Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכב סיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעוץ לגמי סיטרואן C4 שנת 2011 הצורה החדשה

האם לרכב זה יש תקלות נפוצות או מחלות ידועות?

אמינות?

סחירות?

פורסם

אבא שלי מחזיק 2013 עם 140,000 ק"מ, הפחידו אותו בהתחלה אבל הוא לא נתקל במשהו חריג בינתיים, היה ריקול אחד וסידרו פה ושם דברים תוך כדי טיפול תקופתי אבל הוא לא נתקע עד היום באמצע הדרך, והוא נוסע הרבה. מנוע וגיר בסדר אין משהו חמור בהם כרגע. לא זוכר מה אבל כל התקלות שיכולות להופיע ידועות כבר.

הסחירות שלו אני חושב לא משהו, צריך מישהו שממש ירצה אותו. בכללי רכב ממש נעים.

ט.ל.ח

פורסם

אני אישית גם מתעניין ברכב הזה, קודם כל יש כמה גרסאות, אז אתה צריך להיות יותר ספציפי.

יש גרסה עם 120 כ"ס, בנזין רגילה

יש 156 כ"ס , טורבו בנזין שטיפה יותר קשה למצוא

ויש 110 כ"ס דיזל ...

אישית, אשמח אם מישהו יפרט לגבי הגרסה של ה 156 כ"ס, האם יש איתה בעיות וכמה אפשר להסתדר עם הגיר שלה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

תעשה חיפוש בפורום, יש המון מידע. מנוע ה-1.6 טורבו 156 כ״ס לא מומלץ!

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

איזה אוסף שטויות. אין כמעט שום קשר בין התקלות לבין סוג המנוע. הטורבו עצמו לא רגיש במיוחד, ובטח לא שונה מטורבו של יצרנים אחרים. אצלי הלך פעם אחת וזה כנראה בגלל רשלנות המוסך. כבר כמה שנים שיש קיט טיימינג משופר, ומאז ההחלפה סבירה גם בתדירות וגם במחיר - משהו כמו 2500 ש"ח כל 80-100 אלף ק"מ. אני עם מעל 130 אלף ק"מ ורוב התקלות היו כשהרכב היה חדש ממש והן אופייניות לכל רכבי הקונצרן, וכבר מעל 40 אלף ק"מ שאין שום תקלה. רק מקפיד על טיפולים כל 15 ומילוי ליטר שמן אחרי 10 בערך. זה המחיר. זה דומה למה שקרה לי עם שתי C5 בעבר - רוב התקלות הן בהתחלה ובסוף אתה סוגר מעל 300 אלף עם האוטו.

ובכלל כאשר מגיעים לייעוץ בענייני קניה, מה שחשוב הוא המחיר והתמורה. במחיר של C4 מודל 2011 שאתה מוצא כמו זבל בכל מגרש, אתה יכול לקנות יאריס 2007 או ספלאש מיושנת. וקשה למצוא כאלו בכלל. איך אפשר בכלל להשוות? וזה לפני שאני מגיע לטורבו שהוא מנוע אדיר וכייפי - אפס למאה בתשע שניות ולא 14-15 עם רוח גבית. אם לא היבואן האיום והמוסכים חסרי-המושג, הייתי מחזיק צי של סיטרואנים משומשים.

בקיצור, מי שאומר "אל תיגע" מוזמן להציע משהו דומה באותו מחיר. אם נגיד אפשר לקנות C4 מודל 2011 פרטית יד 1 בארבעים אלף. מה הייתם ממליצים במקום באותו המחיר ושגם יש כאלו באמת בשוק?

עריכה אחרונה על ידי eyalzo
פורסם

ממש לא "אוסף של שטויות". מנוע THP סובל ממספר רב של כשלים/בעיות. אני מניח שהבעיות נפתרו עם המעבר למנוע החדש/מחודש עם ה-165 כ"ס, בגרסת ה-156 כ"ס לא הייתי נוגע.

ראה מה אומרים שני אנשי מקצוע מומחים לרכבי PSA (מוסך "גבע" ואיציק):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?530585-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-3008&p=4376466&viewfull=1#post4376466

וכאן עדות של בחור על תקלות ב-3008 שרכש מלובינסקי טרייד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?564393-%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-3008-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2011&highlight=THP

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...