Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע הוא TFSI 1.8, בהפעלת מזגן יש רעש מהמדחס, כמו הרעש של רצועה שמתוחה יותר מדי.

כל פעם שנותנים גז הרעש גובר ונחלש בהתאם לטורים של הרכב.

במוסך טוענים שצריך לשפץ את המדחס, בפורומים בחו"ל קראתי שצריך להחליף את הקלאץ או מיסב וזה נעשה אפילו בלי להוריד את המדחס.

האם מישהו מכיר את הבעיה? חייב לציין שהמזגן עובד מעולה.

פורסם (נערך)

אני לא אעשה את זה בעצמי, רק בודק האם זה הגיוני לדרוש מהמוסך שקודם ינסה להחליף את המיסב.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

הכל הגיוני כל עוד אתה תשלם את עלות החלק והעבודה תוך שאתה לוקח על אחריותך שייתכן והבעיה לא תיפתר כי התיקון שהם מציעים לא תואם את מה שאתה רוצה שיעשו. יש מצב אתה מקליט את הרעש ומעלה לפה?

פורסם

שמתי את הטלפון על הדשבורד והקלטתי, המאורר פועל במשך כל ההקלטה.

ברגע שאני לוחץ על AC, מתחיל הרעש. בחוץ לא שומעים רעש מיוחד, גם אם אני פותח מכסה מנוע.

https://clyp.it/zs4cmkif

הגברתי את הסאונד קצת, במציאות הוא לא כזה חזק.

• ספונסר פורום
פורסם

אם התקלה הייתה במייסב של הפולי הרעש היה מופיע כל הזמן, אם הרעש הוא רק בהפעלת מיזוג מקור הרעש הוא במדחס עצמו.

אורן

• תוכן חדש...