Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש הבדל.

עובדה שנציג שלהם פה בפורום ביקש פרטים ואם זה לא יסתייע אז עדיין יש לך כתובת לפנות אליה.

אף מוכר פרטי לא היה מסתכל לכיוון שלך.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
  • תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה, הנציג פה קיבל את הפרטים שלי למרות שהתשובה שאקבל ידועה מראש.

בנוסף ברגע ששמעתי על הקטע עם האחריות נסיתי להתקשר לזה שמכר לי את הרכב ולסניף. אבל כבר מכרו את הרכב למה שהם יענו לי?

פורסם

שמע, לא משנה מה ייצא מזה - שלומי ניסה. ענה לך תוך 11 דקות מרגע פתיחת השרשור.

הניסיון עצמו זה הרבה יותר ממה שהיית מקבל מרוב היבואנים\סוכנויות\ליסינגים\וכו'.

מבחינתי יש להם פה חצי-לייק ומאוד מסקרן לאן זה יתפתח.

דרך אגב סלילי הצתה זה משהו שאוהב למות בזוגות, תתכונן לזה נפשית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה בד"כ נכון אבל ממה שזכור לי באופל כל ה4 באים כחלק אחד ואי אפשר להחליף בנפרד

פורסם
שמע, לא משנה מה ייצא מזה - שלומי ניסה. ענה לך תוך 11 דקות מרגע פתיחת השרשור.

הניסיון עצמו זה הרבה יותר ממה שהיית מקבל מרוב היבואנים\סוכנויות\ליסינגים\וכו'.

מבחינתי יש להם פה חצי-לייק ומאוד מסקרן לאן זה יתפתח.

וכללית חח

אני מבטיח לעדכן, למרות שהתשובה ידועה מראש "אין אחריות" "עברת 120" "האחריות של אופל לא שלנו"

מקווה לתשובה אחרת כדי שהביקורת פה תהפוך לחיובית בסך הכל.

זה בד"כ נכון אבל ממה שזכור לי באופל כל ה4 באים כחלק אחד ואי אפשר להחליף בנפרד

צודק, הגיע 4 בחלק אחד ויש רק כניסה אחת למנוע.

פורסם

כולם מתעלמים ששלמה סיקסט היא גם חברת הליסינג המוכרת אבל גם היבואן הרשמי של הרכב! (שזה אגב לדעתי שני דברים שמתנגשים כי חברת ליסינג, גם שלמה, תמיד שמה פילטרים וחלפים סוג ז' כל אימת שמתאפשר).

אם הם לא יגלו נכונות ללכת רחוק מאוד לקראת הבחור ולהתנהג כמו יבואן מכובד (באיזה רכב הולכים סלילי הצתה אחרי 120 אלף ק"מ ב-4 שנים?? מה זה אם לא כשל שהאחריות צריכה לכסות?), לתת אחריות רצון טוב (הרכב היה מטופל כל הזמן אצלם!) ולספוג לפחות 70-80 אחוז מהעלות בלי קשר למה הבטיחו במכירה (ואני יודע טוב מאוד שהנציגים שלהם אלופי העולם בלהבטיח ולשמן את הלקוח שירגיש טוב עם הקנייה) - אני לעולם לא אשקול בכלל לקנות מהם משהו.

פורסם

במדינה כמו שלנו אסור להאמין לאף אחד ולמדת את זה על בשרך.

כל אחד פה צריך ללכת עם עורך דין צמוד כדי שלא ידפקו אותו.

מקריאה אדוקה כאן בפורום עולה שיש אזהרות רבות על סוחרי רכב בכלל ועל החברה הכתומה בפרט.

אני באופן אישי לא מתקרב לליסינג ותמיד אעדיף לקנות מפרטי.

פורסם
כולם מתעלמים ששלמה סיקסט היא גם חברת הליסינג המוכרת אבל גם היבואן הרשמי של הרכב! (שזה אגב לדעתי שני דברים שמתנגשים כי חברת ליסינג, גם שלמה, תמיד שמה פילטרים וחלפים סוג ז' כל אימת שמתאפשר).

אם הם לא יגלו נכונות ללכת רחוק מאוד לקראת הבחור ולהתנהג כמו יבואן מכובד (באיזה רכב הולכים סלילי הצתה אחרי 120 אלף ק"מ ב-4 שנים?? מה זה אם לא כשל שהאחריות צריכה לכסות?), לתת אחריות רצון טוב (הרכב היה מטופל כל הזמן אצלם!) ולספוג לפחות 70-80 אחוז מהעלות בלי קשר למה הבטיחו במכירה (ואני יודע טוב מאוד שהנציגים שלהם אלופי העולם בלהבטיח ולשמן את הלקוח שירגיש טוב עם הקנייה) - אני לעולם לא אשקול בכלל לקנות מהם משהו.

אני מחכה לתשובה של הנציג פה באתר.

מבטיח לעדכן בכל מה שזז.

פורסם
צודק, הגיע 4 בחלק אחד ויש רק כניסה אחת למנוע.

מזל, לפחות את הפינה הזאת סגרת בנזק יחסית סביל לכיס. (יכל להיות יותר גרוע, אם היית נוסע יותר זמן עם סליל מקולקל היה נסתם לך הממיר, וזה הרבה יותר מאלפייה)

(באיזה רכב הולכים סלילי הצתה אחרי 120 אלף ק"מ ב-4 שנים?? מה זה אם לא כשל שהאחריות צריכה לכסות?)

בג'ימני. שלי היה בן 7 עם 110 אלף קמ או משהו כזה והלכו לי שניים בהפרש של שבועיים. יש עוד כמה מקרים מתועדים בפורום של אותה ה"מחלה", עם סיפור אחד כואב במיוחד של מישהו שהחליף את כל מערכת ההצתה כולל שני ממירים בעקבות התקלה הזאת, לא נעים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מהתחלה היה צריך להדליק לך נורה אדומה ,לרכוש רכב עם קילומטרג' כל כך גבוה , רכב "נורמלי" לא עושה יותר מ-20 אלף קילומטר לשנה ,בכל מקרה אחר יש להוריד מהמחירון סכומים ניכרים ,אין חכם כבעל נסיון ,אני יודע שזה לא מנחם אותך אבל למה שלחו אותך לכרמיאל? איפה אתה גר?

פורסם
מהתחלה היה צריך להדליק לך נורה אדומה ,לרכוש רכב עם קילומטרג' כל כך גבוה , רכב "נורמלי" לא עושה יותר מ-20 אלף קילומטר לשנה ,בכל מקרה אחר יש להוריד מהמחירון סכומים ניכרים ,אין חכם כבעל נסיון ,אני יודע שזה לא מנחם אותך אבל למה שלחו אותך לכרמיאל? איפה אתה גר?

בצפת, אין מוסך מורשה באזור רק כרמיאל, בהתחלה רצו חיפה.

פורסם

אני שמח מאד שנפתח השרשור הזה, כדי להדגיש שוב שלא שווה לשלם מעל מחיר השוק רק כדי לקבל "אחריות" שלא שווה את הנייר שכתובה עליו.

אני לא מבין מה הקשר לאחריות היצרן. בכוונה או בטעות, יש באתר שלהם יש כתב אחריות מפורט לפיו יש אחריות ל- 20 אלף ק"מ (ואתה צריך לשלם השתתפות של 400 ש"ח). אם נתקלת בו או לא, הם צריכים לעמוד מאחוריו. כנס, צלם, ושלח להם: https://www.shlomo.co.il/car/%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91

יש שם סעיפים שאני מביא פה תקציר שלהם. אמנם מוחרגים שם 70 רכיבים, אבל שלך ברשימה "הטובה":

1. כתבהאחריותשלהלן, מעניק אחריות לרכיביםהבאים, בכפוף לעמידתכם ביתר התנאים לתחולת האחריות, המפורטים בסעיף 3 להלן:

1.8. מערכתחשמל , לעניין זה משמעה: סלילי הצתה, צופר, אלטרנאטור, מצבר, מתג הפעלת אורות ומצת סיגריות.

פורסם

בדיוק! גם אני לא הבנתי את התשובה שלהם "זה באחריות היבואן", הרי זה אותו בעלים, איזה התחמקות אלגנטית. אני מציע לפותח השירשור לתת להם הזדמנות לחזור בהם או לפנות לבית משפט לתביעות קטנות ושם לתבוע על הנזק כולל בזבוז הזמן ועוגמת הנפש. חוצפה.

• תוכן חדש...