Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מיני דרך carcost

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם (נערך)

אני חושב לקנות רכב חדש (ליסינג 0 ק"מ ) דרך אתר carcost/deals

אני אשמח לשמוע על הצעות לרכבים חוץ מהרכב שאני די נעול עליו (רנו קליאו), בעיקר מבעלי ניסיון.

אני חושב ללכת על עסקת טרייד אין מול הרנו קליאו 1.2T LIFE, מכמה סיבות:

1. תא מטען לא רע לרכב קטן

2. חסכון בדלק, מחזיק כרגע במיצובישי לנסר אוטומטית מהדור של שנות 04-08, אני מאמין שיהיה כאן שיפור אדיר בחסכון בדלק.

3. רכב חדש עם אחריות ובטיחותי.

השימוש העיקרי יהיה של אשתי, לנסיעות בינעירוניות של קצת יותר מ50 ק"מ ביום, 6 ימים בשבוע.

זה יהיה הרכב הראשי שלנו לקניות וטיולים מידי פעם בסופש עם הילדים.

שוב אשמח לשמוע לגבי הצעות על רכבים אחרים באותה רמה, שיכולים להיות עדיפים, וחוות דעת מאנשים שמחזיקים ברכב.

האם אכן צריכת הדלק שלו מגיעה ל18 ק"מ לליטר?, האם הרכב אמין , שמעתי שהדגמים האחרונים האלה שוברים את הסטגמה של רנו?, האם הרכב נוח וכו...

וסתם שאלה שדי מסקרנת אותי, למה יש המון רנו קליאו מהדגם הזה למכירה?, נכון לעכשיו יש כ370 מכוניות כאלה שמוצעות למכירה!!

עריכה אחרונה על ידי ספורטמוטורי
פורסם

הLIFE הגרסה הכי פחות מאובזרת שלה , נוחות בינונית מושב טוב אבל קופצנית , קצת צפופה מאחורה ועם ביצועים טובים.

כמובן כדי לראות צריכת דלק טובה צריך לנהוג בהתאם ולא ללחוץ (במיוחד בטורבו), אבל שלוחצים זה כיף.

ממליץ לשקול גם את ה208 אקטיב שנמכרת במחיר קרוב אליה ועם גיר אוטומט רגיל ואחת הנוחות בקטגוריה.

בנוסף אתה יכול לשקול סיאט איביזה חדשה מהחברה שמגיעה עם אבזור מספק וביצועים טובים, נמכרת באזור ה83.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מאמין שהאביזה רכב מעולה, אך אני מעדיף לא לקנות שום דבר שקשור לצ'מפיון בגלל עבר מר איתם.

פיג'ו 208 נשמעת גם טוב, מה ההבדל ביניהם חוץ מהגיר? ולא ברור, האם מדובר גם במנוע טורבו? או 1200 רגיל?

פורסם

1200 טורבו , בנתיים 3 שנים בארץ ולא שמעתי תופעות בו. (כנל עם הקליאו).

אוטומט רגיל פחות חסכוני אבל יותר נעים בתנועה עירונית.

פורסם

לגבי ה 208 מצטרף להמלצות, רק שב בה כמו שצריך ותראה שהתנוחה מתאימה לך. לוח השעונים ממוקם שונה מכל רכב אחר, ויש כאלה שהפריע להם.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תודה, כנראה שאלך על ה208 active, גם בגלל שמדובר בדגם די מאובזר, להבדיל מהקליאו שמגיעה באמת לא מאובזרת ופשוטה מדי.

אדבר איתם מחר ואבדוק לגבי נסיעת מבחן, ומה התהליך בעסקת טרייד אין.

• תוכן חדש...