Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

microsoft word 2013 הופך לעגלה ללא התראה מוקדמת


SlowRide
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • חברי המעגל הראשון

שלום רב לחברי פורום מכובד זה.

לאחרונה הWORD שלי התחרפן ללא סיבה נראית לעין. כשאני בוחר טקסט למשל, או כשאני מנסה לשנות פונט התוכנה נתקעת לשניות ארוכות וזה מטריף. שאר הדברים במחשב זזים סבבה, אני יכול לעבור לדפדפן למשל או לתכנה אחרת שפתוחה ברקע והיא עובדת כרגיל. רק הWORD נכנס להתקף טימטום ונתקע לסירוגין. זה עובר לו לבד אחרי כמה שניות ופתאום אפשר לעבוד כרגיל. יש לציין שהחץ של העכבר לפעמים מתהפך ימינה כשזה קורה (כמו תמונת מראה)

מישהו מכיר את התופעה ויכול לסייע?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם מדובר במסמך מסויים? האם יש בו כמות נכבדת של תמונות?

לוורד בגירסאות האחרונות יש נטייה לנפח בטירוף מסמכים שמכילים תמונות

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

זה היה בכל מסמך, גם בכאלה שלא שוקלים כלום. אבל פתרתי את הבעיה.

מחר אעדכן אם זה מעניין מישהו, כי במחשב הזה אין וורד ואני לא זוכר את השם של הפונקציה שביטלתי כדי שזה יפסיק. משהו שקשור לרשת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...