Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה קשה !!! מה הסיבות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבעל הגולף

יש לי שני דברים לציין

א: בקשר להנעה אני לא יודע מול אזה רכבים אתה מנסה להשבות את ההנעה שלך אבל צריך לזקור שיש לך מנוע 2 ליטר אז עם אתה מנסה להשבות צריך להשבות נכון למרות זאת תמיד יהיה הבדל ממנוע למנוע שינוי קטן לפי דעתי אתה לא צריך להתרגש מזה כי לפי מה שצינתה בקשר לשניה או שתיים וגם צריך לקחת בחשבון בעזה תנאים אתה מניע למשל בין חורף לקיץ או שהרכב לא הונע לאחר כמה ימים שעמד ועד דבר אחרון בקשר למצבר לא תמיד התאריך קובע יש מצברים שמחזיקים יותר וכאלה שפחות יש לבדוק כול מצבר בנפרד.

ב: בקשר לרעידות גם לי יש גולף מנוע 2000 שיש לו אותה בעיה אז שאלתי בצמפיון חבר שעובד בדיאגנוסטיקה והוא אמר לי שבדגמים האלה מניסיון שלו בתחום המנועים האלה לא עובדים עגול תמיד והוא אמר זה גם יחול להשתנות מסוג הדלק שאתה מתדלק אבל מניסיון אישי זה לא עוזר אני תדלקתי במקום 95 סופר 98 וזה לא עזר ,אז עם זה יסתדר לך תעדכן אותי.

• תוכן חדש...