Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך מצבר\בוסטר שישמש להנעה לכלים גדולים (טרקטורים, מלגזות וכו') וגם לרכבים (טנדרים, פרייבטים).

לא כל כך סומך על הבוסטרים מאיביי ושות', גם מה שמוכרים בארץ נראה אחד לאחד אותו זבל מסין רק במחיר כפול במקרה הטוב.

מצד שני אולי עדיף מצבר עם קיבולת גבוהה (כמה לדעתכם יספיק?) שישמש לצורך הזה.

אני צריך משהו נייד (גם מצבר גדול מבחינתי זה נייד, כל עוד לא מוצר שצריך שיהיה חייב להיות מחובר לחשמל בשביל לבצע את הפעולה שלו)

מה אתם אומרים?

פורסם

המוצרים מאיביי הם פשוט מסוכנים, חבל על החיים שלכם.

תראה השוואה בין מספר סוללות שמרטין עשה, ודגשים לבטיחות של הזבל הזה.

פורסם

אתה לא חייב מצבר בעל קיבולת גבוהה אלא מצבר בעל כושר התנעה גבוה בכדי להתניע גם כלים גדולים. בגדול בדרך כלל מצבר בעל כושר התנעה גבוה הינו גם בעל קיבולת גבוהה יותר.

בכדי לבחור מצבר מתאים בצורה מיטבית רצוי לבדוק תחילה דרישות ייצרן הרכב או הטרקטור בכדי לא לבחור סתם מצבר בעל קיבולת גבוהה שעולה הרבה יותר.

בכול מקרה תצטרך לרכוש גם מטען מתאים לטעינת המצבר כאשר המצבר לא בשימוש.

איזה כייף לי :)

פורסם

סקירה מעניינת, אני אפנה לי זמן לצפות בה.

אם אני הולך על מצבר, אני אצטרך גם מטען בשבילו?

רוב הזמן הוא יהיה במנוחה, פה ושם להטענות של כלים, כמה זמן מצבר כזה יכול\אמור להחזיק בלי טעינות?

• תוכן חדש...