Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום שמתי לב לרעש מוזר ברגע שאני מסובב את ההגה שמאלה או ימינה בעת רברס - רעש של חריקה.

חייב לציין שהרכב נקנה לפני כחודש אחרי בדיקה, ושם לא צוין כלום לגבי הרעש הזה בעת רברס.

מה ויתכן הבעיה? האם זו בעיה בכלל?

פורסם

עושה רושם שמדובר בברקסים (שחיקה של הרפידות) תנסה בעת נסיעה אחורה ללוץ מעט על הברקס ולסובב את ההגה, אם הרעש נעלם או מתגבר אז כנראה שזו הבעיה

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
עושה רושם שמדובר בברקסים (שחיקה של הרפידות) תנסה בעת נסיעה אחורה ללוץ מעט על הברקס ולסובב את ההגה, אם הרעש נעלם או מתגבר אז כנראה שזו הבעיה

אין רפידות באיביזה שנת 2012 זה בלמי תוף אחוריים, רפידות ודיסקיות קדמיות החלפתי לפני חודש שמתי חדשים.

פורסם
מדובר בזמן נסיעה ברוורס או רק כשההילוך משולב ואתה מסובב את ההגה במקום?

האמת שלא כזה שמתי לב אני חושב רק לאחר שאני משלב את ההילוך ונוסע לאחור.

שוב פעם יכול להיות שגם כאשר אני עומד ומסובב במקום

• תוכן חדש...