Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה ימים עברתי במחלף הכפר הירוק לכיוון כביש 482 (תמונה של המקום. לא רואים שם את המצלמה, אבל היא נמצאת מצד שמאל, על המדרכה); הייתי על משאית (צבאית) ונכנסתי לצומת במעבר בין האור הצהוב לאדום. לצערי איני יכול לעמוד במדויק על צבע האור שהיה ברגע שעברתי, אבל הוא כנראה היה אדום. אני מאוד חרד לגבי זה, אז כמה שאלות..

1. מישהו יודע האם המצלמה בכלל פעילה? ואם כן, האם מדובר במצלמת מהירות או רמזור, או שניהם, ועל איזה נתיב היא מכוונת? היא הייתה כתומה, אם זה אומר משהו.

2. לא ראיתי פלאש, אבל לצורך העניין, מעולם לא ראיתי פלאש של מצלמה כזו, והשעה הייתה שמונה בבוקר. אבל הבנתי שלא מפספסים אותו..

3. המשאית עליה נהגתי היא בעלת לוחית רישוי צבאית, ובזמן שנהגתי הייתי בתפקיד. כמו כן, אני נהג חדש. הנסיבות האלו משנות משהו? אפשר לצאת מזה, או שכדאי להשלים עם העניין ולרכוש רב-קו?

4. מה העונש על מעבר באור אדום, ומה ההשלכות של זה לגבי נהג חדש?

:-(

פורסם

אתה עדיין אוכל סרטים?

המצלמה לא פעילה, תהיה רגוע.

אין מצלמה אחת שפועלת בבאר שבע ?:D

2 פעילות כל השאר דחלילים, כמובן שהמצב תמיד יכול להשתנות.

פורסם
אתה עדיין אוכל סרטים?

המצלמה לא פעילה, תהיה רגוע.

2 פעילות כל השאר דחלילים, כמובן שהמצב תמיד יכול להשתנות.

תוכל להגיד לי באיזה שכונה\רחוב הם פעילות?

פורסם

אני קצת מתעלק על השרשור,

אתמול נסעתי בערב מכיוון אשקלון לבאר שבע, ובסביבות ה 500 מטר מהכניסה לבאר שבע, היו 2-3 פלאשים מאחורי.

בכול מקום שקראתי, אומרים שאין שם מצלמה, אבל אני עדיין אוכל סרטים לגבי מה זה היה הדבר הזה?

במידה וזה כן מצלמה, האם היא באמת מצלמת על מהירות של 100-110? זה עדיין לא היה דרך עירונית בוודאות.

פורסם

כתבתי כביש של 90, כלומר שהמהירות המקסימלית המותרת בו היא 90 קמ"ש?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי לא סביר שתקבל צילום על 110 ומטה.

תמתין כמה חודשים, אולי נופתע ביחד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...