Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנת ייצור פיג'ו 5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות רבות, הנטייה שלנו היא לרכוש 5008 יד שנייה לעומת שברולט מאותו שנתון.

מחיפוש בפורום הבנתי שארעו תקלות בחלק ממנועי 5008.

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיננו, לגבי תקלות אופייניות... אם יש סדרת מנועים תקולה ואיך ניתן לזהות.

טיפים כללים לגבי ה 5008 יתקבלו בברכה.

הכוונה לרכוש שנת ייצור 2012 רמת גימור pk.

תודה מראש לכולכם

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע כמה הייתי שש לרכוש את הרכב הזה..

מפנה אותך לשרשור בתת הפורום "רכב כללי", שם בחור עם 3008 עם מנוע דומה עד זהות מספר על האחזקה של הרכב- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?564393-%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-3008-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2011/page7&highlight=3008

ספוליר: לא להיט. תסתכל בתגובה 100.

פורסם

השרשור על ה3008 זה אני...

הרבה רכבים שנותנים מה שהפיג'ו מציעה בתג המחיר שלה לא תמצא. מצד שני, לא היה לי אומץ למשוך איתה יום לאחר תום שנת האחריות. אמינה היא לא.

נסה למתוח טיפה את התקציב ולך לכיון הsmax של פורד. זה מה שאני עשיתי.

פורסם

היתה לנו בעבודה 5008 מליסינג (מודל 2012), יופי של אוטו אבל 0 אמינות, לפחות פעם בחודש היה במוסך, אני ממש לא ממליץ לרכוש אותו.

פורסם

הצלחתם להפחיד אותי,

הsmax קצת יקרה בטח אם מדובר בשנת 2012 עם המנוע החסכוני יותר...

מישהו יכול להעריך בכנות כמה השברולט אורלנדו מרגיש םלסטיק בפנים ומה רמת האמינות שלו?

פורסם

הצלחתם להפחיד אותי,

הsmax קצת יקרה בטח אם מדובר בשנת 2012 עם המנוע החסכוני יותר...

מישהו יכול להעריך בכנות כמה השברולט אורלנדו מרגיש םלסטיק בפנים ומה רמת האמינות שלו?

פורסם (נערך)

אני מנחש שהדיזל אורלנדו דיי אמינה. אבל האורלנדו רמה אחת פחות מה 5008 . החל מהמושבים לילדים וכלה בנוחות והאבזור. האורלנדו הוא רכב 6 מקומות . שמענו פה בפורום רק תלונה אחת על אורלנדו. כנראה תוצאה של הזנחה או לימון רע. זה סוג של מדד אצבע. בכללי הייתי אומר שתמנע ממנוע גרמני ואז אתה דיי בצד הבטוח של המפה ( תזהר לדוגמא מ vw טוראן) .

קח לדוגמא רנו גראנד סניק דיזל ותמצא אמינות דיי גבוהה למרות הסטיגמה. כמובן שפורד גם בסדר אבל המחיר גבוה.

לגבי ה 5008 אתה צריך סוג של עצבי ברזל. המחיר שלה עם כל התיקונים במנוע הגרמני שלה לא יגיע למחיר של smax באותו גיל . בסופו של תהליך מוחלפים כל מיני רכיבי מנוע שכושלים ואחכ יש סוג של שקט נפשי לזמן מה אבל צריך להיות עם יד על הדופק. הרבה אנשים לא בנויים לזה בטח לא במוביל ילדים. רוצים פשוט רכב שנוסע מטסט לטסט.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קודם כל תודה על התגובות,

ב 20 שנה האחרונות תמיד הייתה לנו צרפתית בבית, מכיר את הפחד מתקלות מחד, מאידך רכבים בטוחים ןמאוד מהנים לנהיגה.

ה smax רכב טוב אבל לטעמי קצת מיושן ולא באמת מנוצל כמו שצריך.

עם רנו רגילה נראה לי שסיימתי את הרומן, למרות שיש בבית גם פלאונס חשמלית אבל היא נשארת.

הרכב מיועד לילדים בני 7 ו 5 ותינוקת בדרך.

הלב אומר 5008 אבל נראה לי שאבדוק ברצינות את האורלנדו

פורסם (נערך)

הייתי הולך עם הלב אבל מכפיל שגרת טיפולים והולך למוסך שמבין. תשים בצד ₪5000 לשנה בצד להפתעות. אם הרכב עבר את 2012 אז חלק כבר תוקן במפעל. תמיד בפורום הדברים נראים יותר שחורים ממה שקורה באמת. שים לב לסידור המושבים באורלנדו בשורה 2. תוודא שכל הבוסטרים העתידיים יכנסו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
הייתי הולך עם הלב אבל מכפיל שגרת טיפולים והולך למוסך שמבין. תשים בצד ₪5000 לשנה בצד להפתעות. אם הרכב עבר את 2012 אז חלק כבר תוקן במפעל. תמיד בפורום הדברים נראים יותר שחורים ממה שקורה באמת. שים לב לסידור המושבים באורלנדו בשורה 2. תוודא שכל הבוסטרים העתידיים יכנסו.

5000 ש"ח מספיקים בקושי לביקור אחד לא מתוכנן של איזה חיישן שהלך, תקרא היטב את השרשורים לגבי אמינות של הדגם,

שלא נדבר על עוגמת נפש, אובדן זמן ושביזות לצאת לטיול משפחתי והרכב עושה בעיות.

לדעתי כרגע פשוט לא מומלץ לאנשים שאין להם מוסך של לובינסקי...

פורסם (נערך)

תקרא את הפוסטים שלי תבין שלא זרקתי סתם מספר. יש טבלת אקסל מאחוריו. אולי אני מקרה פרטי אבל ב 5 שנים הוא לא נגרר אפילו פעם אחת. היו התראות מוקדמות ומספיקות. אכן יש עגמת נפש ודווקא מוסך לובינסקי לא ידע כל כך לטפל בו. אפילו ביקשתי עזרה פעם לקפל מושב והם לא ידעו איך. רוצה חיישן לדוגמא: הלך חיישן גובה נוזל קירור. ₪300 . התקנה עצמית לקחה 10 דקות. אגב זו התקלה החשמלית היחידה עד היום. המוסכניק במרום בני ברק הודה שהחיישן הזה מתקלקל כל כך הרבה עד שהם שמים קופסא ריקה במקומו .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אצלי הנסיון אחר... 5000 שח לביקור והיו חמישה ביקורים בשנה אחת. למזלי כמעט הכל נכנס לאחריות הטריידאין.

לפותח השרשור - תקרא את השרשור שלי מתחילתו, גם אני הייתי עם צרפתיות תמיד וגם אני הלכתי עם הלב.

הsmax מרגישה כמה וכמה רמות מעל לפג'ו. הדבר האחרון שניתן לןמר עליה זה מיושנת.

תקרא עליה קצת כאן בפורום.

פורסם
תקרא את הפוסטים שלי תבין שלא זרקתי סתם מספר. יש טבלת אקסל מאחוריו. אולי אני מקרה פרטי אבל ב 5 שנים הוא לא נגרר אפילו פעם אחת. היו התראות מוקדמות ומספיקות. אכן יש עגמת נפש ודווקא מוסך לובינסקי לא ידע כל כך לטפל בו. אפילו ביקשתי עזרה פעם לקפל מושב והם לא ידעו איך. רוצה חיישן לדוגמא: הלך חיישן גובה נוזל קירור. ₪300 . התקנה עצמית לקחה 10 דקות. אגב זו התקלה החשמלית היחידה עד היום. המוסכניק במרום בני ברק הודה שהחיישן הזה מתקלקל כל כך הרבה עד שהם שמים קופסא ריקה במקומו .

מצטער אבל לא מסכים הבחור מציין שהכל היה עוד במסגרת האחריות ולכן המחירים והרצון הטוב אבל בפועל הוא ישלם בכפולות.

עוד משהוא אני מחזיק באורלנדו דיזל (גילוי נאות מוכר אותה אבל לא בגלל שאני לא מרוצה) ואני עושה יופי של השוואות לפני קניה, ואין מה להשוות אותה ל5008, לא במרחב בספסלים האחוריים (שם יש מקום לשני מתבגרים בקלות באורלנדו לעומת זאת ב5008 תוכל לדחוס שני ילדים), ולא במושב הנהג ששם הקונסולה הענקית של הפיג'ו פשוט גוזלת את כל המרחב.

מנוע הדיזל של השברולט פשוט חזק וגמיש והרבה יותר חסכוני מהפיג'ו (אני מוציא קבוע 1/13+ מהשברולט),

ויש עוד אי אלו זוטות.

לפני שקניתי את הפיג'ו נסעתי שבוע עם המיצובישי (רעש הגיר שיגע אותי), עם הפיג'ו של השכן נסעתי כבר לא מעט.

הC4 זה פשוט זוועה של רכב (הגיר...).

מבחינתי מי שעולה על השברולט בכל פרמטר זו הSMAX אבל שם לפחות אצל לא מעט שכנים וחברים טובים האחזקה לא זולה אין גלגל ספר והקניה (של הטורבו) הרבה יותר יקרה.

• תוכן חדש...