Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז שוב אשאל, אילו יתרונות יש למתחרות אם יש איביזה מטורבתת ב-70 אלף?

כנראה שלמתחרות האטמוספריות אין יתרון. אבל להרגשתי הסנדרו דיזל הרבה יותר חזקה ושווה את ההפרש במחיר.

פורסם

אז בינתיים קיבלתי הצעת מחיר די טובה לאיביזה TSI 1.2 (דגם רפרנס).

לצערי, אין כרגע אפשרות לעשות נסיעת מבחן בדגם זה.

אמנם אני נוסע כבר 12 שנים באיביזה אבל כמובן מדובר ברכב אחר לגמרי.

פורסם

איזה מחיר קיבלת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתמול עשיתי נסיעת מבחן על ה-208, אוטומט. האמת הרכב ממש חמוד, בפנים גם מרגיש בסדר גמור, התא מטען גדול, המושבים ותנוחת הנהיגה נוחה מאוד. גם היכולת האצה של הרכב מרשימה יחסית. סך הכל, מההתרשמות שלי, אם הדברים הבאים לא מפריעים לך - זו אחת הקניות היותר מוצלחות שניתן לעשות היום:

רעש רוח כבר ממהירויות בינונית ומעלה (במסגרת החוק כמובן)

הגה פלסטיק שהורס את כל תחושת תא הנוסעים.

יציאה איטית וכבדה מניוטרל.

אני עדיין מתלבט בינה לבין עוד כמה מתחרות, עדיין לא יצא לי לעשות נסיעת מבחן על המזדה 2 והפיאסטה.

יש טעם?

אגב על הפיג׳ו הדגם הפחות מאובזר ב -83 והמאובזר ב -93 על הכביש. (שוב, אוטומט)

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אני מחפש ידני.

כמו שאמרתי, לא התלהבתי מהנסיעת מבחן שעשיתי ב208 - בעיקר מנוחות הקלאץ והעברת ההילוכים אבל לא רק.

מהניסעה על הפיאסטה הידנית, דווקא מאד נהניתי.

אתמול עשיתי נסיעת מבחן על ה-208, אוטומט. האמת הרכב ממש חמוד, בפנים גם מרגיש בסדר גמור, התא מטען גדול, המושבים ותנוחת הנהיגה נוחה מאוד. גם היכולת האצה של הרכב מרשימה יחסית. סך הכל, מההתרשמות שלי, אם הדברים הבאים לא מפריעים לך - זו אחת הקניות היותר מוצלחות שניתן לעשות היום:

אני עדיין מתלבט בינה לבין עוד כמה מתחרות, עדיין לא יצא לי לעשות נסיעת מבחן על המזדה 2 והפיאסטה.

יש טעם?

פורסם

אם עשית נסיעת מבחן ואהבת יותר את הפיאסטה אז איפה ההתלבטות? זה בדיוק שובר השוויון.

גם אני נשארתי אחרי כל הסינונים עם שלושה רכבים (i20, קליאו ו208) ורק נסיעות מבחן גרמו לי להינעל סופית על ה208.

תתחדש ותהנה!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש טעם?

הרעש אכן קצת מורגש, אבל אין פער משמעותי לעומת המתחרות - בטח לעומת האיביזה.

ההגה אמנם לא עור, אבל קטן וכבד שזה מפצה.

לכבי היציאה מניוטרל, פשוט אין לי מושג על מה אתה מדבר.

• תוכן חדש...