Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אז גם תורי הגיע, מזל רע על הבוקר של שלישי, נהגת פנתה מהנתיב השמאלי ימינה בצומת, כשאני בנתיב הימיני בא להמשיך ישר, הספקתי לקלוט שהיא סוטה לנתיב שלי, בלמתי והיא שפשפה לי הרכב תוך כדי שכבר הגעתי לעצירה מלאה.

הנזק אצלי הוא צבע לטמבון, עיקום כנף+צבע, ופנס נשרט והפסיק לעבוד.

החלפנו טלפונים, צילמנו ואמרה לי שבעלה יצור איתי קשר בערב.

בעלה התקשר ואומר לי הבנתי שפגעת ברכב של אשתי, פה הבנתי שזה כבר לא הולך להיות קל. איך אני פגעתי?!

כמובן אמרתי לו בדיוק מה קרה, שלא הגיוני אפילו להגיד שאני פגעתי, וקבענו להפגש פנים אל פנים יום למחרת ולראות מה הולך.

אלה התמונות שלפי דעתי אפשר לראות מהם שהיא פשוט פנתה ימינה על הרכב שלי (הפונטו הצהובה שלי):

20160524_080158.jpg20160524_080646.jpg

לי יש ביטוח צד ג', להם מקיף.

עכשיו איך מתנהל כל הדבר הזה? אם היא מודה, לא מודה? מי משלם למי ומה?

איך אני נגש מחר לבעלה ומה להגיד לו?

תודה רבה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפעם הבאה תדע שמחליפים גם את פרטי הביטוח וכמובן מספר הרכב.

אם אתה הולך להיפגש איתו, תסביר לו ברוגע בדיוק מה קרה. היא חתכה אותך כשרצית להמשיך ישר. אחרי זה תראה מה הוא יגיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לך לצלם את הצומת על נתיביו ובעיקר חיציו כדי להסביר לבעל את הסיטואציה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא להסביר לו, לגרום לו להודות לפחות בתיאור העובדות.

אם תקליט אותם מאשרים באיזה צומת מדובר ובכך שאתה היית בנתיב הימני והם פנו ימינה מהנתיב הסמוך, בשילוב תמונות החצים בצומת, יש לך למעשה הודאה.

כי אם תסביר לו הוא עלול לטעון מחר שהתאונה היתה בכלל בצומת אחר, ואתה המשכת ישר מתיב שחייבים לפנות בו ימינה.

פורסם (נערך)

אחרי 5 שנים זאת הפעם הראשונה שהייתי צריך להחליף פרטים אז לא הכי ידעתי איך לפעול.

מספר רכב יש לי, פרטי ביטוח ביקשתי, היא טענה שהיא ממהרת וזיהת שהיא מורה של אחי אז אמרה אה זה בסדר והלכה.

בכל מצב שלא יהיה, גם אם זאת לא צומת, אני הייתי בנתיב הימיני, היא בשמאלי, ופשוט אפשר לראות שהיא פנתה עליי.

אני עכשיו נוסע, אעבור בצומת ואצלם אותה, וגם בערב כשאפגש איתו אסע איתו לצומת הזאת.

תודה!

עוד שאלה, נניח שבכל זאת הוא לא רוצה להודות/לסגור את זה בינוני ומפעילים ביטוחים, השתתפות עצמית אצלי היא 1200 שקל אז מה אני אצטרך לשלם סכום כזה בגללה?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יכול להיות שהנתיב הימני שנסעת בו, הוא רק ימינה והנתיב שהיא נסעה בו הוא ימינה וישר?

שתף אותנו על איזה צומת מדובר. אולי אם יהיו יותר פרטים, אפשר יהיה להבין מי נגד מי.

ארז רונן

פורסם

לא יעזור לך כלום לדעתי. מי שלא רוצה להיות נחמד, להודות ולשלם, פשוט אומר שהוא לא אשם ובוא נראה אותך תובע אותו.

ככה זה עובד לצערי. מקווה שאני טועה ושנפלת על אנשים טובים יותר.

פורסם

אם היא לא מודה, אתה צריך לתבוע את צג ה ג' כדי לשלם על הרכב שלה + עליית פרמיה ל 3 שנים.

בנוסף תצטרך לשלם על התיקון שלך מכספך.

פורסם

תודה לכולם, אז הבנתי שלא משתלם לתבוע את הביטוח, גם הפוגעת יודעת את זה והיא גם תפסיד יותר, הייתה מוכנה לתת לי סכום מסויים, כמובן עדיין בלי להודות באשמה אלא רק כדי לסגור את העניין.

היום לקחתי את הרכב מפחח ומה שהיא נתנה לי כיסה לי קצת יותר מ 80% מהנזק. בסה"כ נגמר בהוצאה די קטנה בשבילי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

עשית בשכל. אלא אם כן יש לך זמן לתבוע אותה על מלוא הסכום.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...