהיה המצב בעוד כמה אלפי ק"מ לאחר קוני מכוייל ל - 80% קושי.

סופסוף משו מעניין.

איך הקוני?

שינוי התנהגות, לטובה, לרעה?

• תוכן חדש...