Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להכהות את השמשות ברכב שלי - 206 3 דלתות.

אני מעוניין להכהות שמשה אחורית, חלונות צד אחוריים (קטנים וניתנים לפירוק מלא בקלות ע"י 3 ברגים), וכן חלונות קדמיים (כל אחד ברמת הכהות שלו).

האם יש המלצה קונקרטית על מקום? קונקרטית הכוונה מישהו שביצע השחרה ויש לו חוות דעת לאחר שנה שנתיים שהחומר לא דהה ולא התקלף.

מרבית חוות הדעת שראיתי בפורום הם שמקום מסוים משתמש בחומר של JOHNSON או חניתה או LLUMAR או וואטבאר אולם אין שום התייחסות לאפקט הזמן. אין משמעות מבחינתי לשמות של מותגים ולא אם הם תוצרת ארה"ב או סין העממית אלא אם כן למישהו יש ניסיון לאורך זמן עם החומרים המדוברים. מכיוון שלהשחיר לבד עם הפילם מאוטו דיפו אני יכול בעצמי וזה אכן יחזיק שנתיים ויראה טוב, אבל אחרי שנתיים החומר דוהה ואז צריך לחזור על התהליך מהתחלה. החשש שלי הוא שגם חומר בעל שם ידהה לאחר מספר שנים.

אשמח להמלצות מבעלי ניסיון וכן סדר גודל מחירים לעבודה המתוארת.

תודה לכולם.

ROOONEEYY

פורסם

תנסה את אומנות הציפוי שמומלצים מאוד (לא מכיר אותם).

לגבי החומרים שזרקת , בד"כ חומרים האלו יכולים להגיע לעד 10 שנות אחריות על החומר והעבודה.

ספציפית על LLUMAR זה אכן 10 שנות אחריות וזה אחד הציפויים הטובים בעולם.

פורסם

אם לא חשוב לך חומר איכותי ברמה גבוהה, אז יש את מרכז הציפויים, חפש את הסניף הקרוב לביתך, עבודה טובה, חומר סביר ביותר, יחזיק כמה שנים טובות, אני מאמין שעלויות עד 450 ש"ח

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

תודה על התשובות

בהחלט חשוב לי חומר איכותי.

עם חומר מאוטו דיפו אני יכול להשחיר בעצמי - הבעיה היא שאחרי שנתיים הוא דוהה (עשיתי את זה מספר פעמים, פשוט נמאס לחדש כל פעם ולהתעסק עם זה).

למישהו יש ניסיון מעשי לאחר מספר שנים עם אומנות הציפוי?

לגבי שמות חומרים כמו LLUMAR וכ"ו מבחינתי אין משמעות לשמות מותגים אלא במבחן התוצאה - שלאחר 5 שנים החומר לא דהה ולא התקלף, אחרת זהו סתם חומר יקר ללא הצדקה.

לכן אשמח לחוות דעת וניסיון של אנשים שהתנסו עם המוצרים לאורך זמן.

תודה

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, יצא לי לקרוא לא מעט על ציפויים כולל פה בפורום וברחבי האינטרנט, פורומים אמריקאים וכו',

הציפויים האיכותיים ביותר בד"כ מחזיקים הרבה שנים ואין ממה לחשוש.

לעומת זאת, חומרים שמקבלים פה יותר מדי התלהבות מקבלים ז** בפורומים אמריקאים.

אתה מדבר על התקלפות ודהייה, מה עם סינון שמש והורדת הטמפרטורה?

אתה באמת חושב שחומר פשוט וזול יעשה את אותה העבודה כמו חומר הכי יקר ואיכותי ?

אתה לא יכול לאכול את כל העוגה שלמה. חומרים שמקבלים 5-10 שנות אחריות כנראה יש להם ביצועים טובים לאורך זמן.

לא נראה לי שתמצא עכשיו מישהו שעשה למעלה מ5 שנים ציפוי, זוכר את החומר ומסתכל כל יום אם יש בועות קטנות.

קח בחשבון שחומר איכותי יכול להיות זבל במידה והמתקין לא יודע להתקין. ציפויים לחלונות זה רק נשמע עסק קליל.

פורסם

אלברט מרמלה שמעתי עליו הרבה דברים טובים אבל צריך לקבוע איתו תור מראש לתקופה ארוכה

ולרוב הוא עמוס אז העדפתי לעשות במרכז הציפויים יבנה עשיתי לפני חודש וחצי בערך ובנתיים זה אחלה

• תוכן חדש...