Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפליקות של שעוני Diesel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה ניתן להזמין רפליקות של שעוני Diesel?

עליאקספרס לא נותן תוצאות מעניינות.

יש אתרים שמישהו מכיר?

תודה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או של חברה שהיא יצרן שעונים, ולא חברת. בגדים רק שמה את השם שלהם על שעון עם מנגנון סיני, ומוכרת אותו במחיר מופקע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה לא את הדבר האמיתי לא ככ יקרים השעונים של דיזל.

לא ממש. השעון שאני רוצה הוא באזור ה-1000-1200 ש"ח.

בתור חובב שעונים זה מתחיל להצטבר לסכום מכובד (עד היום אין לי חיקויים)...

פורסם

רפליקה איכותית תעלה הרבה, הרבה יותר מ1000 ש"ח, שזה מחיר השעון המקורי.

אם אתה מדבר על רפליקות של 2000-5000 ש"ח לשעון של עשרות אלפי שקלים זה משהו אחר.

רפליקה של 50-200 ש"ח לשעון שעולה חדש 1000 ש"ח (ובטוח אפשר למצוא בהרבה פחות בקניה מחו"ל) תרגיש זבל ותיהיה זבל ברמה שחבל על הכסף.

פורסם

זה ריאלי למצוא רפליקות של שעונים כמו רולקס/ברייטלינג/ראדו/ וכ'ו וכ'ו במחירים של 500 עד 1000 ש"ח? יש לי כרגע רפליקה של רולקס שאני ממש אוהב. כבדה ומרגישה איכותית, ואני רוצה להרחיב את מבחר השעונים שלי במס' שעונים של הדגמים הנ"ל (בדגש על רולקס), וכבר זמן מה אני מחפש רפליקות באתרים מחו"ל, והמצב די על הפנים. האתרים האלו כמעט תמיד מפרגנים לעצמם בעזרת פרופילים מזוייפים באתר עצמו, אך בחיפוש ברשת זה מתברר מאוד שהסחורה יקרה ופריט עצמו זול ולא אמין.

פורסם

באליאקספרס לחיקויים יש שמות קוד.חפש בגוגל רשימה של שמות הקוד ויש רפליקות מעולות.חבל להוציא כסף על המקור.

נשלח מערב הסעודית

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
זה ריאלי למצוא רפליקות של שעונים כמו רולקס/ברייטלינג/ראדו/ וכ'ו וכ'ו במחירים של 500 עד 1000 ש"ח? יש לי כרגע רפליקה של רולקס שאני ממש אוהב. כבדה ומרגישה איכותית, ואני רוצה להרחיב את מבחר השעונים שלי במס' שעונים של הדגמים הנ"ל (בדגש על רולקס), וכבר זמן מה אני מחפש רפליקות באתרים מחו"ל, והמצב די על הפנים. האתרים האלו כמעט תמיד מפרגנים לעצמם בעזרת פרופילים מזוייפים באתר עצמו, אך בחיפוש ברשת זה מתברר מאוד שהסחורה יקרה ופריט עצמו זול ולא אמין.

כן ולא.

ריאלי למצוא בתקציב הנ"ל רפליקה שלא תתקלקל אחרי שבועיים.

אבל- כל מי שקצת מבין בשעונים ישר ישים לב שאתה הולך עם רפליקה.

אם המטרה של רכישת רפליקה היא לנכס לעצמך שעון יוקרה, ממליץ בחום לקנות יד שניה ולהתפשר על מותג איכותי אך לא סופר יוקרתי שמתאים לתקציב.

אף אחד לא "יתפוס" ממך פחות אם תענוד טאג הויאר ולא רולקס (המותגים להמחשב בלבד)

אין רפליקות איכותיות בטווח מחירים הנ"ל, ובייחוד לא של ברייטלינג שדגמי השעונים שלהם מאוד מאוד קשה לחיקוי איכותי עכב רמת הפרטים בשעון.

אפשר למצוא רפליקות סופר איכותיות, בעיקר של רולקס ב2000-5000 ש"ח שיהיו כמעט זהות ובעלות מנגנון ETA על סדרותיו, לא קל אבל אפשרי.

*אני מוציא מהמשוואה את ראדו, שבקלות אפשר למצוא רפליקה טובה בטווח המחירים שציינת (חלק גדול מהדגמים המקוריים משתמשים במנגון קוורץ מה שמאוד מקל על הזייפנים)

אם תרצה, אוכל להפנות אותך לבחור שאני מכיר שלפי מה שהבנתי מוכר רפליקות איכותיות יחסית למחיר.

בכל מקרה, אפשר למצוא ראדו יד שניה בסביבות ה2000- 3000 ש"ח, אז למה לקנות חיקוי?

ובכלל, באופן אישי נראה לי שבהתחלה אתה קונה רפליקה ולאט לאט מבין ומפנים שהיא גם לא איכותית וגם לא מעט אנשים ישר מבינים שזוהי רפליקה.

מניסיוני עדיף לקנות שעון איכותי ב700-2000 ש"ח ולא רפליקה.

אוהב שעוני דרס או צלילה, יש יפנים מאוד איכותיים בטווח המחירים הנ""ל (סייקו, אוריאנט)

רוצה שוויצרי? יש שוק עצום ליד שניה עם מחירי רצפה.

אומגה סי מאסטר אפשר למצוא החל מ3500

לונג'ין קונקרסט אפשר למצוא ב1800-2000 ש"ח.

סרטינה ספורטיביים או צלילה יעלו ביד 2 800-1500 ש"ח.

פורסם
כן ולא.

ריאלי למצוא בתקציב הנ"ל רפליקה שלא תתקלקל אחרי שבועיים.

אבל- כל מי שקצת מבין בשעונים ישר ישים לב שאתה הולך עם רפליקה.

אם המטרה של רכישת רפליקה היא לנכס לעצמך שעון יוקרה, ממליץ בחום לקנות יד שניה ולהתפשר על מותג איכותי אך לא סופר יוקרתי שמתאים לתקציב.

אף אחד לא "יתפוס" ממך פחות אם תענוד טאג הויאר ולא רולקס (המותגים להמחשב בלבד)

אין רפליקות איכותיות בטווח מחירים הנ"ל, ובייחוד לא של ברייטלינג שדגמי השעונים שלהם מאוד מאוד קשה לחיקוי איכותי עכב רמת הפרטים בשעון.

אפשר למצוא רפליקות סופר איכותיות, בעיקר של רולקס ב2000-5000 ש"ח שיהיו כמעט זהות ובעלות מנגנון ETA על סדרותיו, לא קל אבל אפשרי.

*אני מוציא מהמשוואה את ראדו, שבקלות אפשר למצוא רפליקה טובה בטווח המחירים שציינת (חלק גדול מהדגמים המקוריים משתמשים במנגון קוורץ מה שמאוד מקל על הזייפנים)

אם תרצה, אוכל להפנות אותך לבחור שאני מכיר שלפי מה שהבנתי מוכר רפליקות איכותיות יחסית למחיר.

בכל מקרה, אפשר למצוא ראדו יד שניה בסביבות ה2000- 3000 ש"ח, אז למה לקנות חיקוי?

ובכלל, באופן אישי נראה לי שבהתחלה אתה קונה רפליקה ולאט לאט מבין ומפנים שהיא גם לא איכותית וגם לא מעט אנשים ישר מבינים שזוהי רפליקה.

מניסיוני עדיף לקנות שעון איכותי ב700-2000 ש"ח ולא רפליקה.

אוהב שעוני דרס או צלילה, יש יפנים מאוד איכותיים בטווח המחירים הנ""ל (סייקו, אוריאנט)

רוצה שוויצרי? יש שוק עצום ליד שניה עם מחירי רצפה.

אומגה סי מאסטר אפשר למצוא החל מ3500

לונג'ין קונקרסט אפשר למצוא ב1800-2000 ש"ח.

סרטינה ספורטיביים או צלילה יעלו ביד 2 800-1500 ש"ח.

קודם כל תודה על התשובה המפורטת. כל השעונים הספציפיים שאני מחבב מתחילים בסכומים של לפחות 1500 ליד שניה, וזה כבר מחיר שיהיה לי מאוד קשה לתת עבור שעון "חצי" יוקרתי. אני בחור צעיר סה"כ ומחיר כזה זה כמעט שבועיים בקולומביה :-o.

אשמח אם תפנה אותי פה או בה"פ לבחור המדובר.

אגב, אם אפשר למצוא רפליקה איכותית של רולקס ב-2000 ש"ח, זה הגיוני למצוא אחת שהיא סבירה באלף?

פורסם

בתאילנד, 350 שקל בבנגקוק שוק הלילה פטונג מוצף בזיופי רולקס, חלקם מוצלחים מאוד מאוד.

אם הייתי קונה ? בעבר כן, היום לא. או שיש לך כסף לרולקס או שאין לך, אין באמצע. מי שאין לו כסף לרולקס רואים עליו את זה מיד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

באמת עושים רפליקות לשעונים של 1000 שח?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...