Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קמתי בבוקר על צד ימין והחלטתי שזה מזג האויר הכי מתאים לשטוף את הרכב, ולפנינו כמה ימים של שקט ושלווה.

הרכב, שהוא ברשותי פחות מ-3 שבועות, היה מסריח מאבק וגשם ולכלוך שהצטברו במשך השבוע החולף, והעברתי עליו צינור כדי לנקות מלמעלה מה שעף.

לאחר מכן שפכתי שני פקקים מהנוזל הירוק של אופטימום לתוך 2/3 דלי מים, שהספיק לי לכל הרכב. השתמשתי עם כפפה של מגווירס ומידי פעם שטפתי אותה בברז, שתישאר נקיה תמיד. גם המים בדלי נשארו איכשהו נקיים בסוף השטיפה.

שטפתי פאנל פאנל וייבשתי מיד עם מספר מגבות מיקרופייבר שקניתי לאחרונה, בשיטת הטפיחה.

מראה הרכב לא סיפק אותי, היו פה ושם סימנים, ועברתי שוב עם קוויק דיטיילר מהנוזל הירוק, ומגבת מיקרופייבר חדשה. בל נשכח שמדובר בנוזל שמכיל ווקס.

הלכתי בינתיים לבית הכנסת לסדר משהו, ראיתי כמה חבר'ה שיוצאים בדיוק מהתפילה ובוחנים את הרכב הנוצץ. אבל לי זה לא הספיק, משהו הציק לי. הרכב היה מבריק אבל היה חסר לו את הברק העמוק, המראה הרטוב, והמגע החלקלק שהייתי רגיל אליו ברכב הקודם לאחר יישום של ווקס.

לא ידעתי מה לעשות, מצד אחד החבר'ה פה בפורום אמרו שלא צריך אוטם ולא צריך ווקס, ושום דבר לא יתמזג ולא יחזיק מעמד עם הציפוי החזק של אופטי קוט. מצד שני קשה לי עם המגע המחוספס והברק שחסר...

ואז יישמתי ווקס על המכסה מנוע. בבת אחת חזרו אלי כל התחושות המענגות.... הוא הבריק בברק מדהים, ההשתקפות היתה מדהימה (אבל לא מושלמת, בגלל המרקם התפוזי) והמגע - חלקלק כמו שהייתי רגיל מימים ימימה. איפה קובי שהסריט דברים נופלים לו מהמכסה מנוע... גם אם קובי בעצמו היה יושב על המכסה מנוע, הוא היה מחליק. מגע של משי, פשוט כיף להחליק את היד וללטף.

לקח לי שעה לווקסס את כל הרכב עם באפינג עצבני שלא השאיר טיפת מריחה, והבאתי בשבילכם כמה תמונות. התמונות לא משקפות ממש את המציאות, במציאות זה הרבה יותר טוב, אבל איכשהו אפשר להבין איזה יופי נתן הווקס המדהים הזה (גולד קלאס קרנובה פלוס של מגווירס). אין צורך לקנות מכשירים יקרים ולשלם דמי משלוח כפולים - הכל בהישג ידכם, תאמינו לי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ולתמונות:

[ATTACH=CONFIG]458926[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458927[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458928[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458930[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458931[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458932[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458933[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458934[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]458935[/ATTACH]

פורסם

קשה להבין אם זה רכב או מראה, נראה ממש יפה!

אני גם אוהב את הווקס הזה, בין הבודדים שאני אוהב של מגווירס, אשמח אם תעדכן כמה זמן הוא יחזיק לך (כנראה שלא תוכל לדווח על עמידות בגלל האופטי קואט), מעניין כמה זמן ישמר המראה עצמו.

פורסם

תודה על המחמאות!

אני הולך ליישם כל שבוע אחרי השטיפה... מקסימום שבועיים. במקום קוויק דיטיילר, וויקסוס מהיר.

אגב התזתי קוויק דיטיילר על המגבת לפני הניגוב של הווקס, וזה מאוד עזר. טיפ של צ'יפופו.

פורסם (נערך)

מיותר לחלוטין ואף מזיק ליישם ווקס מבוסס פולימרים יותר מ5-6 פעמים בשנה.

עדיף שתתמקד בqd כדוגמת bsd וגם איתו לא להגזים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה מבוסס קרנובה, לא?

ואיך בדיוק זה מזיק?

אני כבר 4 שנים עושה את זה קבוע, הרכב הקודם שלי היה תמיד נוצץ בטירוף

פורסם

יש בו פולימרים זה לא 100 אחוז קרנובה.

יש דבר שנקרא polymer overload, במידה ואתה מיישם חומר מבוסס פולימרים יותר מן הנדרש זה יכול לגרום לכתמים על הלכה שירדו רק עם פוליש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא מבין איך הוספת הגנה על הגנה על הגנה יכולה לגרום כתמים בלכה. ובכלל אצלי יש ציפוי אופטי קוט, שום דבר לא חודר את הציפוי הזה

פורסם

כי זה סינטטי ולא טבעי.

אני אומר לך מה שנאמר לי ע"י המדריך הראשי של חברת מגווירס העולמית ספציפית על הווקס הזה.

הווקס מתחבר לא רק ללכה אלא גם לציפוי ובסוף יהיו לך כתמים על הציפוי.

בכל מקרה כל ווקס גם קארנובה 100 אחוז מיותר ליישם כל שבוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אוקיי, תודה על ההסברים.

תוכל לומר אם פעם בחודש זה בסדר?

פורסם

לדבריהם, עמידות הווקס היא לחודשיים?

פורסם

סביבות ה3 חודשים בתנאים של הארץ.

קשה לי להגיד לך כמה זה יחזיק על הציפוי.

תעשה ניסוי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איך אפשר לדעת? שיטינג בידינג יש ממילא עם הציפוי. ואני גם שוטף עם חומר של אופטימום המכיל קרנובה.

פורסם

כשיש לך ציפוי על הרכב אתה לא ממש יכול לדעת, או תראה את הווקס לאחר מכן מלבד הברק שהוא נותן, לכן אם נעלם הברק כך אני בד"כ מחזק מחדש.

במקרה שלך יש ברק קבוע בגלל הציפוי לכן לא ממש תראה יותר מדי שינוי.

בגלל זה המלצתי לך בעבר גם שימוש ב QD עם יכולות הברקה גבוהות שיתנו לך מראה רטוב של ווקס ואפילו יותר תלוי בסוג, מאשר למרוח ווקס ולעשות עבודה קשה יותר - כמובן זו החלטה שלך.

אני מורח ווקס מבוסס קרנובה בקיץ אחת לחודשיים בערך או פחות ומחזק כל שבוע שבועיים עם תערובת BSD / V07 וכו'.

בחורף זה עניין אחר של ווקס סינתטי שיושב כמה חודשים על הפח עד שהגשם חולף.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...