Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע רכשתי C5 2011 שמצויידת במערכת מולטי מדיה עם iGO מובנה. בחיפוש אחר התקני בלוטוס בפלאפון אני מוצא שני התקנים. אחד מהם זו הדיבורית, ואילו השני, להערכתי, קשור לפרופיל סטריאופוני (A2DP) שאליו אני מנסה להתחבר ללא הצלחה. שם ההתקן נקרא Citroen ולמרות שאני מקיש את הקוד (4 פעמים 0) אני מקבל שגיאה שזה לא הפין קוד הנכון. ניסיתי כמעט הכל, גם חפרתי ברשת ולא מצאתי פתרון. האם מישהו יכול לנסות לעזור?

פורסם
תצלם את הממשק. נראה שאני מכיר את הבעיה

Sent from my iPhone using Tapatalk

IMG_20160408_192043.jpg

IMG_20160408_192021.jpg

לקח לי קצת זמן אבל בסוף צילמתי :lol:

כפי שאתה רואה, הנקסוס 5 שלי כן מחובר לדיבורית (Citroen_GC) אבל להתקן הסטריאופוני (A2DP) שמשודר כ- Citroen ללא ה- GC אני לא מצליח להתחבר בשום דרך. הוא מציג את הקוד כ- 0000 אבל זה לא מתקבל בשום מצב לא משנה מה אני עושה.

מע מולטימדיה בעיתיות ביותר , אם לא תסתדר פנה לחב גילקאר.

טלפונית? אלו מערכות שלהם?

פורסם

לפעמים בגלל ממשק עברית

אם הקוד הוא 1234

בתכלס זה הפוך

דהר שני תמחק את ההתקן שמחובר

תכבה את האוטו

תמתין 2 דקות

תתניע ומיד אחרי ההתנעה בדקות הראשונות תנסה לבצע חיבור מחדש לבלוטוס

פורסם

אצלי במערכת של פיוניר הA2DP מתחבר רק כאשר אני מעביר את מקור האודיו (source) לbluetooth, בכל מצב אחר הפלאפון מחובר למערכת במצב מונו לטובת שיחות בלבד.

אולי גם אצלך זה המצב

יום טוב גם לך

פורסם
לפעמים בגלל ממשק עברית

אם הקוד הוא 1234

בתכלס זה הפוך

דהר שני תמחק את ההתקן שמחובר

תכבה את האוטו

תמתין 2 דקות

תתניע ומיד אחרי ההתנעה בדקות הראשונות תנסה לבצע חיבור מחדש לבלוטוס

ניסיתי, לצערי לא עזר. מה גם שהוא רושם שהקוד זה 0000 אבל הוא מסרב לקבל אותו.

אצלי במערכת של פיוניר הA2DP מתחבר רק כאשר אני מעביר את מקור האודיו (source) לbluetooth, בכל מצב אחר הפלאפון מחובר למערכת במצב מונו לטובת שיחות בלבד.

אולי גם אצלך זה המצב

אז זהו, שקודם כל צריך להתחבר לשם כך לא? מעבר לכך, כשאני מנסה לשנות את מקור האודיו אי אפשר לבחור בלוטוס. יש AUX יש גם CD ורדיו, אבל אין בלוטוס.

פורסם

לא, אני מתחבר רגיל, כאילו במונו. רק כשאני מעביר את מקור השמע במערכת לbluetooth audio אז החיבור לבד הופך a2dp.. אצלי בהגדרות ניתן לאפשר או לחסום את המקור הזה, כמו גם aux ועוד כמה, ובהתאם לזה רשימת המקורות משתנה

יום טוב גם לך

פורסם

אני מרים ידיים. הדבר האחרון שאני יעשה זה לבדוק עם מכשיר אחר. יכול להיות שזה פשוט לא תואם למכשיר שלי מסיבה כזו או אחרת...

• תוכן חדש...