Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידית לקיפול הדלת ברכב 3 דלתות.

אכן זה סיאט איביזה 3 דלתות. הבנתי שזה שזה הידית קיפול של המשענת. אם הידית הנ״ל נשברה ויצאה מהמקום לגמרי. האם יש אחריות עליה מהחברה? הבנתי שיש אחריות (יש לי עוד שנה לאחריות של האוטו) השאלה אם גם לפלסטיקה שיוצאת מהמקום יש גם. אני חושב שזה נשבר. במידה ולדעתכם לא יתקנו לי את זה באחריות כמה לדעתכם זה עולה לתקן/לשים חדש?

פורסם
חדש בחברה ככל הנראה יעלה הרבה.

הרכב די נפוץ אז אפשר לנסות בפירוקיות או איביי.

זה ממש יצא מהמקום. וככל הנראה יש אחריות מהחברה על זה...לא?
פורסם (נערך)
זה ממש יצא מהמקום. וככל הנראה יש אחריות מהחברה על זה...לא?

אין אחריות על נזק פיזי שבוצע ע"י המשתמש.

זה דיי מחלה באיביזות מהנסיון שהיה לי,אם המוט שעליו מורכבת הידית לא נשבר אז את הפלסטיקה תוכל להזמין מאיביי או לפרק מרכב בפירוקיה

אם תרצה נחפש לך מקט של החלק/ים

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • אחראי פורום
פורסם

הייתי הולך קודם למוסך. אתה עשוי "ליפול" על נותן שירות עם ראיה קצת מעבר למטר קדימה,

שיניח שטיפול של רצון טוב ישאיר אותך אצלו. מקסימום יגידו לך "לא".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...