Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי 206. ויש לי מערכת 2 מגברים אחד לרמקולים אחוריים ואחד לסאבוופר ענק שתופס כמעט את כל הבגאז'.

הסיבה שאני רוצה לעשות איטום היא שכמו שאפשר להבין לבד הסאב בעוצמו גבוהות פשוט נותן מכות לפח ושומעים את זה בבירור מחוץ לרכב וגם בתוכו.

אז עשיתי פה בפורום חיפוש והבנתי שאני צריך איטום לתאם מטען.

עכשיו הבעיה כאן היא שחלק מאוד גדול מהתא מטען שאני רוצה לאטום הוא בצבע המקורי של הרכב ואני לא רוצה להרוס את זה.

חייב להיות פיתרון לזה. מישהו יכול לעזור?

עריכה:

ועוד שאלה קטנה שאני לא סתם אפתח אשכול חדש. הבחור שקניתי ממנו את הרכב התקין את הרדיו דיסק ככה שאפילו כשמכבים את הרכב המערכת ממשיכה לעבוד... וזה טיפה בעייתי גם אי אפשר לכבות את הרדיו דיסק אז אני מנמיך ושם על אוקס. מישהו מכיר מדריך בyoutube שמראה איך לתקן את זה?

עריכה אחרונה על ידי aviad13
פורסם

הבידוד מתבצע בחלקיו הפנימיים של תא המטען.

המקרה היחיד לבידוד חיצוני בתא מטען בדרך כלל תהיה לוחית הרישוי. מפרקים אותה מדביקים לאורך המסגרת שלה דבק דו צדדי וגם לאורך המרכז מדביקים ומבריגים חזרה למקום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז כנראה לא הסברתי את עצמי נכון בחלק מהבגאז' יש פלסטיקים נכון אבל בחלק גדול ממנו אין יש רק פח בצבע של הרכב

פורסם

אין עשן בלי אש, את החלקים האלו אתה לא תבודד אם האסתטיקה חשובה לך.

עדיף שתעלה תמונות ברורות ותסמן בהן את האזור הבעייתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

לא באמת ברור.

אבל אם יש על הדלת של הבגז' פלטיקה מקורית (איפה שנגמר החלון) צריך לפרק את הפלסטיקה לבצע בידוד, לשים ספוג מסוג מסויים שלא סופג מים, ולסגור הכל בחזרה.

בתמונה עם סאב ופח האדום, צריך לפרק הכל במסביב להרים שטיח של הריצפה וגם לבצע בידוד כולל אותו הספוג או חומר אחר שלא סופג מים, להרכיב הכל בחזרה, ולבדוק תוצאות

זה בקצרה.

רק עם פחות חומר בידוד.

IMG_0922.jpg

עריכה אחרונה על ידי ShizoManiak
פורסם

אין שום סיבה אמיתית לשים יריעות בידוד על החלקים האלו והפינות האלו.

ראה שרשור שנפתח זה עתה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?594533

מה שאתה רוצה לעשות זה להוריד את כיסויי הפלסטיק, לשים שם כמה חתיכות על שטחי פח נרחבים וגם מצידו הפנימי של הפלסטיק ולדאוג שהפלסטיקים עצמם מבודדים עם חומר גומי/ספוגי/צמרירי ביחס לפח כדי למנוע קרקוש שלהם.

פורסם

אז אני קצת בפער פה כנראה בידע. אני יודע שיש יריעת בידוד של חברות כמו DYNAMAT שהוציאו את xtreme לדוגמה שאני יודע שחובה. מה עוד צריך לשים? מה התפקיד של הספוג?

ולגבי הפלסטיקים שאני מפרק. אני צריך לשים את היריעה של הxtreme לדוגמה גם על הפח וגם על החלק של הפלסטיק שמתחבר לפח? לא מספיק רק בפח?

פורסם

ולגבי הפלסטיקים שאני מפרק. אני צריך לשים את היריעה של הxtreme לדוגמה גם על הפח וגם על החלק של הפלסטיק שמתחבר לפח? לא מספיק רק בפח?

הספוג מונע מפלסטיק לעשות רעשים כשהוא נוגע במרכב של הרכב, גם אם מדובר במקום עליו הודבק דיינמט.

2 חומרים עם יעוד שונה לחלוטין, ואחד לא מחליף את השני.

פורסם

הבנתי תודה חבר'ה, ומה לגבי הדבר השני שמהמערכת ממשיכה לעבוד גם אחרי שאני מדומם? מישהו יודע?

פורסם (נערך)

הכוונה היא שהוא פועל גם כשהמפתח מחוץ לסוויץ'?

חיברו כבל פלוס אחרי סוויץ' למתח קבוע.

צריך למצוא את החוט הרלוונטי ולחבר אותו בהתאם לקו שפעיל רק עם סיבוב מפתח (עשוי להיות מעט טריקי ב-206 להבנתי).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

ובהמשך לעריכה שלי, ראיתי גם הודעות שבהן נאמר שאחרי שיוצאים מהרכב ונועלים אותו, הרדיו נכבה (לא יודע אם מיידית אן בתוך מספר דקות). בלי ועם קשר, אין לחצן כיבוי ברדיו שלך?

פורסם

מי רואה את המתכת הזאת? שדונים קטנים שחיים שם כשהכל סגור? - ולמה אתה חושב שהמתכת מרעישה?

הייתי יותר בודק לכוון של מגע בין חלקי הפלסטיקה למתכת, לוחית רישוי וגם בודק אם הדלת עצמה מרעישה בגלל שהיא רועדת על גוף הרכב כאשר הסאב וופר הזה נותן הרעדה.

אם כן - כל דרכי הטיפול הן שונות לחלוטין!

במידה ומסגרת דלת תא המטען פוגעת בפח הרכב - הוספה של פס גומי לאיטום דלתות של רכבים או חלונות ודלתות של בית יעשה עבודה נהדרת.

במידה ומנעול דלת תא המטען מרעיש - קלקר או ספוג - לדחוף פנימה.

במידה והפלסטיקה מרעישה - אפשר להדביק את דפנות הפלסטיקה עם בד לבד דק עם גב נצמד מאליו (תרשום למשל באיביי - MAZDA FELT WITH ADHESIVE BACKING העליתי בעבר הרבה קישורים לחומר הזה)

קודם כל תהיה בטוח ב100% מאיפה באמת מגיעים כל הרעשים.

Pioneer TS-X150

פורסם
מי רואה את המתכת הזאת? שדונים קטנים שחיים שם כשהכל סגור? - ולמה אתה חושב שהמתכת מרעישה?

הייתי יותר בודק לכוון של מגע בין חלקי הפלסטיקה למתכת, לוחית רישוי וגם בודק אם הדלת עצמה מרעישה בגלל שהיא רועדת על גוף הרכב כאשר הסאב וופר הזה נותן הרעדה.

אם כן - כל דרכי הטיפול הן שונות לחלוטין!

במידה ומסגרת דלת תא המטען פוגעת בפח הרכב - הוספה של פס גומי לאיטום דלתות של רכבים או חלונות ודלתות של בית יעשה עבודה נהדרת.

במידה ומנעול דלת תא המטען מרעיש - קלקר או ספוג - לדחוף פנימה.

במידה והפלסטיקה מרעישה - אפשר להדביק את דפנות הפלסטיקה עם בד לבד דק עם גב נצמד מאליו (תרשום למשל באיביי - MAZDA FELT WITH ADHESIVE BACKING העליתי בעבר הרבה קישורים לחומר הזה)

קודם כל תהיה בטוח ב100% מאיפה באמת מגיעים כל הרעשים.

טוב אז אחרי בדיקה הבנתי שהרעש המשמעותי שעושה את הבלאגן זה הלוחית רישוי, כשאני מצמיד אותה עם הידיים לדלת תא המטען הרעש כמעט ונעלם, אני מתאר לעצמי שצריך להוציא את הלוחית ולשים ספוג באמצע או משהו? אתה יכול להרחיב? איזה ספוג אמור להתאים?

פורסם

אל תשים שם ספוג אלא אם כן זה ספוג עם תאים סגורים למים - מה שנקרא CCF - CLOSED CELL FOAM

במקרה הזה יש פתרון הרבה הרבה יותר פשוט - דבק דו צדדי.

אתה קונה גליל קטן של דבק דו צדדי הכי פשוט שיש - עשרה שקלים בחנויות יצירה או הכל בדולר.

אתה מוריד את הלוחית - מנקה את הצד האחורי שלה עם אלכוהול.

מדביק לאורך ולרוחב שלה דבק דו צדדי - תגזים כאן בשימוש בחומר - תעשה שכבה על שכבה או אפילו שלוש שכבות - שיהיה לזה עובי שיפריד בין כל שטח הלוחית שלא תוכל לגעת בגוף הרכב ותדביק גם פסים שכאלו לכל אורך הלוחית במרכזה.

אתה קודם כל מסיר את הדבק מהצד שהולך להצמד לרכב - לפני! שאתה מרכיב חזרה את הלוחית.

תשים את הברגים חזרה לתוך הלוחית ותדאג שהם יהיו ממוקמים לחורים המקוריים שלהם.

ותבריג אותה חזרה למקום כך שהברגים יתפסו אותה וגם יצמידו את כל הדבק לגוף הרכב.

אמור להיות לך ממנה שקט מוחלט.

אשמח אם תחזור לדווח על התוצאות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...